Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.5 Tdci Powershift Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benim arabayı servise göstermem gerekecek galiba. :) Aşağıdaki bilgilerle araba 5.5 lt/100km gösteriyordu. Ancak depoyu tekrardan fulleyip ona göre hesap yaptığımda 5,89 lt çıkıyordu tüketim.

Adsız.png

• Yanıt 219
  • Görüntüleme 76,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• orkun üzüm
    orkun üzüm

50 TL,İzmir şehir içi ve çevre yolu,ortalama 38 km 'lik hızla karma tüketim.

• çok iyi...ibretlik. dur bi camdan atlayıp geliyorum.

• Soner Erik
    Soner Erik

Haftasonu Altınoluk'a bir gittim geldim. Cuma gece 02:00 gibi İstanbul-Avcılar'dan yola çıktım. 60 km paralı otoban ve feribot olmak üzere 428 Km yol yaptım. Otoban 130 km/s , karayolunda ise hız kura

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Benim arabayı servise göstermem gerekecek galiba. [emoji4] Aşağıdaki bilgilerle araba 5.5 lt/100km gösteriyordu. Ancak depoyu tekrardan fulleyip ona göre hesap yaptığımda 5,89 lt çıkıyordu tüketim.
59c4a9febdb16_Adsz.png.7ab3e738c799a71c14bc67058e9a8140.png

Gösterge kalibrasyonu yaparsanız aynı gösterir. Cem abinin bir iletisi vardı nasıl yapılacağına dair.
Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Gösterge kalibrasyonu yaparsanız aynı gösterir. Cem abinin bir iletisi vardı nasıl yapılacağına dair.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Powershift 1.5 tdci 18” jant
Manuel 1.6 tdci 18” jant
İstanbul-Muğla

Dünyada yapabilen var mı bilmiyorum. Aynı yol , aynı km , iki ayrı focus , iki ayrı şöför ve aynı yakıt tüketimi damlası damlasına geçen yaz yaşadığımız bir durumdu.

Pws ve manuel için gerçek yol şartlarında güzel bir inceleme olur..

IMG_3424.JPG
IMG_3425.JPG

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Vallahi burası bana avcı hikayeleri köşesi gibi gelmeye başladı, her mesaj ayrı bir mucize taşıyor. 

Bana uzak böyle tasarruflar...

Abi benimkiler vallahi doğru . Dizyem yalanım varsa Allah çarpsın :)  Spritmonitor linkini verdim. İsteyen baksın. 

• Yakup Ç. A., bu konuyu kilitledi
  • Yakup Ç. A., bu konunun kilidini kaldırdı
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

D ve N deyken sicak motorlar anlik tuketiminiz ne durumda?

Benim aracinda 0.7 ve 0.6lt/h, bana biraz yuksek geliyor bu degerler.

Yanıtlama zamanı:

Valla ben 7 litre altında gezemiyorum. Gerçi böylesi daha iyi, zengin gösteriyor arabayı :P

Tabi bu arada 15bin ortalamasını 1lt’ye düşürmeyi başardım. İnatla sıfırlamıyorum, 25bin hedefim yakıt üretir duruma gelmek.

Yanıtlama zamanı:

1.0 ecoboost aracımın ortalama tüketim değeri (yol bilgisayarına göre) 5,6. Serviste yaşadığım bir olumsuzluğu telafi etmek için aracıma komple temizlik paketi hediye ettiler. 3 gün boyunca aracım serviste kaldı bu süre içerisinde bana ikame araç tahsis ettiler(1,5 powershift titanium focus). Arabayı alır almaz yol bilgisayarını sıfırladım. Aynı güzergahta 3 gün boyunca işime gidip geldim. Aracı geri getirdiğimde ortalama tüketim 5,4'tü. Benim kullanımımda demekki dizelin bana bir faydası yok bunu anladım :).

Ancak 1,5 powershift için karma tüketimde 5,5 -6 şehirler arasında da 4,5 - 5.0 arasında değerler yakalanabilir diye düşünüyorum. Yoğun trafikte 6,0 - 7,5 arasında kalır tahminimce.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, İbrahim Dikmen yazdı:

stop startı bunun için geliştirmişler. Modern çok nokta enjeksiyonlu motorların rölanti tüketimi barizen çok yüksekmiş (eski karb ve tek nokta enjeksiyonlara göre)  . Ben de rölantide 0,6-0,8 rakamları görüyorum. 

Bu seneki efsane trafikle ben nirvanaya ulaştım. Ort tüketimim son depo 6,5 litre. 

Yanıtlama zamanı:
48 dakika önce, H. Cenk yazdı:

stop startı bunun için geliştirmişler. Modern çok nokta enjeksiyonlu motorların rölanti tüketimi barizen çok yüksekmiş (eski karb ve tek nokta enjeksiyonlara göre)  . Ben de rölantide 0,6-0,8 rakamları görüyorum. 

Bu seneki efsane trafikle ben nirvanaya ulaştım. Ort tüketimim son depo 6,5 litre. 

VW grubundaki Eu6 1.6tdi'larda (Golf ve Leon) 0.4-0.5'lerde.

Forumda bir arkadaş da 0.4-0.5 dedi, arabamın motorunda bir sorun mu var onu anlamaya çalışıyorum.

Yanıtlama zamanı:

0,7 benim rölanti tüketimim. Markalar arasında farklılık olabilir.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, İbrahim Dikmen yazdı:

VW grubundaki Eu6 1.6tdi'larda (Golf ve Leon) 0.4-0.5'lerde.

doğru olduğuna inanmıyorsun di mi :D:D:D

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, İbrahim Dikmen yazdı:

Arabanda bir sıkıntı yok.

1.5 Tdci rölanti için normal değerler.

Yanıtlama zamanı:
49 dakika önce, H. Cenk yazdı:

doğru olduğuna inanmıyorsun di mi :D:D:D

Rolanti konusunda inanabilirim :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.