Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Oyun Şimdi Başlıyor! 1.5 Dizel Powershift Otomatik [Lansman]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Taleplere göre fark olur da, %10-20 fark olur, %200 fark olmaz. Yalnız şöyle bir durum var. 150 HP, C sınıfına girer iken emisyonda; 180 HP, D sınıfına giriyor. Vergilendirmeden dolayı Almanyada fark bize göre yüksek çıkıyor olabilir.

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 34,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Hikaye şöyle. Volvo el değitirdiğinde Çin'liler bakar ki ellerinde şanzıman yok. Getrag ve ZF'den alınabilecek opsiyonlar da kabul edilebilir maliyette değil. Hala bir kısım hisseyi elde tutan İsveç

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...biraz katkı yapayım.   Aspendos'ta Ford  - VW ve Reno'yu bir arada kullandık.  Bir ara yolu trafiğe kapatmışlar , girip gazlıyorsun ... sonra normal yola çıkıp "Y" şeklindeki parkurun diğer ucund

• Bilgiler için teşekkürler.. Otosanın focus deyince 4 kapı düşünüp jetta ve fluence ile karşılaştırması midemi bulandırıyor. Hey bu sınıfın adı golf segmenti bir zahmet HB focusu golf ve astra ile de

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yaw alan düşünsün bana ne ya...elalemin derdi benimi gerdi.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Duyduğum bilgilere göre;

Lansmanda Tur oto satış Müdürü vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.

Tuncay A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bası sagolsun

Yanıtlama zamanı:

öff yaa, demek kurtaramadılar  :(

... bu da ne b*kt*n bi durumdur be kardeşim, güle oynaya lansman'a gidiyorsun ... otelin arkasındaki çimenlik alanda tepişip eğlenirken ecel gelip Ceee! diyor. Başımız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin ... başka ne denir ki? 

Yanıtlama zamanı:

öff yaa, demek kurtaramadılar   :(

... bu da ne b*kt*n bi durumdur be kardeşim, güle oynaya lansman'a gidiyorsun ... otelin arkasındaki çimenlik alanda tepişip eğlenirken ecel gelip Ceee! diyor. Başımız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin ... başka ne denir ki? 

Sen boşver başkalarınıda bize nolcak çok korkuyuom ben Kaan bide yaptıklarımız yukarıdakinin hiç hoşuna gitmeyen şeyler... :blink:

Yanıtlama zamanı:

burada üstatlar varken bize laf düşmez ama, markette su 30 kuruş(sürüm), bakkalda 50 kuruş(vadeli alım ve az satış), avm içindeki gıdacılarda 1 tl(kira)

avrupada bir çok araba türkiye den daha pahalı, başlıca sebebinin, satış süresindeki pazarlama, personel reklam giderleri, kira vb, hepsi türkiye de avrupadan daha ucuz.... e  bu arkadaşlarda su satmıyor, araba satıyor :)

Yanıtlama zamanı:

bize nolcak çok korkuyuom ben Kaan bide yaptıklarımız yukarıdakinin hiç hoşuna gitmeyen şeyler...

kendi adıma korkum yok üstadım, tamam ben gittiğimde cennetin kapılarını menteşeleri kırarcasına açmayacaklar (tabi ki) ama hesabı verilmeyecek, ya da -para cezasına çevrilip- ertelenmeyecek :) suçum yok Allah'a şükür ... ister kısmet de, ister beceriksizlik (örnek : Beytur Limanında ki tek Nike'ler) öyle derin, karanlık ya da ah çektirecek işlere bulaşmadım.

... zamanı geldiğinde açarlar defterimizi ... sorun değil.  

Yanıtlama zamanı:

kendi adıma korkum yok üstadım, tamam ben gittiğimde cennetin kapılarını menteşeleri kırarcasına açmayacaklar (tabi ki) ama hesabı verilmeyecek, ya da -para cezasına çevrilip- ertelenmeyecek :) suçum yok Allah'a şükür ... ister kısmet de, ister beceriksizlik (örnek : Beytur Limanında ki tek Nike'ler) öyle derin, karanlık ya da ah çektirecek işlere bulaşmadım.

... zamanı geldiğinde açarlar defterimizi ... sorun değil.  

Yani kendi adıma şunu söyleyeyim ben hiç kimseden dürüst değilim kimsede benden dürüst değil...ben kimseden fazla üçkâğıtçı değilim kimsede benden az değil...onun için korkum yok adaletsizlik hak yeme şu bu konularında değil...huriler konusunda tek korkum yoksa...iyi bile denebilir bana... :P

Yanıtlama zamanı:

Ohoooo burda konu nerelere gelmiş, [emoji4][emoji4]

sende geldin tamamlandı ama...sende suçlusun suan... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Sen boşver başkalarınıda bize nolcak çok korkuyuom ben Kaan bide yaptıklarımız yukarıdakinin hiç hoşuna gitmeyen şeyler...

Ölmedik ve dünyadayız tövbe etmek için hala şansımız var

Yanıtlama zamanı:

sende geldin tamamlandı ama...sende suçlusun suan... :kıhkıh:

Yok Tevfik Beycim, ben hiç bir zaman sütten Çıkma ak kaşığım demedim, çok şükür ziyadesiyle günahım vardır, tabii bir miktarda sevabım vardır gibi geliyor[emoji4]

Yanıtlama zamanı:

Yok Tevfik Beycim, ben hiç bir zaman sütten Çıkma ak kaşığım demedim, çok şükür ziyadesiyle günahım vardır, tabii bir miktarda sevabım vardır gibi geliyor[emoji4]

yok konuyu dağıttık ya sizde geldiniz ileti yazınca dağılmasına devam ettiniz anlamındaydı yoksa başka anlamı yoktu...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.