Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40600 Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40655 Arkadaşlar Bu aracı bu fiyata alanlar var doğrudur dimi Bunun bilincinde kalarak yorum yapalım, verilir & verilmez bizim bileceğimiz iş ama 3. kişinin bunun yanlış anlayabileceğini lütfen unutmayalım Dikkatiniz ve öneminiz için teşekkür ediyorum... Fiyat başlığını fiyatlardan ibaret tutmaya devam edelim..Aksi mesajlar silinebilir. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40658 İşte yöneticilik, işte bÜyÜk patronluk. alkış.... İşte ilk silinmesi gereken mesaj YORUMSUZ: BugÜn Antalya Bilaller'e uğradım, Bora'nın arabayı gördÜm, ama HB. Kırmızı şeker, dizel, TitX paket, otopark ve "sanruf" Fiyat: 75.475 TL Bir mÜşteri satın alma işlerini başlatıyordu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40686 İşte ilk silinmesi gereken mesaj YORUMSUZ: BugÜn Antalya Bilaller'e uğradım, Bora'nın arabayı gördÜm, ama HB. Kırmızı şeker, dizel, TitX paket, otopark ve "sanruf" Fiyat: 75.475 TL Bir mÜşteri satın alma işlerini başlatıyordu... Elbet alan olur ama total satışa bakmak lazım.. FORD binek oto satışları haziranda 7378, temmuzda 5271 idi , ağustos ve eylÜlde 3200-3100lere dÜştÜ. Ekimden itibaren kampanya ile 4200leri zor gördÜ. Aralık verisi yayınlanmadı ama 4500i geçmez diyorum. Hadi görelim ocak 2500 şubat 2000i geçmez. (geçen sene şubat 4000 idi) . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40690 Zaten fiyatı savunmuyorum, eder de demiyorum, o fiyatı göze alacak kadar sevenler olabiliyor diyorum. Hoş yakın örnekleri forumda da var Yeni Focus zaten küçük bagaj ve dar/basık hisli iç mekanı ile kafaları karıştırdı, Bu uçuk fiyat politikası da tuzu biberi oldu. pek satış ümitleri yok ve herhalde model olarak C-Max'e yatırım yapmayı yeğliyorlar. Bir de satış rakamlarını yıl sonunda filo alımları etkilerdi, o da çok bereketli görünmüyor. Ben kendi adıma az rastlanan bir aracı kullanmanın keyfini sürüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40695 2012 Highline Golf 66.600 TL 7 ileri otomatik... Kıyaslamak gerekirse ben şahsen Focus'u tercih ederim ama marka değeri olarak da karşılaştırdığımız markalar Ford ve WV olunca Focus'un yeni fiyatları gerçekten dudak uçaklatır cinsten. Benim araba 69.350 TL görünüyor yeni listede yaklaşık 12.000 TL gibi bir farkla almışım yani yeni fiyatlara göre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40758 Bakımlı aracınıza ikinci elde 500 - 1.000 lira fazla istediğinizde "o farka biraz daha koyarsan x marka / model alınır" demeyi seven samimi ya da blöfcü kişiler 75.000 liralık Ford Focus a ikinci elde ne tepki veriyorlar acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40762 İki tane mesajım silinmiş, bu mesajlarda olumsuz bir yorum olduğunu düşünmüyordum, sebebini merak ettim doğrusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40770 İki tane mesajım silinmiş, bu mesajlarda olumsuz bir yorum olduğunu dÜşÜnmÜyordum, sebebini merak ettim doğrusu Ümitcim , Hasan kardeşinin ilk denemesine maruz kaldın mazur görÜrsen sevinirim, ayrıca bu tip soruları genel konularda sorarsan sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40772 Mazur gördüm, vardır dedim bir bildiği, ondan silmiştir ama öyle silinesi mesajlarda değildi hani, espiriliydi diye düşünüyorum, ha espiriler ne kadar iyiydi, onu da bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40773 Mazur gördÜm, vardır dedim bir bildiği, ondan silmiştir ama öyle silinesi mesajlarda değildi hani, espiriliydi diye dÜşÜnÜyorum, ha espiriler ne kadar iyiydi, onu da bilmiyorum. Yahu biz böyle devam edersek bunlarda gidecek ben orada hata olduysa maruz gör dedim zaten Keyifli Forumlar lÜtfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40775 No problem, yes FocusClubTr. keyifliyim nedense bu gece, kaçmıyor bir türlü, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40787 Ümit, konuyu bulandırmadan yazamayacağım maalesef, ama espri şu: Konuyu mÜmkÜn olduğu kadar az bulandıralım, konudan sapmayalım, nÜkteleri de olabildiğince konu ile ilgili bir mesaja yerleştirelim, hem öğrenelim hem eğlenelim. BÜtÜn bunları da çok kasmadan ve kastırmadan yapalım. Bu forum alt yapısı ve aktif Üyeleri ile bu olgunluk ve beceri dÜzeyinde, biraz çaba ile daha da iyi oluruz. Konuya dönelim: Ford Focus'taki fiyat artışlarını aslında biraz da kur farkı ve enflasyon çarpanı ile yapılmış gÜncelleme ile izah etmek mÜmkÜnse de çoğu insanın alım gÜcÜ bu oranda artmadı. En azından Ford'a bakanların. Fiyat stratejileri ne kadar doğru zaman gösterecek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40793 Bize sadece otosanın daha insancıl fiyat politikalarını beklemek düşüyor galiba ya başka alternatifleri değerlendirecez yada otosanın bahçelerindeki ağaçlara kumaş parçaları tutuşturup iyi ve insaflı dilekler diliycez.Belki bi yöneticinin doğayla arası iyidir bellimi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40798 Arkadaşlar hepiniz benim ilk denememe maruz kaldınız. Ortalığı bayağı karıştırdım.. Ümit abinin de forumu öven mesajlarını taşıdım.. Tamamiyle beceriksizlik ve sistemi tanımamamdan kaynaklandı. Kusura bakmayın. Bidaha olmaz.. - inşallah- Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın