Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bugün belki geçen ayki fiyattan alamassınız ama biraz beklerseneniz kampanya olabilir diye düşünüyum ve umuyorum.

Bilmem ben alırken yeni maliyetli araç eski maliyetli araç diye bir ayrım vardı, belki bunlarda eski maliyetliyse diye düşündüm.

umarım böyle olur gidince gerçekle yüzleşicem :)

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Dün ford bayisine gittim ve şunu anladım internet üzerindeki fiyetları uygulamıyolar benim anladığım bizim internet üzerinden gördüğümüz 4000 tl lik zamın yarısı uygulanıyor gibi ve bayilerde OTOKOÇ un fiyat politakısından şikayetÇi ezilip büzülerek fiyat veriyolar nerdeyse.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yeni focus türkiyeye 2011 mayıs alında gelmişti sanırım o zamanlar titanium hb modelinin bağaj kapasitesi 277 lt idi. Fakat kasım ayında www.ford.com.tr de ford focus titaniumun 316 lt stylenin ise 277 lt olduğunu gördüm focusta ne gibi değişiklikler oldu bilen varmı ve bu değişikler ne zaman oldu.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yeni focus türkiyeye 2011 mayıs alında gelmişti sanırım o zamanlar titanium hb modelinin bağaj kapasitesi 277 lt idi. Fakat kasım ayında www.ford.com.tr de ford focus titaniumun 316 lt stylenin ise 277 lt olduğunu gördüm focusta ne gibi değişiklikler oldu bilen varmı ve bu değişikler ne zaman oldu.

titanium ile style arasında bagaj hacmi açısından bir fark yok.. trend,style ve titanium aynı, comfort onlardan küçük.. şuan comfort 277, diğerleri 316.. HB için söylüyorum elbette. Geri kalan konuda Yakup cevabı vermiş zaten.. :nazar:

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

2012 modeller için sen haklısın, 2011 modeller için Süleyman bey haklı.

Yanıtlama zamanı:

Fazladan 5 bin lira verirken ? Zengin değil mi dizelciler :P

Hatta 125 e göre 10 bin lira..

Çok saÇma şuan dizel almak...hele 3-4 yıl bineceksem...

Dizelde alırken veriyosun parayı ne kadar acıtsada tek seferde Çıkoyo aradan,sonrası pompadan pompaya psikolojik destek gibi dizelde.(yanlış anlaşılmıyorum umarım) :+1:

Yanıtlama zamanı:

Dizelde alırken veriyosun parayı ne kadar acıtsada tek seferde Çıkoyo aradan,sonrası pompadan pompaya psikolojik destek gibi dizelde.(yanlış anlaşılmıyorum umarım) :+1:

Yanlış anlaşılma yok ama 10 bin TL fark'ı düşünsene kredi ile alıp birde buna faiz ödüyorsun..

Fark Çok fazla böyle şeye kafa eğmeyi anlamıyorum ben...

Yanıtlama zamanı:

Kendi adıma konuşıyım krediye faiz ödeme durumum olmıycak,bide şu var focusda dizele alternatif ecoboost olur,onlada arada 3000 tl kaldı sadece.Dediğim gibi birazda psikolojik bu durum.

Yanıtlama zamanı:

Aslında fark daha değişikdi..Ayıp olmasın diye ecoboost fiyatı artmış...

5 5 fark vardır..şimdi 6 4 gibi olmuş..Neyse :+1: Demek istediğim benim; bildiğin soyuyorlar kimsede bişey demiyor sizinde itiraz etmeniz gerekir buna..

Avrupada ecoboost'dan ucuz dizel..Onu da geç 4.5 - 5 bin tl fark vardı atmosforik ile...Bunları ne çabuk unutuyoruz ?

Yanıtlama zamanı:

biz aldığımızda tam olarak "13.000 tl" fark çıkıyordu, dizelle benzinli arasında. tabi model yılı da var içinde. bu kadar farkı verip avantajını beklemek bizim için anlamlı değildi. isteyen dizelini isteyen turbosunu alır. almaya kararımı vermişsem, varyasyonu ekonomi belirler benim için. herkes iyisine güzeline binmek ister, ama alırken en iyi neye yetiyor veya çakallar bu paraya bize ne sunuyor, ona bakarım...(yaklaşık 20 yıldır aldığımız ilk sıfır araç)

Yanıtlama zamanı:

Otokoç aracın ederine değil giderine bakıyo,çoğu firmada böyle dizelin pazarı artıkça fiyat yükseldi,dizel çok satıldıkça mazotun fiyatı arttı,tüccar böyle yaparsa devlette bundan nemalanırsa olacağı bu,bireysel tepki varmı satın almamaktan başka?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.