Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

biri HB biri sedansa biri opak beyaz diğer şeker kırmızı ise zaten aşağı yukarı aynı fiyat demektir :blink:

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sedan fiyat farkı artı metalik boya fiyatının üzerine şeker kırmızı fiyatını koyarsan evet...

Yanıtlama zamanı:

Aynısını (renk beyaz) 62 bin liraya aldım garanti uzatması ile birlikte. Dün plakası çıktı. (araba benim değil sadece benim üzerime oldu, sahibi yurtdışından gelince ona satışını yapacağız.)

Bu en ful donanım anlamına geliyor ve 62.000 TL 'yse demek ki fiyatta gayet güzel indirim yapıyorlar. bende park asist ve sunroof dışında herşey var titX 57.000'e aldım demek ki çok yükselmemiş fiyatlar.

Yanıtlama zamanı:

Bu en ful donanım anlamına geliyor ve 62.000 TL 'yse demek ki fiyatta gayet güzel indirim yapıyorlar. bende park asist ve sunroof dışında herşey var titX 57.000'e aldım demek ki çok yükselmemiş fiyatlar.

Heerşey derken Rafet?Sedanmı seninki?Oradan bir fark var...Ayrıca rengi ne? Şeker Kırmızı ve hardal sarıya metalike ek 2000 tl daha veriyosun...Park asist 1000 tl...Sunroofta 2000 galiba....Sedan farkına 2000 diğerlerine de 5000 verdiğinde titanyum x den bile 7000 tl daha fark doğuyor... Full Focus 3 o zaman oluyor...çok açılıyor rakamlar donanım ve diğer opsiyonlarla.....

Yanıtlama zamanı:

Heerşey derken Rafet?Sedanmı seninki?Oradan bir fark var...Ayrıca rengi ne? Şeker Kırmızı ve hardal sarıya metalike ek 2000 tl daha veriyosun...Park asist 1000 tl...Sunroofta 2000 galiba....Sedan farkına 2000 diğerlerine de 5000 verdiğinde titanyum x den bile 7000 tl daha fark doğuyor... Full Focus 3 o zaman oluyor...çok açılıyor rakamlar donanım ve diğer opsiyonlarla.....

metalik'e ek 1 geliyor... Opak üzerine 2 geliyor...

Tabi bu opsiyonlar ile indirim oranı artabilir :)

Yanıtlama zamanı:

Opsiyonlarda 1 kuruş bile indirim yaptıramazssın Yakup...Aracın baz donanımından yapıyorlar indirimi,sonra opsiyonları ekliyorlar

YkP CgTy tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

gece gri HB tit-X park sunroof 63.000 demişlerdi 2 ocakta dün sordum aynı araba hala satılmamış 68.800 dedi hemde peşin. çok yükselmiş dedim valla bende şaşırdım dedi adam :) inşallah satılmaz 1-2 güne alıcam

Yanıtlama zamanı:

Benim araba titX pak.hatcbag beyaz renk. Benim bildiğim kadarıyla sadece park asist ve sunroof yok arabamda.

Rafet NAS tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

gece gri HB tit-X park sunroof 63.000 demişlerdi 2 ocakta dün sordum aynı araba hala satılmamış 68.800 dedi hemde peşin. çok yükselmiş dedim valla bende şaşırdım dedi adam :) inşallah satılmaz 1-2 güne alıcam

Yeni fiyatından mı alacaksınız?

Yanıtlama zamanı:

Opsiyonlarda 1 kuruş bile indirim yaptıramazssın Yakup...Aracın baz donanımından yapıyorlar indirimi,sonra opsiyonları ekliyorlar..

Emin misin Bora ? Belki tek opsiyonlarda çok indirim yapamazlar ama paketlerde deli kar var. Bayiilere Otosanın attığı kazıktır bu. Otosan arabanın baz fiyatını pahalı yapıp kendi karını yüksek, bayii karını düşük tutuyor. Bayiye de pakette büyük kar bırakıyor. Liste fiyatından paketli sat malı götür diyor. Mesela X paket fiyatı 5500 ise bayiye maliyeti 1500 falan vergisi ile taş çatlasın 2500e geliyor. Tabii bayiilerin derdi daha çok satmak olduğundan hemen o kardan feragat edip fiyatı indiriyorlar..

Yanıtlama zamanı:

Yeni fiyatından mı alacaksınız?

mecbur öyle yapıcam eski fiyattan alma şansım var mı?

Yanıtlama zamanı:

mecbur Öyle yapıcam eski fiyattan alma şansım var mı?

Bugün belki geçen ayki fiyattan alamassınız ama biraz beklerseneniz kampanya olabilir diye düşünüyum ve umuyorum.

Yanıtlama zamanı:

mecbur Öyle yapıcam eski fiyattan alma şansım var mı?

Bilmem ben alırken yeni maliyetli araç eski maliyetli araç diye bir ayrım vardı, belki bunlarda eski maliyetliyse diye düşündüm.

Yanıtlama zamanı:

Bu sağlam zammın yanında 24 aya 24000 faizsiz kredi de bitmiş.Ocakta 18000e 18 ay (fiestada 15bine 15 ay) gelmiş. Katmerli zammın yanında kredi şartları da kötüleşmiş...

Ohhhhhh suyundan da koy ... :)

Yanıtlama zamanı:

Emin misin Bora ? Belki tek opsiyonlarda çok indirim yapamazlar ama paketlerde deli kar var. Bayiilere Otosanın attığı kazıktır bu. Otosan arabanın baz fiyatını pahalı yapıp kendi karını yüksek, bayii karını düşük tutuyor. Bayiye de pakette büyük kar bırakıyor. Liste fiyatından paketli sat malı götür diyor. Mesela X paket fiyatı 5500 ise bayiye maliyeti 1500 falan vergisi ile taş çatlasın 2500e geliyor. Tabii bayiilerin derdi daha çok satmak olduğundan hemen o kardan feragat edip fiyatı indiriyorlar..

Valla benim araba tüm donanımlarıyla otokoça otosan tarafından opsiyonlarıyla yüklü fiyatıyla satılmıştı..Yani tüm donanımlar yüklü fiyatı üzerinden otokoç alıyor arabayı..öyle baz fiyatının üzerine sonradan bayi opsiyon fiyatı eklemiyor yani....öyle baz fiyatının üzeeerine bayi opsiyon fiyatı eklemiyor sonradan...Dolayısııyla opsiyon fiyatını indireyim diy emezler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.