Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende x paketin koltuk ısıtmasına yandım arkadaşlar, dizel araç geç ısınıyor klima kendine gelene kadar koltuk ısıtma işe yarıyor, sanki az önce şişko bir amca kalkmışta onun yerine oturmuşsun gibi :D

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Focus donanım paketlerinden X paket hariç gerisi ödenen parayı hak ediyodur,en azından absurb bi durum yok ama X paket :D :D :) yani.

Yanıtlama zamanı:

Fiyatlar gerçekten çok arttı.

70.000 TL ve C sınıfı bir otomobil (premium markalar hariç).

Devletin bu vergi yükü çok acımasızca.Hiç adil değil.

Toplayamadığı vergileri yakaladığına faturalamak kolaylarına gidiyor tabi.

Yanıtlama zamanı:

bende katılıyorum anahtarsız çalıştırıyoruz madem, arabaya binebilmek için cebimizde anahtarı arıyoruz. Bu özelliği koyduysan anahtarsız girişte çok zor olmasa gerekti.

Aslında epey zor. Anahtarsız çalıştırma için pek birşey gerekmiyor. Oysa anahtarsız giriş için komple tesisat farklı.. Muhtemelen stok maliyetine girmek istememişlerdir.

Yanıtlama zamanı:

Fiyatlar gerçekten çok arttı.

70.000 TL ve C sınıfı bir otomobil (premium markalar hariç).

Devletin bu vergi yükü çok acımasızca.Hiç adil değil.

Toplayamadığı vergileri yakaladığına faturalamak kolaylarına gidiyor tabi.

Devletin genel politakısını bu zaten yakaladığı vatandaşu bi güzel......memur ve çalışandan aldğı vergi kolay kazanç kaçacak yeri yok vatandaşın ama zengin,iş veren kesimine imkanlar altın tepside sunuluyor vergi kaçıranlara daha teşfik yapılıyor(mükafatta denilebilir) %50nin hakkını veriyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Ben 10 Şubat'ta aldım focus sedan x titanyum paket beyaz renk 62.000 tl kendimi cok şanslı hissediyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Ufak bir indirim daha olmuş galiba ..Ben style 1.6 5K fiyatını takip ediyorum..47425 idi, 46480 olmuş...

Yakup diğer başlığa bugünkü listeyi eklersen memnun olurum.

BU arada focus fiyatı 47425e düşerken fiestaya çok küçük zam yapmışlardı. 1.4 96bg tit 38000 idi onu da 37260a getirmişler. Hala aralık kampanya fiyatının üstünde tabii...

Olumlu ama yetmez!!! aralık fiyatlarına dönmeden yaprak kıpırdamaz diye düşünüyorum.

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Evet bi indirim daha olmuş benim ilgilendiğim focus 2000 tl daha düşmüş,demekki focus satmak istiyolar buda olumlu ve durmak yok indirime devam :)

Yanıtlama zamanı:

bu indirim devam edermi ? yoksa zamanı geldimi sizce..yine yıl sonunu beklemek daha mı iyi olur...

Yanıtlama zamanı:

Mart'ı da geçirelim

:) peki.. f 2,5 ilana koymak için erken ozaman...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.