Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu arada güncelleme teknik veriler kısmındada var acaba 1.0 ecoboost yada dizele powershift geliyor olabilirmi mümkünmüdür?

Dizel powershift kesinlikle yok abi, 1.0 Ecoboost gelirse asla şaşırmam ;) Bekliyoruz

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben Volvodan dolayı acabamı demişti ;) ozaman tek ihtimal ecoboost 1.0,inşallah ecoboost bekleyenleri üzmeyecek bi fiyatla giriş yapar.

Yanıtlama zamanı:

biraz önce 8.etapta ford yetkilisi mayıs ayında 1.0 Ecoboost focus gelecek ve son çeyrektede diğerleri gelecek diyordu....

Yanıtlama zamanı:

:( Güncelleyemediler gitti. Sağolsun Sgk iş çıkardı başımıza ek mesai yapıyorum kontroller falan ekstradan. Bugün kaldı bizim ford işi :)

neyse çalışırken vakit çabuk geçer oyalanmış olursun artık pazartesiye herşey netleşir İnşallah :)

Yanıtlama zamanı:

Tahmin ettiğimiz gibi, güzel :) Yanılmamış oluruz böyle olursa

yine dediğin gibi powershift gelenler arasında yok..hepsi düz.. :(

Yanıtlama zamanı:

arakdaşlar dikkatimi çekti yeni teknik özellikler kısmına girincede fiyatlar güncellenmektedir diyor 1.0 geliyo acep nedir

Yanıtlama zamanı:

hadi bakalım heyecanlandım şimdi

Yanıtlama zamanı:

Fiyat listeleri hala güncellenmemiş,maşallah diyorum sadece.

Yanıtlama zamanı:

Çok ince hesaplar mı yapıyorlar nedir. GerÇi şu an bende, sayfanın güncellenen kısmı, görüntülenemiyor diyor. Bu bile bi ilerleme :)

Yanıtlama zamanı:

indirim yapılıyorya acaba çok mu indirdik diye düşünüyorlar herhalde.. :)

Yanıtlama zamanı:

Elleri güncellenmiş fiyatları yayınlama gitmiyodur Bekir abi dediğin gibi gönülsüz indirim bukadar olur :)

Yanıtlama zamanı:

Çok ince hesaplar mı yapıyorlar nedir. GerÇi şu an bende, sayfanın güncellenen kısmı, görüntülenemiyor diyor. Bu bile bi ilerleme :D

Bencede eli kulağındadır,umarım,inşallah :):D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.