Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Umarım hep böyle devam eder, piyasada şirket aracı imajı olan araba hiç hoşuma gitmiyor. :claps:

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hacı idrak yolların tıkandı galiba.. Osman aga diyorki; eskisi kadar yeni kasa focus şirket arabası göremiyoruz. Ki İstanbul için bu kesinlikle doğru.

Yanıtlama zamanı:

ulen dombili...biliyoz...f2 doldu sinirlendik..f3 geldi oh dedik bu sefer yırtıcaz...fluence yöneldi şirketler ondan verim alamayınca.vw. yöneldiler..bu kez ford yine bişiler yapıp ortalıga salar alla alla..hepimiz aynı şeyleri söylüyoz hepimiz birbirimizi anlamıyoz bunebiçim iş anlamadım...

Yanıtlama zamanı:

Sallamasın hiçbir yeri.. Hakettiği kadar satsın. Ne fazla ne eksik. Ki şu an hakettiği kadar satıyor diyebilirim.

Yanıtlama zamanı:

şimdilik bende f2 aldıgımda herkes bana bakıyordu 6 ayda simitci bile focus alır oldu..ötv den aldım yupiiiii dedim ötv bitti fiyatlar daha ucuzladı ford bu işine akılsır ermiyor...

Yanıtlama zamanı:

Son günlerde çok fazla Hatchback Trend Focus görüyorum..çoğu da dizel...Şirket arabası olacaklarını sanmıyorum,şirketler genelde sedan kullanıyorlar....

Yanıtlama zamanı:

Bugün bi focus satış elemanı eczaneme geldi, Focus style benzinli manuel sipariş verirsem 3-4 ay kadar bekleyeceğimi söyledi. Türkiye'de yokmuş şu an stokta. O yüzden otm. fiyatını alayım dedim. Bi ton hesap yaptı. 2012 Focus Style Powershift Plus Paket Fiyat :50,250 peşin, 52,900 kredili diye çıkardı. Sizce nasıl bu fiyat.

ps. daha pazarlığımız bitmedi bu bi ön görüşmeydi :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bugün bi focus satış elemanı eczaneme geldi, Focus style benzinli manuel sipariş verirsem 3-4 ay kadar bekleyeceğimi söyledi. Türkiye'de yokmuş şu an stokta. O yüzden otm. fiyatını alayım dedim. Bi ton hesap yaptı. 2012 Focus Style Powershift Plus Paket Fiyat :50,250 peşin, 52,900 kredili diye çıkardı. Sizce nasıl bu fiyat.

ps. daha pazarlığımız bitmedi bu bi ön görüşmeydi :)

hayatta ne alırsan al...satıcı anında hemen hesap makinesini önüne çıkarıtp toplayıp carpıp bişiler yapıyorsa ondan uzak dur...cünkü sahtekarın kafasındaki fiyat bellidir..sadece olaya ciddiyet önem arzetmek için yaparlar... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

hayatta ne alırsan al...satıcı anında hemen hesap makinesini önüne çıkarıtp toplayıp carpıp bişiler yapıyorsa ondan uzak dur...cünkü sahtekarın kafasındaki fiyat bellidir..sadece olaya ciddiyet önem arzetmek için yaparlar... :kıhkıh:

:D aynısını adamın yüzüne dedim. Bizim Balıkçılarbaşı semti var buranın suriçi denen bölgesinde kalır. Abi ne o balıkçılarbaşı esnafı gibi çıkardın makineyi, sen söyle ben hesaplarım dedim adam koptu :D

Yanıtlama zamanı:

vw al sen...boş ver...golf al bitane kasa değişecek ama cok şey değişmiyor...higline 1.4.tsı .122 ps...süper bak keyfine 50000 tl...ne alıcam benzinli focusu demedi deme...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.