Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hadelen neyi değişiyor de bakem ozaman...bileyim bekliyorum... :kıhkıh:

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

vw al sen...boş ver...golf al bitane kasa değişecek ama cok şey değişmiyor...higline 1.4.tsı .122 ps...süper bak keyfine 50000 tl...ne alıcam benzinli focusu demedi deme...

Yok abi golfün tipini beğenmedi bizim ki :D zorla focusta karar kıldık fiyata asılacaz artık indirmek için :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

gel izmirden alalım sana ozaman...sen ordan bi fiyat al kesinleştir...bana pm at..ben alayım izmriden...gelir alırsın nolucak.... :kıhkıh:

bizimki dediğiniz eşinizse hayret tüm kadınların ideali odur..ama..yerli yabancı..tüm filmlere bakın tüm kadınların ortaüst gelir grubundaki tüm ailelerde golf kullanılır.. :D

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

tamam len oldu bu iş izmirden alalım vala sana...iyi fiyat alırım sen karar ver ama ok dendimi hemen kapora vermemiz lazım..ona göre yoksa sormam bilmiş ol..sen alabileceğin en iyi fiyatı al sonra beni ara hemen kapatırız arabayı..demedi deme..

Yanıtlama zamanı:

ok.dir almaya kesin karar ver...kesin son fiyatı al pm yada telefonlaşırız..hem arabaya rodaj olur..

Yanıtlama zamanı:

ok.dir almaya kesin karar ver...kesin son fiyatı al pm yada telefonlaşırız..hem arabaya rodaj olur..

Kaç lira komisyon alıcan bakiim kanka...ehehehhüüüee....

Yanıtlama zamanı:

evimi nasıl aldın sanıyorsun alıcaz tabi olum...hahahah ..buarada 110 tl.lik ev 2 ayda 130 oldu iyimi..düşün...senin 70 lik focusun 50 veriyorlar...piyasada.. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

bizimki dediğiniz eşinizse hayret tüm kadınların ideali odur..ama..yerli yabancı..tüm filmlere bakın tüm kadınların ortaüst gelir grubundaki tüm ailelerde golf kullanılır.. :kıhkıh:

Benim eşim Focus istedi ama...Hem ben ortaüst gelir sınıfından da diilim,50 bine golf almadım ortaalt gelir sınıfından olaraktan 70 bine Focus aldım...Bir terslik var bu işte... :D

Yanıtlama zamanı:

evimi nasıl aldın sanıyorsun alıcaz tabi olum...hahahah ..buarada 110 tl.lik ev 2 ayda 130 oldu iyimi..düşün...senin 70 lik focusun 50 veriyorlar...piyasada.. :kıhkıh:

Şu anda benim arabaya 75 bin versinler yine satmam,daha iyisini bulamam çünkü o sınıf ve segmentte...Ne oldu hayırdır evi mi satıyon?Satmak için mi aldın evide değeri arttı diye seviniyon sanki la....kih kih kih...Metrocu seni....

Yanıtlama zamanı:

kelime oyunu yapma len..golfünde dizeli...60.000 tl bikere ek donanımlarla 70.000 bini buluyor biz tsi motordaki rakamı bahsettik...

Yanıtlama zamanı:

Şu anda benim arabaya 75 bin versinler yine satmam,daha iyisini bulamam çünkü o sınıf ve segmentte...Ne oldu hayırdır evi mi satıyon?Satmak için mi aldın evide değeri arttı diye seviniyon sanki la....kih kih kih...Metrocu seni....

ulen A4 var daha 6000 km 75000 2011 sahibinden.com a gir gör onu alırım senin uyduruk arabanı napayım heryerinden sorun akıyor...ses sistemine gerek yok zaten heryerinden ses geliyor...hhahahahhah

Yanıtlama zamanı:

Siz hala benzinli arabaya mı biniyosunuz..Ayyy ne banaaaalll......Dizelin yoksa vazelin al,acıtmadan benzinciye para sayarsın..kih kih kih....

Yanıtlama zamanı:

ulen A4 var daha 6000 km 75000 2011 sahibinden.com a gir gör onu alırım senin uyduruk arabanı napayım heryerinden sorun akıyor...ses sistemine gerek yok zaten heryerinden ses geliyor...hhahahahhah

A4 te arabamı yaaa,,ne estetik var ne ruh..Kalas gibi araba..Şeker Kırmızısı bile yok....Hele o ön konsol ...Aboooo rezalet.....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.