Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51702 Bayağa bi havaya girdik bakalım bekliyoruz dörtgözle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51703 Satışta çalışan arkadaşımın dediğine göre bomba bir fiyat gelecekmiş arac satışları Durmuş yılbaşından beri diyor İnşallah. Beklentimiz o yönde. Hayal kırıklığı yaşamayalım da bu kadar havaya girdikten sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51704 Umarım beklentileriniz dahilinde olur fiyatlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51705 Satışta çalışan arkadaşımın dediğine göre bomba bir fiyat gelecekmiş arac satışları Durmuş yılbaşından beri diyor Peki arkadaşınız fiyatların ne zaman belli olacağıyla ilgili bir bilgi verdi mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51706 Şu güzelim pazar gününün tek sıkıntısı şu bekleme oldu ve tadı kaçtı afakanlar basıyo artık beni Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51707 Şu güzelim pazar gününün tek sıkıntısı şu bekleme oldu ve tadı kaçtı afakanlar basıyo artık beni sakin ol Alper sonra hata yaparsın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51709 sakin ol Alper sonra hata yaparsın... Daha 1 ay var abi aracı değişmeyede mart fiyatlarıda bayağa bi ışık tutar diye düşünüyorum nisan için,bu kadar kasmazdımda fiyatlar açıklanmadıkça kıymete bindi günün hastalığı oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51710 En geç yarın öğlen gibi gelmesi lazım diyor biraz sabır ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51714 Düşecek düşecek. Merak etmeyin. Bu fiyatlarla uzun süre devam edemezler. Çok sattıklarında olmaz belki ama az satılanlarda ciddi indirim şart. 95 lik tdci nin fiyatı ciddi düşmeli mesela. Faizleri düşürebilme şansları zaten yok fiyatlarla oynamak zorundalar. Oynamazlarsa sineklik hediye ederiz onunla oynarlar.. Ancak ben web sitesindeki durumun bu indirimle doğrudan alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Muhtemelen websitesinin yapısı ile falan ilgili bir değişiklik yapıyorlardır. Model ekleyip Çıkartıyor olabilirler, ya da diğer ford siteleri ile benzer şekilde şunu seÇ bunu seÇ tarzı bir değişikliğe gidiliyor olabilir. Fiyatları değiştirmek o kadar uzun sürecek bir iş değil.. Mart 4, 201214 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51748 Arttır abı arttır kurtarmaz 2 günlük bekleyişin stresine değmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51750 Bena hala aynı fikirdeyim. Teknik özellikler ve fiyat kısmı gitmiş. Dolayısı ile 1.0 motoru ekleyip fiyatları güncelleyecekler demektir. Hazır bu işi yaparken sistemde de oynama yapacak olabilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_51773 Bu kadar uzun sürede fiyat güncellenmez..Belki donanım değişikliği de yapıyorlar.. Ya da belki VW gibi sitede ayrı bir ecoboost bölümü açacaklar. 1.0 1.6 ecoboost belki donanım değişiklikleri vs yapacaklar. Büyük bir indirim beklemiyorum ve de bayillerin ne kadar indirim yapacağı da önemli. Şimdi liste fiyatı ortada bayii 4-5 indirim yapıyor, liste fiyatı 4-5 iner bayii indirim yapmazsa bişey değişmemiş olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın