Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 201214 yıl comment_50561 Fena fiyat değil,hem de powershift...Kaçmamalı bu fırsat....Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız günlerde sürmeniz dileğiyle.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51209 Sabırsızlıkla mart fiyat güncellemesini bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51223 Ben de bekliyorum .. Her gün sabah akşam fiyat listesi kontrol ediyorum. Genelde cuma akşam üzerine doğru değiştiriyorlar. Bu akşam belki olabilir. Bu arada fivi 1 marttan geçerli listesini yayınladı. Değişiklik yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51255 Fiyat güncellemesi merakla bekliyenlerden biride benim ve tek olmadığıma sevindim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51467 Hadi bakalım Hayırlısı Siteye nal kadar "fiyatlar güncellenmektedir" tabelası asmışlar..İnşallah güzel bir indirim çıkar altından. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51471 Günaydınlar... Bugün forda gidecektim, fiyatlar güncelleniyor, iyi bi pazarlık olursa siparşi vereceğim, hadi hakkımızda hayırlısı. Beklemedeyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51477 Günaydınlar... Bugün forda gidecektim, fiyatlar güncelleniyor, iyi bi pazarlık olursa siparşi vereceğim, hadi hakkımızda hayırlısı. Beklemedeyiz şansıl bol olsun... umarım en iyi fiyatı alırsın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51506 Hayırlısı olsun,umarım gözlere ve gönüllere hitap eden bi güncelleme olur merakla beklemekteyim bende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51507 Hayırlısı olsun,umarım gözlere ve gönüllere hitap eden bi güncelleme olur merakla beklemekteyim bende. Alper güncelleme deyince aklıma nedense zam geliyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51508 Alper güncelleme deyince aklıma nedense zam geliyor... İndirim beklentisi oluğu için abi benim şuan güncellemeden anladığım indirim ,fakat aynı güncelleme kelimesi hükümet yetkililerimizden duysam cümleyi tamamlamısını bile beklemeden ^^yinemi^^ derdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51510 İndirim beklentisi oluğu için abi benim şuan güncellemeden anladığım indirim ,fakat aynı güncelleme kelimesi hükümet yetkililerimizden duysam cümleyi tamamlamısını bile beklemeden ^^yinemi^^ derdim. Güncelleyemediler gitti. Sağolsun Sgk iş çıkardı başımıza ek mesai yapıyorum kontroller falan ekstradan. Bugün kaldı bizim ford işi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51517 Çok ayıp Yakup Ben daha 1 dk önce baktım ne Çabuk gördüde yayınladı diyorum Yakup. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51520 İşe gitcem daha bi an önce güncelleseler,yoksa aklım evde kalacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51521 Bu arada güncelleme teknik veriler kısmındada var acaba 1.0 ecoboost yada dizele powershift geliyor olabilirmi mümkünmüdür? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın