Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58366 Birkaç kişiden duyduğum, ki bu arkadaşlar araç alım satım sektörü-bayi çalışanları, bu yıl çok fazla araç satmayı beklemiyorlar. Satışlarda belli bir düşüş öngörülüyor. Bu durumda çok araba satamayacağız ama sattığımızdan para kazanalım gibi bir görüş var. Dolayısıyla fiyatların 5-6bin Tl daha düşeceğini pek sanmıyorum. Kur oynaması da pek olmuyor. Yunanistan'a rağmen dolar-euro pek düşmedi. Bir süre böyle devam edecektir. Bu durumda iki fırsat olabilir. Birincisi 2013 araçlar çıktığında 2012modellerden almak, ikincisi yıl sonu uygun bırakacak bayi yakalamak. Bu sene yeni düzenlemeyle 2013ler ancak 2013 şubatında alınabilecek. Dolayısıyla ağustosta uygun fiyatı 2012 olmaz..Sadece yıl sonu indirimi kalır. Genel olarak ilk yarının kötü 2. yarının daha iyi geçmesini bekliyorlar ve toplamda geçen yılın %10-15 altında bir pazar bekliyorlar. Bir de bizde araba merakı olduğu için boğazımızdan kısıp tatilimizeen kısıp yine de daha lüks arabaya binme merakımız olduğu için eninde sonunda satarlar.. Mevsimsel olarak mayıstan itibaren araba talebi artacaktır hatta patlayacaktır. Bence mart sonu veya nisan başı fiyatlar dip olur ondan sonra başka uygun fiyat göremeyiz. Ford bize farklı, Koç çalışanına farklı filoya farklı fiyat verdiğinden her daim satıyor. Ben artık uygun fiyattan umutsuzum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58372 Bu sene yeni düzenlemeyle 2013ler ancak 2013 şubatında alınabilecek. Dolayısıyla ağustosta uygun fiyatı 2012 olmaz..Sadece yıl sonu indirimi kalır. Genel olarak ilk yarının kötü 2. yarının daha iyi geçmesini bekliyorlar ve toplamda geçen yılın %10-15 altında bir pazar bekliyorlar. Bir de bizde araba merakı olduğu için boğazımızdan kısıp tatilimizeen kısıp yine de daha lüks arabaya binme merakımız olduğu için eninde sonunda satarlar.. Mevsimsel olarak mayıstan itibaren araba talebi artacaktır hatta patlayacaktır. Bence mart sonu veya nisan başı fiyatlar dip olur ondan sonra başka uygun fiyat göremeyiz. Ford bize farklı, Koç çalışanına farklı filoya farklı fiyat verdiğinden her daim satıyor. Ben artık uygun fiyattan umutsuzum. Benzer düşünüyorum, Nisan ortasına kadar eşelemeye devam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58380 Ben ne zaman açmışım böyle bir konu yahu ) Amma da umutlumuşum ki böyle bir konu açmışım..Vay beee,1 senedir bu konu hala aktif....Zaten açtığım bir çok konu hala popüler...Site edminleri bana ödül vermeliler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58381 Ben ne zaman açmışım böyle bir konu yahu ) Amma da umutlumuşum ki böyle bir konu açmışım..Vay beee,1 senedir bu konu hala aktif....Zaten açtığım bir çok konu hala popüler...Site edminleri bana ödül vermeliler... Bence Borafanclub.com.tr kurulmalı... Ayrıca Bora son zamanlarda bizi mesajlarına hasret bıraktığının da farkındasındır umarım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58402 Bence Borafanclub.com.tr kurulmalı... Ayrıca Bora son zamanlarda bizi mesajlarına hasret bıraktığının da farkındasındır umarım... Ehehehüüü...Kendimi özletiyorum,yüzümün eskimemesi için.....Arada gölgelere çekilip,serinlemekte fayda var )Kih kih....Birde bahar geldi ki artık,oooh alırım şeker kırmızımı,açarım sanrufumu,saçlarımı dağıtaraktan (boşuna mı ektirdik kih kih kih) gezerim boool bol....Etraf cıvıl cıvıl zaten...Şeker kırmızımla çok canlar yakacağız çoook...Birde şu diyet bitseydi..15 gündür karnım aç dolaşıyom yav,Karatay diyeti uygulatıyor eşim zorla..Neymiş 78 kiloya inacekmişim,hayır diyet neyse,birde spor salonu bulmuş,3 ay oraya gitcen diyor....Offff ..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58456 Bir kehanette bulunayım ; Bu yıl binek pazarı %20 daralma ile kurtarırsa, sektör açısından iyi atlatılmış demektir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58546 az once iskenderun ovalı fordtan fiyat aldım arkadaslar f3 sedan 1.6 tdci x titanyum paket buz beyazı 73.500 tl liste fiyatı kapmanyadan 67.750 tlye bırakırız dediler bilginize kıran kırana pazarlık yapılmıştır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58547 Ben az önce konuştum. Sana buradan alalım birdahakine Metalik dizel hb tit x pp sunroof 63.000 tl Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58548 Ben az önce konuştum. Sana buradan alalım birdahakine Metalik dizel hb tit x pp sunroof 63.000 tl st gelsin onu beklıyecem:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58549 Ben az önce konuştum. Sana buradan alalım birdahakine Metalik dizel hb tit x pp sunroof 63.000 tl Düz opak 55.000 x paket 5000 metalik 1000 sunroof 1000 park sistemi 1000 gibi düşünülebilir. Sedan için +1000TL daha Mart 30, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58550 Ben az önce konuştum. Sana buradan alalım birdahakine Metalik dizel hb tit x pp sunroof 63.000 tl ötv yi düşersek olur fiyat 45900. Biraz daha kastır da alalım o arabayı Alper abiye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58551 ötv yi düşersek olur fiyat 45900. Biraz daha kastır da alalım o arabayı Alper abiye. Alper abine 44.200'e bulduk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58552 Alper abine 44.200'e bulduk 200 daha inerler onlar. Satış işlemlerini başlatacak mı yoksa bekleyecek mi? Nisanı veya Mayısı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58553 200 daha inerler onlar. Satış işlemlerini başlatacak mı yoksa bekleyecek mi? Nisanı veya Mayısı. Hayırlısıyla başlayacaklar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58554 ötv yi düşersek olur fiyat 45900. Biraz daha kastır da alalım o arabayı Alper abiye. Olcak olcak nasipse Hasan bugün güzel fiyat aldık Mertol abinin tanıdığından Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın