Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Birkaç kişiden duyduğum, ki bu arkadaşlar araç alım satım sektörü-bayi çalışanları, bu yıl çok fazla araç satmayı beklemiyorlar. Satışlarda belli bir düşüş öngörülüyor. Bu durumda çok araba satamayacağız ama sattığımızdan para kazanalım gibi bir görüş var. Dolayısıyla fiyatların 5-6bin Tl daha düşeceğini pek sanmıyorum. Kur oynaması da pek olmuyor. Yunanistan'a rağmen dolar-euro pek düşmedi. Bir süre böyle devam edecektir. Bu durumda iki fırsat olabilir. Birincisi 2013 araçlar çıktığında 2012modellerden almak, ikincisi yıl sonu uygun bırakacak bayi yakalamak.

Bu sene yeni düzenlemeyle 2013ler ancak 2013 şubatında alınabilecek. Dolayısıyla ağustosta uygun fiyatı 2012 olmaz..Sadece yıl sonu indirimi kalır.

Genel olarak ilk yarının kötü 2. yarının daha iyi geçmesini bekliyorlar ve toplamda geçen yılın %10-15 altında bir pazar bekliyorlar. Bir de bizde araba merakı olduğu için boğazımızdan kısıp tatilimizeen kısıp yine de daha lüks arabaya binme merakımız olduğu için eninde sonunda satarlar.. Mevsimsel olarak mayıstan itibaren araba talebi artacaktır hatta patlayacaktır.

Bence mart sonu veya nisan başı fiyatlar dip olur ondan sonra başka uygun fiyat göremeyiz.

Ford bize farklı, Koç çalışanına farklı filoya farklı fiyat verdiğinden her daim satıyor.

Ben artık uygun fiyattan umutsuzum.

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu sene yeni düzenlemeyle 2013ler ancak 2013 şubatında alınabilecek. Dolayısıyla ağustosta uygun fiyatı 2012 olmaz..Sadece yıl sonu indirimi kalır.

Genel olarak ilk yarının kötü 2. yarının daha iyi geçmesini bekliyorlar ve toplamda geçen yılın %10-15 altında bir pazar bekliyorlar. Bir de bizde araba merakı olduğu için boğazımızdan kısıp tatilimizeen kısıp yine de daha lüks arabaya binme merakımız olduğu için eninde sonunda satarlar.. Mevsimsel olarak mayıstan itibaren araba talebi artacaktır hatta patlayacaktır.

Bence mart sonu veya nisan başı fiyatlar dip olur ondan sonra başka uygun fiyat göremeyiz.

Ford bize farklı, Koç çalışanına farklı filoya farklı fiyat verdiğinden her daim satıyor.

Ben artık uygun fiyattan umutsuzum.

Benzer düşünüyorum, Nisan ortasına kadar eşelemeye devam...

Yanıtlama zamanı:

Ben ne zaman açmışım böyle bir konu yahu :)) Amma da umutlumuşum ki böyle bir konu açmışım..Vay beee,1 senedir bu konu hala aktif....Zaten açtığım bir çok konu hala popüler...Site edminleri bana ödül vermeliler... :)

Yanıtlama zamanı:

Ben ne zaman açmışım böyle bir konu yahu :)) Amma da umutlumuşum ki böyle bir konu açmışım..Vay beee,1 senedir bu konu hala aktif....Zaten açtığım bir çok konu hala popüler...Site edminleri bana ödül vermeliler... :)

Bence Borafanclub.com.tr kurulmalı...

Ayrıca Bora son zamanlarda bizi mesajlarına hasret bıraktığının da farkındasındır umarım...

Yanıtlama zamanı:

Bence Borafanclub.com.tr kurulmalı...

Ayrıca Bora son zamanlarda bizi mesajlarına hasret bıraktığının da farkındasındır umarım...

Ehehehüüü...Kendimi özletiyorum,yüzümün eskimemesi için.....Arada gölgelere çekilip,serinlemekte fayda var :))Kih kih....Birde bahar geldi ki artık,oooh alırım şeker kırmızımı,açarım sanrufumu,saçlarımı dağıtaraktan (boşuna mı ektirdik kih kih kih) gezerim boool bol....Etraf cıvıl cıvıl zaten...Şeker kırmızımla çok canlar yakacağız çoook...Birde şu diyet bitseydi..15 gündür karnım aç dolaşıyom yav,Karatay diyeti uygulatıyor eşim zorla..Neymiş 78 kiloya inacekmişim,hayır diyet neyse,birde spor salonu bulmuş,3 ay oraya gitcen diyor....Offff .....

Yanıtlama zamanı:

Bir kehanette bulunayım ;

Bu yıl binek pazarı %20 daralma ile kurtarırsa, sektör açısından iyi atlatılmış demektir :claps:

2l8r4.jpg

Yanıtlama zamanı:

az once iskenderun ovalı fordtan fiyat aldım arkadaslar

f3 sedan 1.6 tdci x titanyum paket buz beyazı

73.500 tl liste fiyatı kapmanyadan 67.750 tlye bırakırız dediler bilginize :D

kıran kırana pazarlık yapılmıştır...

Yanıtlama zamanı:

Ben az önce konuştum. Sana buradan alalım birdahakine :D

Metalik dizel hb tit x pp sunroof

63.000 tl

st gelsin onu beklıyecem:)
Yanıtlama zamanı:

63.000 tl

Düz opak 55.000

x paket 5000

metalik 1000

sunroof 1000

park sistemi 1000

gibi düşünülebilir.

Sedan için +1000TL daha

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

63.000 tl

ötv yi düşersek olur fiyat 45900. :) Biraz daha kastır da alalım o arabayı Alper abiye. :)

Yanıtlama zamanı:

Alper abine 44.200'e bulduk :)

200 daha inerler onlar. :) Satış işlemlerini başlatacak mı yoksa bekleyecek mi? Nisanı veya Mayısı. :D

Yanıtlama zamanı:

ötv yi düşersek olur fiyat 45900. :D Biraz daha kastır da alalım o arabayı Alper abiye. :)

Olcak olcak nasipse Hasan bugün güzel fiyat aldık Mertol abinin tanıdığından :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.