Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

İndirim yapmayanın canı çıksın...Buradaki değerli arkadaşlarımın hepsinin en fullünden focusu olsun,benim aldığım zevki onlarda alsın inşallah mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine....

Yanıtlama zamanı:

Benim fikrim,

Adam gibi normal sattıkları fiyata insinler sonra abudik gubudik indirim yapmasınlar..

Kafidir

73 felan yazan arabayı 63 e alıyoruz ya şaka gibi..Şundan vazgeçsinler satış artar..

Y.Çağatay

Yanıtlama zamanı:

Benim fikrim,

Adam gibi normal sattıkları fiyata insinler sonra abudik gubudik indirim yapmasınlar..

Kafidir

73 felan yazan arabayı 63 e alıyoruz ya şaka gibi..Şundan vazgeçsinler satış artar..

Y.Çağatay

işte buna sonuna kadar katılıyorum.......

Yanıtlama zamanı:

FOCUSA ZAM, FİESTAYA İNDİRİM..

46440 olan style 1.6 5K 47345e çıkmış

36495 olan fiesta 1.4i 35810 olmuş.

1.0T yok..

Hayırlı satışlar..

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Diğer başlığa da yazdım ufaktan zam yapmışlar focusa .

46440 olan 5K 1.6 47345e çıkmış..

Böylece bayiilere güvenilmeyeceğini bir kez daha görmüş olduk çünkü Alper'e " yazı geldiği fiyatların değişmeyeceği " söylenmişti.

Yanıtlama zamanı:

Onun için yorum yapılamayan fiyat başlığı çok faydalı.

Listede o kadar rakam var ki hepsini bilmek mümkün değil... ben takip ettiğime zam gelince zam olmuş diye yazdım. Belki dizellere gelmemiştir. Yakup o başlığa eklerse anlarız.

Yanıtlama zamanı:

Mesela Fiesta baz fiyatıda artmış. 29.900 dü galiba başlangıç, şimdi 30.905 olmuş.

Anladığım kadarıyla belli donanımlara yönlendirme yapmak istemişler gibi geldi bana. Tabi önceki liste ile birebir diğer konudan kıyaslayınca net belli olur.

Yanıtlama zamanı:

Dizel benzin farkı yok . Her ikisinde de style a zam gelmiş titaniuma gelmemiş.

Buradan belki de style a donanım değişikliği yapılıp şimdi paket içinde olan bişeylerin standarta ekleneceğini UMUYORUM.

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yani zam yok gibi görünüyor. Dediğin gibi sadece style donanım artmış biraz. Oda muhtemelen donanım artışı işe ile tolere edilmiştir. Mantıken öyle olması lazım yoksa saçmalık olur.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.