Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

...cins izmirliler....ha...mertol yazdım bunu.... :nazar:

sen bu izmire kurban ol hem......tokyo gibi...

Lem bunda alınacak birşey yok. Bizde Egeliyiz. Hemüde her iki yakasından..

Valla ben Tokyo ya gittim bununla alakası bile yok. İğrenç bir yer...

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar,fordun sitesinde Titantum X Paketi Otomatik Park Sistmini ve Elektrikli Sunroofu birlikt alamıyorsunuz şeklinde bir durum var,yani bu 3 paketi aynı anda satın alamıyorsunuz şu anda??Yanılıyormuyum yoksa yanlış mı görüyorum???Ben 115 PS TDCI Şeker Kırmızıyı işaretleyince Opsiyonlara geldiğimde dediğim şekilde çıkıyor..Sizde bir bakarmısınız?

Yanıtlama zamanı:

Oluşturma bölümünde hep hata oluyor, son donanım listesine bakarak veya opsiyon listesine bakarak anlayabiliriz.

Yok yok,bir hata yok sanırım full donanım ellerinde şu anda yok ya da böyle bir araba getirmeyi pek istemiyor otosan,çünkü fiyat acayip uçmuş duruma...Yeni zamlarla böyle bir arabayı kimse istemez diyemi düşünüyorlar acaba.... B)

Yanıtlama zamanı:

Öyle şey olmaz yaw B)

Niye Yakup,bir ara Ecoboost C-Maxlerde de aynı şey olmamışmıydı....Bence kasten bu şekilde bu liste...Bencede saçma gerçide...Umarım hata vardır...

Yanıtlama zamanı:

Şimdi inceledim, sistemde hata var bence;

Normalde daha tıklamadan seçilemeyen donanım ve seçenekler karartılmış duruyor

ama opsiyonda öyle değil hepsi seçilebilir fakat tıklayınca diğeri pasifleşiyor...Hata vardır.bence.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar,fordun sitesinde Titantum X Paketi Otomatik Park Sistmini ve Elektrikli Sunroofu birlikt alamıyorsunuz şeklinde bir durum var,yani bu 3 paketi aynı anda satın alamıyorsunuz şu anda??Yanılıyormuyum yoksa yanlış mı görüyorum???Ben 115 PS TDCI Şeker Kırmızıyı işaretleyince Opsiyonlara geldiğimde dediğim şekilde çıkıyor..Sizde bir bakarmısınız?

sitenin enayiliğidir muhtemelen :

siteye göre fiestada da plus paket ile güvenlik pakedi aynı anda alınamıyor . Ben bayiye gidip sordum: tabii potansiyel fiesta alıcılarında esp ve sony manyağı benden başka yok. Otosana sorduler akşam döndüler bana sipariş verebiliyorlar (ancak her iki paket içinde de yan ve perde HYları var. İkisi birden sipariş verilirse fiyatın düşmesi lazım çünkü aynı donanıma iki pakette birden para veriliyor dedim. Kardeşim Ford alıyorsun indirim falan yok iki paketin fiyatını da ekle öna göre hesapla dediler vazgeçtim ben de..

Yanıtlama zamanı:

ya sony demişken bu akşam bayide bi c max vardı, direk içine atladım, a.tım sonyi tabi tam açamayınca bişi belli olmuyor ama, fena şekilde güzel duruyordu, c max de hoşuma gittl benim ya, bu arada x pack yoktu ama sony var c max de, bu otosanı anlamakta güçlük çekiyorum :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Benım 2003 astradaki ses sistemi daha canlı daha netti, Sanki bang olufsen istedik gerçi sonyde olsa bu hoparlorler ne yapsın

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yalnış görmediyesem focus fiyatı 4000 tl zamlanmış,şaşırmışlar herhalde anlamadım ben bişiy

Yanıtlama zamanı:

Titanyuma tam 4.500 TL zam gelmiş...Geçmiş olsun...Kampanya beklerken 4.500 TL zam....Ohuşşşş...Dediğim gibi otosan Focus satma derdinde değil aslında,onun derdi bol bol connect ve fiesta satmak....Bu arada sitede hala Titanyum x paketiyle birlikte otomatik park ve sunroof seçilemiyoriyani hepsinin birlikte fiyatını alamıyorsunuz..Hata olsa şimdiye düzeltmeleri gerekmezmiydi???

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.