Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl comment_39155 Körnoktayı satmamak uğraşmamak için öyle yawwwwwwwwwwwwwwww Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201114 yıl comment_39338 ...cins izmirliler....ha...mertol yazdım bunu.... sen bu izmire kurban ol hem......tokyo gibi... Lem bunda alınacak birşey yok. Bizde Egeliyiz. Hemüde her iki yakasından.. Valla ben Tokyo ya gittim bununla alakası bile yok. İğrenç bir yer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39820 Arkadaşlar,fordun sitesinde Titantum X Paketi Otomatik Park Sistmini ve Elektrikli Sunroofu birlikt alamıyorsunuz şeklinde bir durum var,yani bu 3 paketi aynı anda satın alamıyorsunuz şu anda??Yanılıyormuyum yoksa yanlış mı görüyorum???Ben 115 PS TDCI Şeker Kırmızıyı işaretleyince Opsiyonlara geldiğimde dediğim şekilde çıkıyor..Sizde bir bakarmısınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39821 Oluşturma bölümünde hep hata oluyor, son donanım listesine bakarak veya opsiyon listesine bakarak anlayabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39822 Oluşturma bölümünde hep hata oluyor, son donanım listesine bakarak veya opsiyon listesine bakarak anlayabiliriz. Yok yok,bir hata yok sanırım full donanım ellerinde şu anda yok ya da böyle bir araba getirmeyi pek istemiyor otosan,çünkü fiyat acayip uçmuş duruma...Yeni zamlarla böyle bir arabayı kimse istemez diyemi düşünüyorlar acaba.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39824 Öyle şey olmaz yaw Niye Yakup,bir ara Ecoboost C-Maxlerde de aynı şey olmamışmıydı....Bence kasten bu şekilde bu liste...Bencede saçma gerçide...Umarım hata vardır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39826 Şimdi inceledim, sistemde hata var bence; Normalde daha tıklamadan seçilemeyen donanım ve seçenekler karartılmış duruyor ama opsiyonda öyle değil hepsi seçilebilir fakat tıklayınca diğeri pasifleşiyor...Hata vardır.bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39864 Daha geçen hafta aldık. Getirmeme durumu yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39873 Arkadaşlar,fordun sitesinde Titantum X Paketi Otomatik Park Sistmini ve Elektrikli Sunroofu birlikt alamıyorsunuz şeklinde bir durum var,yani bu 3 paketi aynı anda satın alamıyorsunuz şu anda??Yanılıyormuyum yoksa yanlış mı görüyorum???Ben 115 PS TDCI Şeker Kırmızıyı işaretleyince Opsiyonlara geldiğimde dediğim şekilde çıkıyor..Sizde bir bakarmısınız? sitenin enayiliğidir muhtemelen : siteye göre fiestada da plus paket ile güvenlik pakedi aynı anda alınamıyor . Ben bayiye gidip sordum: tabii potansiyel fiesta alıcılarında esp ve sony manyağı benden başka yok. Otosana sorduler akşam döndüler bana sipariş verebiliyorlar (ancak her iki paket içinde de yan ve perde HYları var. İkisi birden sipariş verilirse fiyatın düşmesi lazım çünkü aynı donanıma iki pakette birden para veriliyor dedim. Kardeşim Ford alıyorsun indirim falan yok iki paketin fiyatını da ekle öna göre hesapla dediler vazgeçtim ben de.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39950 ya sony demişken bu akşam bayide bi c max vardı, direk içine atladım, a.tım sonyi tabi tam açamayınca bişi belli olmuyor ama, fena şekilde güzel duruyordu, c max de hoşuma gittl benim ya, bu arada x pack yoktu ama sony var c max de, bu otosanı anlamakta güçlük çekiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39965 Benım 2003 astradaki ses sistemi daha canlı daha netti, Sanki bang olufsen istedik gerçi sonyde olsa bu hoparlorler ne yapsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201214 yıl comment_40105 Arkadaşlar yalnış görmediyesem focus fiyatı 4000 tl zamlanmış,şaşırmışlar herhalde anlamadım ben bişiy Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201214 yıl comment_40109 evet zamlandığnı bende duydum, senin araba 75.000 TL oldu diyordu dün bayide, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201214 yıl comment_40123 Titanyuma tam 4.500 TL zam gelmiş...Geçmiş olsun...Kampanya beklerken 4.500 TL zam....Ohuşşşş...Dediğim gibi otosan Focus satma derdinde değil aslında,onun derdi bol bol connect ve fiesta satmak....Bu arada sitede hala Titanyum x paketiyle birlikte otomatik park ve sunroof seçilemiyoriyani hepsinin birlikte fiyatını alamıyorsunuz..Hata olsa şimdiye düzeltmeleri gerekmezmiydi??? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın