Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

a4 tdı 'a rakıp olacak

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

67 68 bin'e alınır o...

rahat rahat

10 Bin TL fark oldu yani

Yanıtlama zamanı:

Ben iyiki almışım valla...Şimdi almaya kalksam alamazdım demekki...E artık benim çirkin (!! DH kodlu sitede bana öyle dediler,arabam çok çirkinmiş !!) Full Şeker kırmızı (pembenin biraz koyusu :) =Mertola ithaf) Focus 3 ümden pek göremeyeceğiz bir müddet daha yollarda desenize...Şeker Kırmızı Style gördüm bir kaç tane gerçi ankarada....

Yanıtlama zamanı:

Ben beyazdan farklı hiÇ bir renk göremedim Ankara'da henüz ne iştir Çözemedim Sedan HB Style, Titanium ne gördüysem hep beyaz. Benim yolumun üstünde hiÇ F III sahibi yoktur nedir.

Ulusta Opera binasının karşısında Vakıflar Ankara Bölge Müdürlüğünün otoparkında var şu an bir tane full donanımlı sedan şeker krımızı Mertcan.:)) Hergün Dikimevi-DemirlibahÇe-Hacettepe Hastanesi-Hamamönü güzargahında görebilirsin o şeker kırmızı fullü..Arada Kızılaya da takılıyor...GeÇen Milli Piyango Genel Müdürlüğünün önünde,demirtepeye doğru yani,duruyorum,önümde siyah bir 5.20 BMW... Ama herkes BMW ye değilde benim Şeker Kırmızıya bakıyordu,Çok keyiflendim valla...ehehehehehe...Aurası harika benim arabanın valla...70 Bini verdik ,keriz dediler,s..lak dediler ama yine de güzel duygu yaşatıyor arabam bana valla...Seviyorum arabamı.... :)

Yanıtlama zamanı:

eeee şeker kırmızıya para verebilecek zengin yok ankarada... bizim gibi marabalar alıyor işte beyazı.. anca ona yetiyor paramız :)

Degişelim mi arabaları kafa kafaya Alperen :))

Yanıtlama zamanı:

Ulusta Opera binasının karşısında Vakıflar Ankara Bölge Müdürlüğünün otoparkında var şu an bir tane full donanımlı sedan şeker krımızı Mertcan. :D) Hergün Dikimevi-DemirlibahÇe-Hacettepe Hastanesi-Hamamönü güzargahında görebilirsin o şeker kırmızı fullü..Arada Kızılaya da takılıyor...GeÇen Milli Piyango Genel Müdürlüğünün önünde,demirtepeye doğru yani,duruyorum,önümde siyah bir 5.20 BMW... Ama herkes BMW ye değilde benim Şeker Kırmızıya bakıyordu,Çok keyiflendim valla...ehehehehehe...Aurası harika benim arabanın valla...70 Bini verdik ,keriz dediler,s..lak dediler ama yine de güzel duygu yaşatıyor arabam bana valla...Seviyorum arabamı.... :)

adres verme Bora abi, tehlikeli şeyler yapıyorsun, adres verme :)

Yanıtlama zamanı:

ağanın eli tutulmaz diyorum...

(şah)

Değişicez ama taksitleri de değişcez,sen ayda 1250 TL ödüycen bende senin taksiti ona göre :D) Bu arada daha 42 ay taksit var.... :) Azı gitmiş çoğu kalmış ödersin nasılsa koskoca kamu avukatısın eheheheeüüüeee....

adres verme Bora abi, tehlikeli şeyler yapıyorsun, adres verme :)

Bişey olmaz,nasılsa sürekli yangın merdiveninden kesiyorum yukarıdan arabayı,güvenlikçi çocuklara da 3-5 kuruş attım özel olarak gözlüyolar arabayı...eheheeee.... :D

Yanıtlama zamanı:

Değişicez ama taksitleri de değişcez,sen ayda 1250 TL ödüycen bende senin taksiti ona göre :)) Bu arada daha 42 ay taksit var.... :kıhkıh: Azı gitmiş çoğu kalmış ödersin nasılsa koskoca kamu avukatısın eheheheeüüüeee....

ne güzel kafa kafaya değişmeymiş o yaw? kafa kafaya deyimine yeni bir yorum getirdiğin için tebrik ediyorum seni abi.. :kıhkıh:

benim kalmış 35 ay...

Yanıtlama zamanı:

sitede başta bir enayilik var sandım ama sonradan dank etti. Binek araç focus donanıma girince üstte donanım seviyeleri var ya en alt donanım comfort ama trend den başlıyor 45bin, sonra style 49 bin sonra comfort 51 bin ve en sonda da tit...Ya ne oluyor dedim ..Sonra anladım bunlar comfort benzinli getirmeyi bırakmış artık.. Boşoğlu boş 95lik focuss dizel 51900olmuş.

Yuhh ya...

park paketi 945 TL

X paket 5550 TL

şeker kırmızı 2045 TL ve de sedan tit 65550 mi olmuş :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

enayilik bu ülkede...

Başka bir güzide ülkede doğsaydık BMW 335i yi 50bin dolara , en dolu focusu 26bin dolara alıp litresi 1 dolardan benzin ile kullanabilrdik.

Yanıtlama zamanı:

Dün Otosana mail gönderdim. Bir güzel tiye aldım adamların fiyat politikasını.

Bugunde geri dönüp aradılar.

Sanırım her itimale karşı, görüşmemiz kayıt altına alınıyor ona göre gibi şeyler söyledi :kıhkıh:

Sonra yeni fiyatlarımız bunlar. Ancak şikayetinizi merkeze iletiyorum dedi kızcağız.

Bende zahmet olmayacaksa iletin dedim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.