Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2015 Türkiye'de Satılan 1.6 Dizel, 1.5 Dizel ve 1.4 Dizel Otomatik Vites Teknik Değerleri İçindekiler: - Ford Focus 1.5 TDCI PowerShift - Volkswagen Golf 1.6 TDI DSG - Peugeot 308 1.6 BlueHDi EAT6 - Renault Megane 1.5 dCi EDC - Toyota Auris 1.4 D-4D M/M - Citroen C4 1.6 BlueHDI EAT6 - Hyundai İ30 1.6 CRDI 7 ileri DCT - Kia Cee'd 1.6 CRDI 6 ileri Otomatik - Seat Leon 1.6 TDI DSG - BMW 1.16d 8 Steptronic - Mercedes A 180 CDI 7G-DCT - Volvo V40 1.6 D2 PowerShift - Audi A3 1.6 TDI S-Tronic - Skoda Octovia 1.6 TDI DSG - Opel Astra 1.6 CDTI Güncel Tablo 31 Temmuz Tıkla Büyüt ilk tablo Tıkla Büyüt Bu araçların ortalama fiyatları başlığımız Manuel versiyonlarının fiyatları başlığımız B sınıfı benzinli otomatik fiyat başlığımız 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 (düzenlendi) Her nekadar JJ sınıfında da yer alsa eşeğin büyüğü ahırda kalmış yeni Honda CR-V koca cüssesiyle 10 saniyenin altındaki tek küçük hacimli 4 çeker dizel otomatik... Eşek demişken Auris hakikaten tam bir eşekmiş Nisan 9, 2015 Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 yakup eline sağlık... bu tablo çok iyi olmuş hocam. V40 alırken dikkate alıcam 0-100'ü biraz ağır kalmış ama canı saolsun onun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Emeğine sağlık, ben araç alırken alacağım az çok belli olmasına rağmen yinede karşılaştırma için int, epey dolaştığımı hatırlıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Bu arada golf Almanyada 110 beygir ile satışa çıkmış. Şehiriçi değeri biraz daha iyi gibi ama ortalamada aynı kalmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Emek isteyen güzel bir çalışma olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam 308 1.6 blue-hdi 6 eat'nin 0-100 ivmelenmesi 9.5 sn idi. Citroen dizel de 6 eat şanzıman henüz gelmedi diye biliyorum. Premium markalardan listede olmayan mini 1.5 dizel otomatik 5 kapının ivmelenmesi de 9.4 sn. olarak belirteyim. (en azından 10 sn altına inebilen bu sınıftaki dizel otomatik araçları tespit etme adına) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Premium olmak ne demek? Bakınız BMW 1, daha düşük güçte motor ve daha ağır kasa ile hem daha fazla performans hem de daha düşük yakıt tüketimi. Tabii VAG grubu araçlardaki 105 PS motorun da daha düşük güce rağmen eşit veya daha iyi performans vermesi ve daha düşük yakıt tüketimine sahip olması da verimliliğin en azından kağıt üstünde çok daha iyi olduğunun bir göstergesi. Toyota umarım düzgün bir dizel yapmaya başlar, yoksa hali içer acısı. Bu arada golf Almanyada 110 beygir ile satışa çıkmış. Şehiriçi değeri biraz daha iyi gibi ama ortalamada aynı kalmış. Türkiye'de de var ama bildiğim kadarı ile DSG'li değil. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 teknik verilere 308i almak gerektiğini söylüyor golfün Eu6 motorlar 1.6tdi 110 bg 1.2 tsi 110 bg ve 1.4tsi 125 bg ancak tamamen otosanın aynı mantığı ile 200 euro ucuz olsun Eu5 olsun denip bu sene getirilmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Eline emeğine sağlık @Yakup, yeni araç alacaklar için (ben) değerli bir tablo olmuş teşekkürler. İşin enteresan tarafı Fransız ve Kore arabaları güçlü motorlara sahip. Ama Koreler yakıtta cimri değiller. Fransız araçlarına da ben sıcak bakmıyorum. Yoksa bu tabloya göre 308 alınır @H.Cenk katılıyorum. Volkswagen grubu (Audi hariç) fix motor. En güçlü motor Astra da görünüyor ama yakıt nedir bakmak gerek. Benim tercihim bu tabloda aile aracı olarak Focus, Mazda 3 veya Astra olurdu. 1 senem daha var seneye bir tablo daha bekleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suleyman Aydemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 süper Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2015 Yeni eklenen Eu6 motorlar tabloya eklendi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Opel Astra eklendi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 @Tolga KARACA 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Sabah mı oldu ?!?!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Şimdi, Tolga KARACA said: Sabah mı oldu ?!?!? Cıks, Bayram 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap