Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_445999 3 dakika önce, H. Cenk yazdı: Muayeneden geçmez, camlar filmli . O yüzden ben yaptırmayacağım Ben daha sökmedim Malum memlekette herşey değişiyor. Anlık yaşıyoruz --1 dakika sonra eklendi-- 50 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Ateş beni çağırıyor kırmızı görünce dayanamıyorum ? Gri yerine senin makineyi kırmızı kaplat sonra al çayını geç karşısına zevkle seyret Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20178 yıl Yazar comment_446566 Focus Mk3 MCA RS üretimi, 6 Nisan 2018'de sona eriyor. Darısı Mk4'e Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451523 ABD ve Avrupa''da hiç azımsanmayacak sayıda RS sahibinin ateşleme hatası, kaloriferin ısıtmaması ve egzozdan beyaz duman bulutları çıkarma sorunu olmuş ve araçlar incelendiğinde silindir kapak contasının ikinci üçüncü silindir arasında yandığı ve oradan yanma odasına su karıştığı anlaşılmış. Ford sorunun farkında olduklarını, iyileştirme çalışmaları yaptıklarını, sonucu kullanıcılara bildireceklerini, bu süre içerisinde de bu tür şikayetleri olanların onarımlarını ücretsiz yapacaklarını bildirmiş. Kaynak: https://www.motor-talk.de/news/havarie-in-zylinder-drei-t6189256.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451530 13 dakika önce, Cem Boneval yazdı: ABD ve Avrupa''da hiç azımsanmayacak sayıda RS sahibinin ateşleme hatası, kaloriferin ısıtmaması ve egzozdan beyaz duman bulutları çıkarma sorunu olmuş ve araçlar incelendiğinde silindir kapak contasının ikinci üçüncü silindir arasında yandığı ve oradan yanma odasına su karıştığı anlaşılmış. Ford sorunun farkında olduklarını, iyileştirme çalışmaları yaptıklarını, sonucu kullanıcılara bildireceklerini, bu süre içerisinde de bu tür şikayetleri olanların onarımlarını ücretsiz yapacaklarını bildirmiş. Kaynak: https://www.motor-talk.de/news/havarie-in-zylinder-drei-t6189256.html Güncellenmiş komple motor ile değişim yapılıyorsa sıkıntı yok. Onarım yapılıyosa tekrarlama riski mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451535 29 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Güncellenmiş komple motor ile değişim yapılıyorsa sıkıntı yok. Onarım yapılıyosa tekrarlama riski mevcut. Bu aslında tam bir elalemin derdi beni mi gerdi hesabı ama çoğunlukla silinidr kapak contasını değiştiriyorlarmış, bir kaç kere de silindir kapağını da beraber değiştirmişler. Muhtemelen contayı sağlamlaştıracaklar. Bu durumda ben vazgeçtim şimdilik RS almaktan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451536 https://www.carviser.com/focus-rslerde-buyuk-motor-problemi/ --1 dakika sonra eklendi-- yabancı bir rs sayfası var oradada zaman zaman bu sorundan bahsediyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20178 yıl comment_451540 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: ABD ve Avrupa''da hiç azımsanmayacak sayıda RS sahibinin ateşleme hatası, kaloriferin ısıtmaması ve egzozdan beyaz duman bulutları çıkarma sorunu olmuş ve araçlar incelendiğinde silindir kapak contasının ikinci üçüncü silindir arasında yandığı ve oradan yanma odasına su karıştığı anlaşılmış. Ford sorunun farkında olduklarını, iyileştirme çalışmaları yaptıklarını, sonucu kullanıcılara bildireceklerini, bu süre içerisinde de bu tür şikayetleri olanların onarımlarını ücretsiz yapacaklarını bildirmiş. Türkiye'de olsa normal bunlar diyebilirlerdi demeden edemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl Yazar comment_467344 11/10/2017 - 18:06 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Focus Mk3 MCA RS üretimi, 6 Nisan 2018'de sona eriyor. Darısı Mk4'e 23 Nisan'da son RS banttan indi Finito... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın