Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Taze taze 7 geldi 03:50 8'i çok merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Son bölüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Rs satılacak hayırlı olsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Beklediğim/hesapladığım fiyat 235 bin tl (Bugünkü fiyatlara göre tabii ki) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 18 saat önce, Yakup Çağatay said: Beklediğim/hesapladığım fiyat 235 bin tl (Bugünkü fiyatlara göre tabii ki) Aslında bu kategori için çok iyi fiyat. Not: Lütfen bu paraya BMW alınır deyip atlamayın, M kategorisini kıyaslamak lazım çünkü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 3 dakika önce, Hakan Saraylı said: Aslında bu kategori için çok iyi fiyat. Not: Lütfen bu paraya BMW alınır deyip atlamayın, M kategorisini kıyaslamak lazım çünkü... Ee bakınca öyle zatende, 2.0'lı rakiplerinin gerisinde kalıyor ülkenin falsosu orada Al emisyona göre vergini otur aşağı BMW M235i 3.0 326 bg 292 bin tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Şöyle işleri Otosan da yapsa keşke, onlarca topluluk/kişi/grup yerine şöyle önce bizi bi çağırsa müsait arkadaşlarımız gitse görse ne kadar güzel olur Bunlar hep prestij katar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan AKSAKALLI Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Mukemmel bişey bu ya keşke benim olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Can Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Abilerim bu arabanın fiyatı ne kadar olur sizce dolar fiyatını TL çevirince 105. Milyar küsüratta sizce ne kadara gelir teşekürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 2 dakika önce, Muhammed Can said: Abilerim bu arabanın fiyatı ne kadar olur sizce dolar fiyatını TL çevirince 105. Milyar küsüratta sizce ne kadara gelir teşekürler Bunun üzerine yaklaşık %125 devlet vergisi koy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 5 dakika önce, Muhammed Can said: Abilerim bu arabanın fiyatı ne kadar olur sizce dolar fiyatını TL çevirince 105. Milyar küsüratta sizce ne kadara gelir teşekürler Öngörü beş mesaj önce yazılmış, okuma tembeli olmayın, konulara derinlemesine göz atın, faydası olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 (düzenlendi) Bu araç inanılmaz olacak inanılmaz... Yani tamam mustang zaten bir efsane ama stealth renkli bir RS kadar beni heyecanlandıran başka bir araç yok şuaralar umarım binmek nasip olur ve yine umarım forumdan birileri satın alır. Aralık 11, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Bu araç inanılmaz olacak inanılmaz... Yani tamam mustang zaten bir efsane ama stealth renkli bir RS kadar beni heyecanlandıran başka bir araç yok şuaralar [emoji4] umarım binmek nasip olur ve yine umarım forumdan birileri satın alır. Of of can elimden vurdun en iyi renk ve rs inanılmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Can Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Abiler ben FORD OTOSAN Facebook sayfasına sordum 2016 nın ilk yarısından sonra Türkiye de dediğiniz gibi stok değil sipariş ile gelicek türkiyeye inşallah fiyatında indirim olur ya 2 sene sonra ehliyeti alınca bu aracı istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Yeni performans araçlarından ilki olan RS, üretim bandından indi. Ford Avrupa 2016 yılında 41,000 adet performans aracı üretmeyi planlıyor.(Fiesta ST,Focus ST ve RS, Mustang ve Ford GT). Hedef, 2015 yılında satılan 29,000 performans aracından %40 fazlası. 2015'de ise 14'e göre %62'lik artış söz konusuydu. Focus RS, bugün Almaya'daki Saarlouis fabrikasından yollara indi. RS, 2020'ye kadar çıkacak olan performans araçlarından ilki. 2.3 lt Ecoboost motorlu RS'nin maksimum gücü 350 PS. 0-100 hızlanması 4.7 saniye. Ford'un ürettiği en hızlı RS Hatcback ünvanına sahip. RS'i özel kılan detaylardan biri, özel ayarlanmış 4 tekerlekten çeker ve dinamik tork kontrol sistemi. Yol tutuş ve viraj hızlarında yeni bir adım katıyor. RS'de artık seçilebilir sürüş modları da mevcut (insancıl sürüş vb). -endüstride ilk kez sunulan drift modu dahil- RS için ilk olan Launch Control'da kullanıcılara sunulmuş. Avrupa'nın bazı ülkelerinde sipariş Eylül ayında açılmıştı şuana kadar 3,100'den fazla sipariş geçilmiş. 250 bin kişi RS'i konfigüre etmiş Ford GT, limitli sayıda 2016'nın sonlarında Avrupa müştelerine sunulacakmış, kaçırmayın 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap