Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2015 Bugün Almanya'nın Köln şehrinde özel tanıtımı ile yayınlanan RS karşınızda. Tanıtımda Prototip focus rs ile ken block aralarında katıldı canlı canlı Videosu yayınlanır ise burada yer alacak Yakın zamanda tanıtılan performans araçları için: Ford GT GT 350R GT 350 GÜNCELLEME: 350 PS 440 NM - Detay burada Ford'un RS liginde ilk kez sunduğu, Dinamik Tork kontrol Sistemi ile AWD (All-Wheel-Drive) sistemi ile yüklenmiş araç, 2.3 litre turbo benzinli (Ecoboost) motor ile geliyor. Üretilen güç 322 ps civarında. 6 ileri manuel şanzımana sahip (özel ayarlı). Araç dünya çapında satışa sunulacak yani bir One Ford ürünü. Bunun bir avantajı Dünya'nın dört bir yanında yer alan mühendisler ile birlikte çalışışmış. Aracın diğer detayları Cenova otomobil fuarında açıklanacak.2.3 litrelik Ecoboost, RS için özel ayarlanmış şekilde sürülmüş, egsoz sesi vs yine buna özel düzenlenmiş. Arka aks'a en fazla %70 tork verebiliyor.Bu tork arkadaki her bir teker'e %100 olarak dağıtılabiliyor. AWD sistemi ise maksimum yol tutuş'a göre ayarlanmış. Detaylı açıklamasını aşağıya görsel olarak ekledim.Lastikler için Michelin ile anlaşılmış standart olarak Pilot Super Sport lastik ve 235/35 R19 jant ile geliyor. Pist için Pilot Sport Cup 2 opsiyonu sunulmuş. Standart olarak Bi-Xenon HID (adaptif) sistemi yer alacak. Ayrıca kullanıcılar aktif şehiriçi güvenlik sistemine de erişebilecek.Donanıma devam edelim, aracın içinde 8'' dokunmatik ekran ve SYNC sistemi yer alacak bunun içinde geri görüş kamerası ve Sony Premium ses sistemi yer alacak. (Subwoofer ile 10 hoparlör) Tüketimciler için ise, aracın ortalama yakıt tüketimi 8.5 lt , co2: 196 g/km. RS, endüstri'de ilk kez sunulan Drift mode özelliğine sahip. Ayrıca Launch kontrol ve sürüş modları değiştirilebiliyor drift bunlardan bir tanesi. Fotoğraflar Beyaz versiyon Bunlar ise tanıtım yerinden özel çekimler Prototip bonus Videolar Canlı olarak yapılan sunumun tamamı ilk fotolar. Özel çekim show'u tıklayın lütfen. Photos taken by autoexpress 15 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Vay anam vayy.Hadi beyler sayısal loto devretmiş.Belki alırız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 360 hp diyor videoda ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 kadranı değiştirmeliydiler. devir ve hızın 0 pozisyonu saat 6 pozisyonunda olmalıydı ve mümkünse sıcak bir beyaz siyah olmalıydı göstergeler. Muhtemelen 350 veya 500 adet üretip numaralalarlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Tabii AWD ve motor bugüne kadarki en spor model olan ST'ye çok fark sağlar. Kesinlikle denenmesi gereken bir araba. Ah keşke durumları... 0-100 5 saniye altında olur. Ben 5000'den fazla üretileceğini düşünüyorum. Almanya için 36.000€ dolaylarında bir fiyat telaffuz ediliyor. Cazip bir fiyat bence. Türkiye'de siparişe ne zaman açılıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 RS bizde de satılacak 2016 ortasında. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Ben 5000'den fazla üretileceğini düşünüyorum. Abi haklı olabilirsin . USA de de satılacakmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 360 hp diyor videoda ... More than three hundered and sixteen diyor 316+ bhp yani 322 civarı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 (düzenlendi) More than three hundered and sixteen diyor 316+ bhp yani 322 civarı ben sixty anladım , bunu alıp bir rollcage direk rally'lere katılınır gibime geliyor ... Şubat 3, 2015 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Abi haklı olabilirsin . USA de de satılacakmış. Yakında bunun 400 PS versiyonunu yapar onu da Limited Edition diye 400 ile sınırlandırırlar. Mesela... Golf R400 hazırlığında, Ford'un mesi eksik? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Yaparlar mutlaka F2 RS500'de öyle olmuştu. 500 adetcik. 2.5 lt 350 beygircik, normali 305 ps'di 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Madem AWD'ye geçtin, niçin PowerShift vitesi kullanmıyorsun Focus?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 ben beğenmedim, iyrenç olmuş. (bkn.alamıycam ya...utanmazca b@k atıyorum) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Bunun tamponu yamuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Ön plakanin ordaki mat plastigi parlak cilalanmış karbon fiberden yapsana ya veya en azından "mış" gibi yap Plakasiz kötü duruyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap