Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Mustang Türkiye İçin Bazı Detaylar


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

aracı Çanakkale yolunda denedim yeterince hızlı ve seri bir araç onu böyle tanımlayabilirim koltuğa yapıştırırcasına bir ivmelenme olmasada oldukça hızlı 220 230 km süratlere soluksuz çkıyor  250 km sürate çıkabildim bundan fazla gitmiyor zaten önemli olan busürate nekadar zamanda çıktığı bunu oldukça iyi yapıyor birde yol tutuşu alman rakipleri kadar iyi bu modelde ford gerçekten harika işler yapmış viraja girişi ve çıkışı harika ses sistemi oldukça iyi bagajda ayrıca woofer var ekran çözünürlüğü ve işlevi çok iyi direksiyon tasarımı harika 3 ayrı sertlik ayarı var sport modu benim tercihim oluyor daha hisli koltuklar çok başarılı ve soğutma özelliği iyi işe yarıyor kör nokta uyarıcı ve geri görüş kamerası çok işe yarıyor zira arabanın tasarımı gereği görüş açıları zor aynalar ufak tasarlanmış İstanbul trafiğinde dikkat gerektiriyor özellikle park ederken arka koltuğa ben ancak 7 ve 10 yaşındaki çocuklarımı bindiriyorum yetişkin birisi uzun süre oturamaz bagajı çok iyi bir spor arabadan umulmayacak kadar geniş oturma pozisyonu bana göre aracın tasarımı kadar mükemmel orta konsol tasarımı harika sıkıcı ve bir birinin aynı alman arabalarından sonra size nefes aldırır jantlar bendeki 19 piano black tasarım harikası aracın ilk kalkışta ani yüklenmelerde arkadan kaydığını söylemeliyim ama alışınca buda tambir keyfe dönüşüyor ilk kalkış perfonmansı kişiden kişiye değişir ama banagöre çok iyi 1 ve 2. vites ivmelenmesi müthiş 3.vites sanki biraz boşluk hissi veriyor sonrası 200 km sürati nasıl gördüğünüzü anlamazsınız gelelim dışarının ilgisine eğer dikkat çekmeyi seviyorsanız emin olun heriki cinsinde fazlasıyla ilgisini göreceksiniz yolda korna ile selamlar camdan iltifatlar fotoraf ve video çekimleri birde tafikte sigarasını size doğu üfleyen hanımlar aracı her park ettiğinzde başında fotoraf çekilenler ister otopark ister feribot ve meraklı sorular birde yolda çok saygı görüyorsunuz yol vermeler falan tabi sizinle yarışmak isteyenler en hızlı araba en keyifli olan değildir bunu unutmamak gerek bu araç hem hızlı hem keyifli size yolda sataşanlara uymak yada uymamak sizin tercihiniz ben 2 sefer yarıştım bunuda paylaşıyım bi 2010 yada 2011 golf r sanırım 270 hp ama hafif araçlar ilk kalkışta 1 .2 metre öne geçmesine rağmen 170 180 den sonra 100 150 metre fark açtım diğeri BMW 5.25 x drive onu çok kolay geçtim ve arayı açtım bunlar bir mustang  kullanıcısına yakışmaz kanımca ama insan bazen tutamıyor kendini anlatıcaklarım bu kadar yazım hataları için kusura bakmayın çok klavyeyle aram yok hoşçakalın

 

  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kaan bey güle güle kullanın koltuklar ne renk

Bordo üstadım ... Oxford Beyaz / Bordo

ne zaman geleyim? :D

Önümüzdeki hafta diyeceğim ama Pzt - Salı'yı bayram'a bağladılar, Asbis yalan oldu. 28/30 Eylül'de takarız (herhalde) plakayı. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

beyaz arabaya bordo koltuk harika konbinasyon bende en başta beyaz araba istemiştim fakat siyah nasip oldu umarım jantlarınız siyah pianodur ona siyah şerit siyah camlar ve kırmızı firen kaliperleri harika olur şimdiden kazasız keyifle kullanmanızı dilerim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

beyaz arabaya bordo koltuk harika konbinasyon bende en başta beyaz araba istemiştim fakat siyah nasip oldu umarım jantlarınız siyah pianodur ona siyah şerit siyah camlar ve kırmızı firen kaliperleri harika olur şimdiden kazasız keyifle kullanmanızı dilerim

Bizim kuzular siyah jant ile geliyor ... şöyle anlatayım.

jant.png

Üst sıradaki jantlar "domestic" denen Amerikan iç pazarı standart (...ve Kanada) jantları, alt sıradakilere de Custom Pack diyorlar. (bkn.paranıza geçer hükmünüz) resmin sol tarafındaki jantlar 2.3lt'ye ve sağ taraftakiler de 5.0lt'ye ait.  Ford'un getirdiği araçlar Custom/Premium Pack, yani desen olarak alt sıradaki D2VB3 ama krom değil, siyah renkte olacak. 5.0'da da D2GBU desen ve gene siyah renk kullanılacak. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kaan abi custom opsiyon benim anladığım çünkü sadece siyah eboni ile geliyor örneğin sizin araba bordo iç mekanlı yani custom pack yok.
Türkiye'de sunulan custom; alt sıra griler, custom almayan türkler; üst sıra siyahlar.

Premium ve Performans paketleri bundan ayrı yani

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yok, bizim sipariş ettiğimiz araç custom pack ... yani jant modelinden eminim. (ebony siyah ile kast edilen şey bence dashboard) 

...ama sen söyleyince şüpheye düştüm, acaba o jantlar -siyah- değil mi? (gerçi o da dert değil, toz boya yaparım ama ...) 

custom.jpg

...neyse, geldiğinde bakarız. 

Araba geldi daha kataloğunu & teknik data'yı alamadık bea!

 

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sizinki boyalı gelecek abi ama custom yok. Custom'lar gri renk.


Beyaz Şah.lanmış Mustang bu şekil.
19" X 9 Alüm. Prem. Boyalı Tekerlek
 255/40R19 Y

D2VBN

NOT: Bir cinslik var, sizin arabada navigasyon, shaker müzik sistemi ve park sensörü de var gözüküyor.O halde custom olmalı.
Katalog açıklaması yetersiz sanırım, o zaman jant niye boyalı girilmiş  :P Öff otosan :D 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.