Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mert Yürüyen

Üye
  • Toplam İleti

    5.731
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    20

Mert Yürüyen tarafından yazılan her şey

  1. Aklı selim ile düşününce bunun eleştirilebilecek fazla bir yanı yok... Ne yanı burada İngilizcesi olmayan yada yurtdışına çıkmayan, yada çıkan tanıdığı olmayan biri paşa paşa TR'deki rakamları verecekken diğer imkanlara sahip kişi yurtdışından indirimli telefon alacak? Olacak iş değildi tabi ki... Dürüst olayım, aynı işi bende yaptım, yalan yok. Ama mantıklı ve adil değildi. Adalet nedir bu ülkede diye sorsan muhabbet boka sarar ayrı konu. Çok girmeyeyim oralara ama, çok hayıflanmayalım derim.
  2. Mert Yürüyen

    F1 2019 Sezonu

    Önceden böyle bir darbede ne vites kutusu kalırdı ne de arka kanat... Kalkıp yarışa devam ettiler, bir de tamamladılar. Arabalar gerçekten daha sağlam artık. Leclerc ile Verstappen'in mücadeleleri çok iyiydi.
  3. onlar eskidendi ? --1 dakika sonra eklendi-- bence şu noktada hata yapıyorsun; aslında arabayı beğenmişsin epey, finansmanı da çözmüşsün. Her şey yolunda. Ama şunu kafandan çıkaramıyor gibisin "satarken ne olacak?". Beğendiysen al, her malın alıcısı ve piyasası vardır. Focus dizel kimseyi üzmez, ortada kalmaz. PWS çok daha keyifli tabiki kullanım açısından yalan yok, ama gücün buna yetiyorsa iyi bir fırsat yakaladıysan satışı düşünme, kendi sürüşüne keyfine odaklan.
  4. Demek istediğim buydu... ÖTV falan kalkmaz, aksine ottan boktan vergisi alınmaya başlanacak. Az kaldı
  5. Şunu da anlamıyorum... Vergi sistemi adaletsiz! Arkadaşlar vergi organik bir yapı değil, kendi doğsun büyüsün vs. Vergi Sistemi Adaletsiz = İktidar adaletsiz demektir. Bu budur yani, vergiye b.k atmayalım ?
  6. Ben hala şaşırmamam şaşırıyorum ?
  7. Üretim olmadan hiçbir şey olmaz. FED MED bunlar yalan dolan. FED bir tek bize mi kazık atıyor, bütün ülke nefesimizi tutmuş adamların kararını bekliyoruz. Böyle basiretsiz bir ülke olabilir mi ya? neyse... lafım size değil tabi ki, genele şaaapıyorum ben ?
  8. Güneşin batıdan doğuşunu beklemek gibi ? Bu tür beklentilere girmeyin, aksine ÖTV artacak...
  9. MK4,5 Focus'ta da bu gösterge yada türevi olur heralde.
  10. Satış ne zaman abi, bekliyorum ?
  11. Servislerde de farkındalık yükseldi. Hemen itirazsız ve temiz işçilik ile sorunu halletmeye başladılar. Böylece homurtular azalır. Yakup'un ifadesi doğru. Bu şanzıman tipinde kavramayı mutlaka bir vadede yenilemeniz gerekiyor. Aynı araçtan bende de var, çok dikkatli ve sakin kullanmama rağmen, demek ki hiç bir ilgisi yok, 20 bin km'de tükenti kavrama. Başladık bıngıl bıngıl oynamaya arabanın içinde 1-2 arasında. Mesela Golf'ün benden önceki sahibi 6.500 km'de değiştirmiş kavrama kitinin 1-2 titriyor diye. Ben sonra 50.000 km kullandım golf'ü tık yok mesela. Gibi gibi uzar gider...
  12. Evet değişiyor. Şanzıman yapısı hala aynı çünkü. Araç garantili ise serviste daha kaliteli bir kavrama kiti ile değişim sağlanıyor ve sorunsuzca binebiliyorsunuz.
  13. ne kadar kısılmasını istediğinin ayarı olmalı abi. golfte öyle en azından. sıfırlayabiliyor da hiç kısılmayabiliyor da...
  14. Mert Yürüyen

    F1 2019 Sezonu

    katılıyorum... Mercedes ve Ferrari'den de teklif bekledi ama onlar yeteri ilgiyi göstermeyince fabrika takımı olarak renault'u tercih etmesi elde kalan en iyi seçeneklerden aslında. Ama renault bir türlü ilerleme gösteremiyor... Honda motorunun bile gerisindeler.
  15. Mert Yürüyen

    F1 2019 Sezonu

    bu çok iyiydi ya... gerçekten tarihe geçti! Konsantrasyonu o kadar dağınık, o kadar kötü bir araba ile yarışıyor ve RB'yi bıraktığı için o kadar pişman ki...!
  16. @Doğan Kurban abi... sen Kutluya yardım edersin bence ?
  17. Yoo, nezakete gerek yok, metres arabasi cok net ? yakismaz @Serdar yaman‘a... baska bisi alsin. Kendisi de ikna edemiyor kendisini, yoksa 40. Yil satip 1.4 a5 almis adam bu, laf dinlemez alir. --1 dakika sonra eklendi-- 3 gunde sehirici 300 km... sonra neden bu km artiyor, artar tabi ?
  18. Arac guzel gorunuyor, surus dinamikleri zaten iyidir. Begendim. Ne zaman geliyor bu arkadas? @Yakup Çağatay
  19. Yazilanlari okumadim, ancak tahmin edebiliyorum ? olay su; bir aracin spec inde spor yay/alcak suspansiyon yoksa kapi icinde yazan olculere uymak sartiyla disaridan yaylarina dokunmaniz gerekmez. Mesela ben focus 3 hb aracimi 16 tit hantlari ile aldim, once 17 spor paket janti sonrada 18 lansman janti taktim. Orjinal lastik olculerini kullandim. Ve asla leylek gibi kalma gibi bir durum olmadi. Ama golfte soyle bir sey var mesela, 18 kle alinca arac 1,5 santim daha alcak spor suspansiyon ile geliyor. Haliyle fabrika cikisi 16 yada 17 jantli golfe 18 jant takarsaniz gercekten leylek gibi oluyor. Bu sadece bir ornek... sonuc olarak; focus 3 de orjinal lastik olculeri ve jant degerlerine bagli kalmak sartiyla kesinlikle yay kullanmani gerekmez!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.