Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 öğlen 12.3o gibi gel ....daha erken olursa ararım seni.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Ben olsam hayatta cesaret edemem, zaten elimden de öyle işler pek gelmez, Fakat çok zevkli bir uğraş olmuştur. Hele de ekranın ilk açıldığıını görmek, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 öğlen 12.3o gibi gel ....daha erken olursa ararım seni.... Peki olabiler...Ben sabahtan çıkarım Kızılay'da bir berber'e uğrarım...Sonra gel deyince akarım Ulus'a Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 (düzenlendi) valla 70 bin tl lik arabaya hurdacıdan ne olduğu belirsiz bir parçaya 400 tl verip kendi kendine söküp takmak harbiden ancak deli cesareti gerektirir..E bende 5 yaşından beri evdeki bilimum radyo ve tv leri sökerek,kah vida arttırarak kah devre yakarak edindiğim tecrübelerimle aldım elime tornavidayı falan,aküyüde cazırdata cazırtada eksi kutup başını söküp eski göstergeyi söktüm bu göstergeyi taktım,sonra bir açtım ekranı resmen vuruldum...Çok süper bir ekran..Ayrıca göstergede benzin ve hararet ibrelerini çevreleyen çerçeve çevresi de krom görünümlü,dandik ekranlı orjinalinde orası bile krom çerçeveli diil ve çirkin duruyor....O çatlağı da tamir ettirdimmi değmeyin keyfime...yarın bir göstereyim bakalım....Bu arada bu göstergeyi takmak için aküyü sökünce cam ayarları cozutuyor,onları kullanım kılavuzunda belirtildiği şekilde yeniden ayarlamak lazım haberinizde olsun.... Ekim 18, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Peki olabiler...Ben sabahtan çıkarım Kızılay'da bir berber'e uğrarım...Sonra gel deyince akarım Ulus'a Berber dedinde bak bende gidemedim berbere yine...Tamam arıciim seni,belki 11 gibi falan da gidebiliriz sen ona göre hazırlıklı ol.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Berber dedinde bak bende gidemedim berbere yine...Tamam arıciim seni,belki 11 gibi falan da gidebiliriz sen ona göre hazırlıklı ol.... Tamam abi ben sabahtan çıkarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Tamam abi ben sabahtan çıkarım anlaştık,iyi geceler Yakupcum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 FOTOĞRAF LİNKLERİ ÖLDÜĞÜ İÇİN GÖZÜKMEMEKTEDİR. Merhaba, Bugün Bora Bey ile buluştuk, Yeni ekranını tekrar açtık içini temizledik...Şimdi tekrar resmedelim Önce Akü'nün Eksi kutbunu söküyoruz. Direksiyon üstü deri bir parça var onu kendimizi çekip çıkartıyoruz. Bu cetvelin girdiği yerde tırnak var oraya bunun benzeri birşey sokarak tırnağı kurtarıyoruz sonrasında ise kadranı kendimize çekiyoruz. Gördüğünüz tırnaklarını sökmeniz gerek içini açmak için Ekrandan arabaya giden PİN kısmı..çıkarmak için üst'deki tırnağa bastırılır ve üstdeki halka kenara çekilir Kadranın modeli ve arka kısmı Kadranın vidası bu tür tornavida ile açılıyor Yeni Ekrandan Görüntüler 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Yeni (Büyük - Renkli - TFT ) Ekran çok hoş oldu Maşallah Bulabilenlere Şiddetle Tavsiyedir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 (düzenlendi) Yakup abi maşallah elinize sağlık paneli iyice görmüş olduk... Yanlız merak ettiğim bir husus var...Siz aracı her 100 km ye geldiğinde böyle paneli söküp km yi girmezseniz bu araç bana hiç 1000 km yi göremeyecek gibi geliyor.. Valla onu bağlayıp güncelleyin sonra adınız çıkacak km düşürtüyorsunuz diye daha sıfır araca... Bora abi Zeynep teyzenin niye sana izin vermediği belli oldu....Sen sürekli sök tak yaparsan bende izin vermem bu ne yav...Daha takılalı kaç km ya da şöyle sorayım kaç gün olduda kirleniyor yav bu... Edit:Şimdi gördüm 119 km yazıyormuş orada...Peki niye diğer resimde 0.2 km yazıyor.... Ekim 19, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Km düşmüyor canım Sadece ilk'inde iniyor..Bugün sıfırlanmadı Sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Yok şimdi gördüm zaten onu...Heralde sağ alta yazan trip(kısa) mesafe oluyor... Bunu bizim passata uydurabilir miyiz ki acep..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Yok şimdi gördüm zaten onu...Heralde sağ alta yazan trip(kısa) mesafe oluyor... Bunu bizim passata uydurabilir miyiz ki acep..... Aynen trip o Passat'ın renklisi veya benzeri y.dışında varsa , olabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Bende renkli şekilde görebileceğiniz bir foto ekleyeyim.Ankrada sabah 3 derece sıcaklık vardı ve ekranda sarı kar tanesi yol işareti üzerinde şöyle belirdi : 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2011 Aynen trip o Passat'ın renklisi veya benzeri y.dışında varsa , olabilir.. öhü öhüüüüü..... Passatta(cc) 2009 senesinden itibaren opsiyon şu an ki B7(şu an satılan) passat highline'de(en üst donanım) standart..Ama bizim arabaya uymaz ki onlar.. Bi sonraki kasa olsa şu anki nin iç mekanını bile söküp takabilirim.. Ama değil işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap