Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32598 avrupadaki opsiyon listesi ile bizdekilere bak benim anlatmak istediğim o. ayna 3 cm kapansa 5 cm kapansa benim için sıkıntı dğeil. hatta ben aynalrı bilerek kapatmam çoğunlukla milet kaportadan uzak geçsin diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl Yazar comment_32599 O ayrı bişey haklısın Sana bişey söylüyim umduğumdan fazlası geldi yine ...Ama dediğim gibi sürücü asistanları da Touch'da sunulacak.. Biliyorsun ki tedarik sorunu var (!)..Nekadar bize haksızlık yapılsada bu söze boyun eğmek zorunda kalıyorsun...En azından 1 yıl Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201114 yıl comment_32620 Opsiyon listesini zenginleştirmek için sipariş üzerine üretim modelini kullanmak lazım, özellikle Almanya ağırlıklı böyle çalışıyor. Bu da 2-4 ay arası bekleme demek. Hele ki ülkeler arası nakliyeyi de eklersen bu 6 ayı rahat bulur. Takdir edersiniz ki Türkiye'den çok az kişi isteyerek bu kadar süre aracını bekler. Farklı opsiyonlarda araç ithal etmek hele bir de renk skalasını düşünürsen satış açısından sıkıntı yaratacak ve Otosan'ın karlılığını etkileyecektir, şu anda kısıtlı opsiyonlarda bile ne kadar şikayet ediyoruz o var bu yok diye. Sonuçta pazar araştırmasını yaparak en çok gidecek modelleri getirmeye çalışıyorlar, biz biran önce aracımız kavuşmak adına hemen alıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201114 yıl comment_32626 Test araçları varmı bayilerde powershift olarak. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın