Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281077 Herkese merhaba. 2014 Titanyum smart paket benzinli aracım var. Hava -12 derece ve gösterge panelindeki gizli buzlanma ışığı sarı renkte yanıyor. 2011 focusumda bile 0 dereceden sonra sarı renk kırmızıya dönüyordu. Çok mu mühim, değil tabi. Sorun şu; servisi aradığımda <yaa nolacak , buradaki araçlarda da sarı yanıyor > tarzında cevaplar aldım. Kardeşim kitapçıkta da kırmızıya döner yazıyor diyorum,bu sefer de < tamam döner ama hava güneşli falan> , anlamsız cevaplar verdiler. Yav -12 derece güneşimi kalmış. Böyle şeylere gıcık olurum. Eğer bozuk ise niye bozuk göstergeyi kullanayım ki. Yarında başka bir yer söner bozulur. Zaten aracın göğsü plastik hatasından yeni değişti. Forumlarda da 0 dan sonra kırmızıya döndüğü bilgisi var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Ocak 10, 201511 yıl Özgür Engin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281080 Herkese merhaba. 2014 Titanyum smart paket benzinli aracım var. Hava -12 derece ve gösterge panelindeki gizli buzlanma ışığı sarı renkte yanıyor. 2011 focusumda bile 0 dereceden sonra sarı renk kırmızıya dönüyordu. Çok mu mühim, değil tabi. Sorun şu; servisi aradığımda <yaa nolacak , buradaki araçlarda da sarı yanıyor > tarzında cevaplar aldım. Kardeşim kitapçıkta da kırmızıya döner yazıyor diyorum,bu sefer de < tamam döner ama hava güneşli falan> , anlamsız cevaplar verdiler. Yav -12 derece güneşimi kalmış. Böyle şeylere gıcık olurum. Eğer bozuk ise niye bozuk göstergeyi kullanayım ki. Yarında başka bir yer söner bozulur. Zaten aracın göğsü plastik hatasından yeni değişti. Forumlarda da 0 dan sonra kırmızıya döndüğü bilgisi var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Valla hocam çözerseniz bana da haber verin. Bendede aynı durum var. Ekranım biraz daha renklenmiş olur. Yoksa pek önemi yok benim için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281086 Dereceyi doğru gösterip ışığın renk değiştirmemesi ilginç. Bende kırmızıya dönüyordu son baktığımda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281090 yazılımsal bir sorun olabilir yetkili servise danışmanızı öneririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281092 Demekki size bu kar kış dokunmaz ama yinede dikkatli olun diyor. Şöföre göre uyarı herhal Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281095 bekir abi istanbulda hava pek eksi değerlere düşmediği için bende hep sarı yanardı ama şu anda -2 derece ve kırmızı yanıyor git göster abi garantiden yapsınlar parayla olsa hemen yaparlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281096 bekir abi istanbulda hava pek eksi değerlere düşmediği için bende hep sarı yanardı ama şu anda -2 derece ve kırmızı yanıyor git göster abi garantiden yapsınlar parayla olsa hemen yaparlar Fatih, benim değil konuyu açan Özgür'ün ekranda sıkıntı varmış, bence de servis ziyareti yapsın gerekeni yapsınlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281104 3ve 0 derece arası sarı sfır ve aşağısı kırmzı yanıp sönüyor . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281106 Daha öncede sormuştum bunu, o ışığın sarı yada kırmızı yanması ile aracın aktif yada pasif devreye giren bir sistemi varmı diye, yok sadece bazı paketlerde cam resistansı devreye giriyor denmişti, bende 0 derece ve altında kırmızı yanıyor ama herhangi bir sistemi devreye almadığı için önemi yok ne renk yandığının, sadece uyarı niteliğinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281110 Sanırım büyük ekranlarda sarı kalıyor, birazdan dikkat ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281113 bozuk ekranlar alıyorsunuz ucuza sonra vıdı vıdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281114 Benim ekran sıfır ve altında kırmızı yanıyor Gerçi ekran dediğimiz altı üstü bir program. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281116 Bakalım basit bir renk nekadar konuşulacak ben en az 4 sayfa diyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın