Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2013 Focus Trend X Yan Ayna Sorunu...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

katlanabilir olması ise sadece tit da..

Katlanabilir pp style'lerdede var hocam.

Yanıtlama zamanı:

benim araç 2011 style plus. ön cam dahil yan aynalar da ısıtmalı. aktif şehir içi güvenlik otomatik park vs....aslında piyango vurma durumu tam beni anlatıyor. çünkü arabayı araştırırken de alırken de bu özelliklerin sadece 2011 lere özgü olduğunu bilmiyordum.satan da bilmiyordu. şansa dolusunu almışız :)

Yanıtlama zamanı:

Katlanabilir pp style'lerdede var hocam.

evet yazanı bile hatalı okumuşum.. düzeltelim..

tşk

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bakın "Piyango Hakkında" güncel bir örnek. 

...son parti Kuga'ların bazılarında "elektrikli koltuk" çıkmış. Büyük ihtimal ile ek araç istendiği için birilerinin kotasından alınan araçlar ... her neyse, bu araçlarda elektrikli sürücü koltuğu olduğunu biliyoruz. Size ek ücret almadan koltukları veriyoruz, siz de müşterinize aynı şekilde hediye edin ... diyorlar.

...olay hep böyle akar zaten.

Eksiklik varsa bildirilir, fark geri ödenir ... gönül alınır.

Fazlalık çıkarsa bedeli talep edilmez.

...aksi bir durum kuşkusuz etik de olmazdı.

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bakın "Piyango Hakkında" güncel bir örnek. 

Benim ki bu türlerden. Titanyum araç, ön cam ısıtma ve aktif şehiriçi var ama otomatik park yok. Alırken söylemişlerdi. 1000TL gibi ucuz bırakmışlardı.  

Yanıtlama zamanı:

Benim ki bu türlerden. Titanyum araç, ön cam ısıtma ve aktif şehiriçi var ama otomatik park yok. Alırken söylemişlerdi. 1000TL gibi ucuz bırakmışlardı.  

bence değil :) ilk başta ön cam ısıtma ve aktif şehir içi güvenlik titaniumda standarttı, katlanır ayna ve otomatik park otomatik park paketi adı altında satılıyordu.

Sonrasında bunlar titaniumdan çıktı birleşti plus paket oldu.

Yanıtlama zamanı:

Alırken satıcı normalde bu araçlarda otomatik parkta oluyor fakat bunda unutulmuş, problem değilse uygun fiyatlı veririm demişti. Ben 2012 Mart Ayında alırken bu araç 2011 Eylül imalatı idi. Ön cam ısıtma, otomatik park, şehiriçi güvenlik, katlanır ayna standarttı. Bende otomatik park ve katlanır ayna yok.

Yanıtlama zamanı:

Alırken satıcı normalde bu araçlarda otomatik parkta oluyor fakat bunda unutulmuş, problem değilse uygun fiyatlı veririm demişti. Ben 2012 Mart Ayında alırken bu araç 2011 Eylül imalatı idi. Ön cam ısıtma, otomatik park, şehiriçi güvenlik, katlanır ayna standarttı. Bende otomatik park ve katlanır ayna yok.

Engin abi Titanium da hiç onlar standart olmadı zaten. Hep opsiyondu.

ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik titaniumda standarttı. katlanır ayna + otomatik park Otomatik Park(OP) olarak satılıyordu.(Bknz Bekir abinin eklediği foto) Fiyatıda 900 küsür birşey. Benim arabada öyle.

Engin abinin arabada eksik yada fazla birşey yok yani.

Yanıtlama zamanı:

Abicim okumuyor musun aynı şeyleri yazıyoruz :D

Yılbaşı Sabahı ne bekliyorsun ki abijiim hıckk [emoji485][emoji482][emoji483][emoji482][emoji484][emoji485][emoji483][emoji482]

Genç adam onlar[emoji1]

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Piyango olayı ile ilgili olarak; benim aracın göstergesindeki ekran yüksek çözünürlüklü, iç aydınlatmada fazladan 2 led ve aktif ön ızgara var :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.