Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 (düzenlendi) Konuyu canlandıralım. İlk sürüş izlenimleri geldi... Bu sefer incelenen araç kapkara. Ancak düşük kaput, karbon panjur, genişletilmiş çamurluklar, arkada dört egzoz çıkışı hemen farklı bir "şey" ile karşı karşıya olduğumuzu hissettiriyor. Kapkara jantların arasından önde neredeyse kırk santimlik disklerle Brembo kaliperler (önde altı, arkada dörder pistonlu) dikkat çekiyor. Adaptif süspansiyon sistemi elektronik olarak konfordan piste değişik sertliklerde ayarlanabiliyor. Motor kaputunun altında ise Amerikan geleneklerini alaşağı eden bir ünite göreve hazır bekliyor. "Voodoo" kod adlı 5.2L V8 standart motorun yerini almış ve gücünü hacimden değil devirden alıyor, 533 Beygir 7500 dd'da ortalığı dağıtırken kırmızı çizgi 8250 dd'ya yerleşmiş, sanki İtalyan kanı içmiş gibi. 580 Nm tork için de 4750 dd'ya ulaşmak zorunlu. Anlayacağınız öyle düşük devirlerde kırıta kırıta gitme şansı pek yok. Sert debriyajı bıraktığınızda sağ ayak gaza yüklenmediyse öküsürüp iki hoplayıp olduğun yerde kalmak işten bile değil. Ama gazı esirgemezseniz, 1.vites ne olduğunu anlamadan bitiyor, 2'de 120 km/h görülüyor, 3'te 200'ü kolayca geçiyor, dörtte 250 km/h'ye varmışken yol bitiyor. Uygun yol varsa 275 km/h hızı göstergeden görmek çocuk oyuncağı. 0-100 için 4 saniyeyi geçmeyeceği ifade ediliyor. Yol bilgisayarından pist konumu ayarlandığında 295'lik özel Michelin lastikler ile aracın fizik kanunlarına karşı koyuşu şaşırtıcı. Limitte girilen her virajda arkanın kopması beklenirken inatla ideal çizgisini takip etmekten vaz geçmiyor. Yol bilgisayarından ivme ölçer ayarlandığından iki eksende G maruziyetini de kayda alamak mümkün. Bir yandan keyifli drift oyunları beklentisinde olanlar hayal kırıklığına uğrarken aracın ulaştğı hızlarda pistte virajdan viraj savrulmak apayrı bir zevk. Yeter ki motor devrini 4000 dd altına düşürmeyin. Görünen o ki M4 ve C63 AMG dişli bir rakiple karşı karşıya. Tabii 1700 k'lık araçla güç oyunları tüketimi de etkiliyor, norm karma tüketim 14,7L/100km ve 61 L kapasiteli depo pek uzun menzil vaad etmiyor. Avrupa satış fiyatı da müthiş rekabetçi bir 80.000 Avro. Kaynak: http://www.autobild.de/artikel/ford-mustang-shelby-gt350-im-test-fahrbericht-8613023.html Şubat 14, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Muazzam [emoji15][emoji15][emoji15] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Sonunda yüksek devirler [emoji106] neydi o öyle dizel gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Bu arada detaya bakarsak eğer avrupaya gelmiş olan bu mustang da sync3 var. Bu da demek oluyor ki Türkiye'ye gelecekler de bu olacak. Aynı banttan farklı üretim çıkacağını sanmam zaten 1 hafta sonra tanıtacaklar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Yeni renkler, yeni özellikler Yeniler Ruby Red Metallic, Lightning Blue ve Grabber Blue – giden renkler Deep Impact Blue ve Competition Orange SYNC 3 Yeni müzik sistemi Standart yarış paketi; yüksek kuvvetli spoyler, motor yağı, şanzıman ve diferansiyel soğutucu; MagneRide™ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 lightning blue şart idi..Eski performance blue ya benziyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 kesik shelby kaputu ile ruby red ne güzel gözüktü gözüme ... aman, aman ... nazarım değmesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Tabi motoru ve görüntüsü ile muazzam güzel. Her üretimini sevmişimdir. Hatta tutku seviyesindedir bende. Ama, işte özensiz bir işçilik ve özensiz kalite kontrol olunca amalar oluyor. O kaputu bu canavarda olsun tampon ile hizala be ford Ben artık karar verdim, görsele çok önem veren biri oldum... Şekil A Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 37 dakika önce, Eray Alkan said: O kaputu bu canavarda olsun tampon ile hizala be ford ...sen kuZu'yu evlat edin, kaputunu -ip- gibi ayarlaması benden, söz (bkn.elimiz alıştı nasıl olsa...) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 45 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...sen kuZu'yu evlat edin, kaputunu -ip- gibi ayarlaması benden, söz (bkn.elimiz alıştı nasıl olsa...) Kedi ulaşamadığı et e mundar dermiş abi Bu arada benim focusu getireceğim onu ayarlasak olmaz mı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 11 dakika önce, Eray Alkan said: Bu arada benim focusu getireceğim onu ayarlasak olmaz mı ...ayıpsın üstadım, tabi ki. (bkn.kaput ayarı köpeğin olsun) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrehan M. DURMUŞ Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Canım sıkkın olduğunda süremesem de bu videoyu defalarca izleyip, motor sesiyle huzur buluyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap