ER-OL Otomotiv Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 Focus 3 titanium 4.2 Sony teyp seti Fiyat: Komple resimdeki gibi set olarak kdv dahil 1100 tl. Açıklama: Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Şu an için stokta mevcut değil. GÜNCEL: TÜKENDİ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aktepe Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Navi kart var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Devamı gelecek mi ürünün? Bir adetmiş şimdi değil ama 1-2 ay sonra almayı düşünebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Devamı gelecek mi ürünün? Bir adetmiş şimdi değil ama 1-2 ay sonra almayı düşünebilirim Su an icin bilmiyorum malesef her zaman adetli olarak tedarik edebildigimiz bir urun degil o yuzden kesin birsey soyleyemiyorum . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Su an icin bilmiyorum malesef her zaman adetli olarak tedarik edebildigimiz bir urun degil o yuzden kesin birsey soyleyemiyorum . merhaba sony sistemler focus 3 style a uyuyormu ekranda park mesafe görunuyormu otomatik park uyumu varmı acaba bilgilendirirseniz sevinirim. bu uygulamayı yapan çok araca var ama genelde titanium Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Yalçın Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Arkadaşlar bence kaçırmayın sony ses sistemi ile diğer ses sistemi arasında bariz kalite farkı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Tam verim için komple set gerekli yani hoparlör twitter gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 merhaba sony sistemler focus 3 style a uyuyormu ekranda park mesafe görunuyormu otomatik park uyumu varmı acaba bilgilendirirseniz sevinirim. bu uygulamayı yapan çok araca var ama genelde titanium uyar ve dediklerinizi yapar. daha önce taktım. Tam verim için komple set gerekli yani hoparlör twitter gibi ana ünitede kayda değer bir fark yok zaten. esas olay arka hoparlörler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Malesef mevcut degil. Navi kart var mı merhaba sony sistemler focus 3 style a uyuyormu ekranda park mesafe görunuyormu otomatik park uyumu varmı acaba bilgilendirirseniz sevinirim. bu uygulamayı yapan çok araca var ama genelde titanium Sıkıntı olmuyor diye biliyorum . Ozan bey zaten daha önce montajını yaptıgını belirtmis test edilmis yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 (düzenlendi) Navi kart var mı nasıl olsunki. Bu cihaz navili değil f3 lerde ilk gelen sonyler. benimkinden. yeni tip büyük ekranlı dokunmatiklerden de getirdiğizde olay tamamdır diyeceğim. beklemedeyim erol otomotiv Ekim 29, 2014 Murat Arık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 (düzenlendi) uyar ve dediklerinizi yapar. daha önce taktım. ana ünitede kayda değer bir fark yok zaten. esas olay arka hoparlörler. Ozan bey çok teşkkürler.. ilerleyen zamanda bu konuda yardımıznı almak isterim Ekim 31, 2014 Emre Gül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep_Ali Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Navigasyon yok galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Navigasyon yok galiba Malesef mevcut degil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 8 inç olan sony ler gelecek mi ? bir bilgi var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 8 inç olan sony ler gelecek mi ? bir bilgi var mı ? Malesef yakin tarihte gelen olmayacak . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap