Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İdris Yalçın

Üye
  • Toplam İleti

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

İdris Yalçın Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    muğla
  • Arabam:
    13 focus ecoboost smart
  • Meslek:
    denizci
  • Cinsiyet:
    Bay

İdris Yalçın's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Toplam Beğeni

  1. çare 2012 focus 3, 1.0 ecoboost.titanium.el öptürür.
  2. http://arsiv.otopark.com/haberler/makyaj-mucizesi-volkswagen-cc-14-tsi/967test ettikleri 1.4 TSI TESTİ.Sen motorun 2.0 dizel olduğunu düşün.
  3. Hocam evvela geçmiş olsun.Ben focus 2 kullanırken sizin ki kadar olmasa da benzer bir olay yaşamıştım.Makina ile vakumlatıp çektirdikten sonra klimayı sıcak konumda devreye alıp ayak tarafına verdim ne zaman arabaya binsem aynı işlemi gerçekleştirdim. Faydasını gördüm ama tam manasıyla kuruması 15 günü buluyor belirtiyim.Çare beklemek.Hatta 2-3 paket kağıt havlu bagaj da duruyordu hergün döşemeye bastırarak suyu çektiriyordum çaresizlik.İlk aşamada bir koku olacak korkutmasın tam manasıyla kuruyunca o da geçecektir.
  4. Arkadaşlar bence kaçırmayın sony ses sistemi ile diğer ses sistemi arasında bariz kalite farkı var.
  5. Mehmet hocam; yakın zamanda marmaris-izmir arası bir seyehat yapacam yaklaşık 300 km o zaman dediğiniz gibi pompadan ölçüm yapacam değerleri burada paylaşırım.
  6. Bugün 1.0 eb ile bilgisayardaki tüm verileri sıfırlayıp marmaris-bodrum arası geziye çıktık.Araçta 2 yetişkin bir çocuk git gel 330 km yol katetim.Bu yolu bilen bilir yolun azımsanmayacak bir kısmı inişli çıkışlı yollardan ibaret.Gün sonunda yol bilgisayarında 5.4 lt / 100km gördüm.✌✌
  7. İşte tam da bundan bahsediyorum.510 nire 300 nire.
  8. Servisler arasında fiyat farklılıkları çok fazla.Sanki bir taraf Henry ford'un servisi diğeri torunlarının.5w20 yağ ucuzlamaz ise bakım fiyatları bize gangam style dansı yaptırmaya devam eder.
  9. fatih bey 30.000 km bakımınıda sordum yağ+filtreler+buji değişimi 700 tl.
  10. Bugün muğla helvacoğlundan 1.0 EB un aralık ayında olacak bakımı için fiyat aldım. 5w20 castrol yağ ve filtre bakımları(polen hariç),işcilik 510 tl fiyat çıkarıldı
  11. Deniz kuvvetlerinde fırkateynde çalışan biri olarak dizel focusumu senede yaklaşık 7000 km civarı kullanabiliyordum.Düşündüğüm otomobil hem benzinli,hem yakıtı makul,gücü kuvveti yerinde azıcıkta yakışıklı olsundu.Tam da bunları düşünürken 1.0 ecoboost ile tanışma fırsatı bulduk ve aradan kısa bir süre sonra beyaz gelinin başlık parasını öderken bulduk kendimizi :).Bugün itibari ile tam bir ay oldu kullanmaya başlayalı.Yaşadığım yer münasebetiyle Ortalama hızın 30km/h olduğu yerde yakıt tasarrufundan söz edemeyiz.Ama uzun yolda işler değişiyor marmaris-izmir yolunda 4.7 litre kulağa fena gelmiyor.Güce kuvvete gelince marmaris-muğla yolu üzerindeki sakar rampasını bilen bilir.motorun rampada dizel karakterine bürünmesi eşimin ''Bu motorun 1.0 olduğuna eminmisin?''sorusunu sormasına neden oldu Sessizlik focus 3 te dikkat ettiğim diğer gelişme.Anlatılacak daha çok şey var ama sözün özü bu.Aldığım kararın ne denli doğru olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Kalite hissiyatından yoksun fransız arabalarına vereceğiniz paralar yerine bence focus 1.0 ecoboost çok mantıklı.Önerirmisin diye soranlara fazla düşünmeyin bence yüksek km yapmayacaksanız bu fiyatlara bu araç bence ideal. Eksikler yok mu; muhakkak vardır ama forumlarda mercedeslerin,bmw lerin hatalarını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.saygılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.