Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Döşemedeki Islaklık Nasıl Kurutulur?


Önerilen Mesajlar

merhaba,

 

Aracım 2009 focus titanium.Geçtiğimiz hafta yaşadığımız sel felaketinde arabam koltuk seviyesine kadar su aldı.Suyu tamamen makina ile vakumladım, son 2 gündür camlar sürekli açık ama taban döşeme altındaki keçeli bölge hala nemli! öneri,deneyim ve yorumlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Başlığınız düzenleniyor lütfen bundan sonra ilgili konuyu özetleyecek şekilde başlık seçiniz.
Ayrıca konu focus 2'ye özgü soru ve sorun olmadığı için ilgili kategoriye taşınıyor.

 

 

Felaketten dolayı, geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hocam evvela geçmiş olsun.Ben focus 2 kullanırken sizin ki kadar olmasa da benzer bir olay yaşamıştım.Makina ile vakumlatıp çektirdikten sonra klimayı sıcak konumda devreye alıp ayak tarafına verdim ne zaman arabaya binsem aynı işlemi gerçekleştirdim. Faydasını gördüm ama tam manasıyla kuruması 15 günü buluyor belirtiyim.Çare beklemek.Hatta 2-3 paket kağıt havlu bagaj da duruyordu hergün döşemeye bastırarak suyu çektiriyordum :) çaresizlik.İlk aşamada bir koku olacak korkutmasın tam manasıyla kuruyunca o da geçecektir.   

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kardeşim, önceki Focus 2 aracımda sunroof vardı. Su tahliye boruları tıkanmış ve suyu içeri vermiş.  Taban halıları epey ıslanmıştı. Bezi halıya bastırıp dışarıya sıkıyordum, o derece. Saç kurutma makinesiyle falan epey uğraştım ancak halının altındaki elyaf kurumuyor. Neredeyse bir ay sıcak havalarda camlar içeriden buğulandı. Buğulanmamaya başlayınca kurumuş olduğunu anladım:))  Sizin aracınız sele maruz kalmış. Bu mevsimde size has tekniklerle kuruyacağını pek sanmıyorum. Eniştemin aracı su almıştı sebebini hatırlamıyorum. O da kış zamanıydı. Servise gitti. Koltukları söküp, döşemeleri kaldırıp fırınlamışlar. Bir iki gün sonra teslim almıştı. Bence siz de öyle yapın. Kurutabileceğinizi pek sanmıyorum, kendinizi çok yorarsınız.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende aracın koltuklarına sıvı döküldüğü için yıkamacıya gitmiştim.. koltukları epeyce ıslattı temizlerken daha sonra aracın için 3 tane hortum uzattı, ısıtıcı hortumu.. ısıtıcıyı açtı camları kapattı.. yarım saate falan sırılsıklam koltukları kurutmuştu.. aynı yöntemi döşemeler içinde kullanabilirler belki ancak ramazan beyin dediği yöntem daha kesin sonuç gibi duruyor :)

Ali Mert Kılıç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.