Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Focuslar Türkiye'ye Geldi

Featured Replies

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 12,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Bende var diye demiyorum ama makyajsız kasa daha güzel

• ciddi alıcıyım Param nakit cebimde.  HB, mümkünse  beyaz , turbo benzinli , bixenon far,stop start , dokunmatik ıvır zıvır gören duyan bana bildirsin 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ama daha görmedin ? Bana ve bu arabayı tipi için almamış bir çok kişiye göre bu daha başarılı. Güncel tüm review'lerde tip konusunda soru işareti konulduğunu bilmeyen yoktur heralde  Özellikle işlevsi

Yanıtlama zamanı:

Genelde makyaj her arabada güzelleştirme amaçlıdır. Eksikler giderilir ama burda dış güzellikten çok iç yapılmış.

Yolda görsem Ford dışında bir arabam olsa Fordla ilgili bilgim olmasa ne biçim yapmışlar derim.

Yanıtlama zamanı:

Kafadan fiestaya fazla benzemesi hariç bir sorun yok bence. Zamanla göz alışır daha çok. Bu arada içerdeki o ekran aşırı büyük geldi gözüme çıplak gözle görmek lazım. Biraz görgüsüz olmuş gibi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Genelde makyaj her arabada güzelleştirme amaçlıdır. Eksikler giderilir ama burda dış güzellikten çok iç yapılmış.

Yolda görsem Ford dışında bir arabam olsa Fordla ilgili bilgim olmasa ne biçim yapmışlar derim.

Ama daha görmedin ? Bana ve bu arabayı tipi için almamış bir çok kişiye göre bu daha başarılı. Güncel tüm review'lerde tip konusunda soru işareti konulduğunu bilmeyen yoktur heralde :) Özellikle işlevsiz 2 ön üçgen parçalar.

Bence yerinde nokta atış yapıldı zaten rakamlar bunu gösterir.

y7cpfX9.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ama daha görmedin ? Bana ve bu arabayı tipi için almamış bir çok kişiye göre bu daha başarılı. Güncel tüm review'lerde tip konusunda soru işareti konulduğunu bilmeyen yoktur heralde :) Özellikle işlevsiz 2 ön üçgen parçalar.

Bence yerinde nokta atış yapıldı zaten rakamlar bunu gösterir.

y7cpfX9.jpg

Tabi daha görmedim. Haklısın tipi için almayan biri için bu daha başarılı ama alanın %90ıda bakıyordur yani :)

Ben bizim kasaya o saçma üçgenler yerine Fiestadaki ve makyajlıdaki ızgara olsa yeterdi tek eksiği oydu bence

Zaten yanyana koy STvari bir tampon bu Ford amblemi tampon üzerinde bizde krom bi parça üzerinde 

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Formül çok basit: :)

Fiesta güzel-makyajlı fiesta daha güzel.

Focus güzel- makyajlı focus daha güzel. :D

Şu yarım LEDler dışında pek kusur yok :)

Ben kefilim alın :)

Yanıtlama zamanı:

hb olanı 5 ileri yani trend donanım. mercekli farlara, multimedia ekrana, dijital klima ve renkli gösterge ekranına sahip. showroom'a özel olsa gerek böyle bi donanım. vazgeçilemeyen anten çubuğu, elektronik olmayan el freni ve kaput üzerindeki püskürtme memeleri. neden bu konuda direndiklerini anlayabilmiş değilim.

edit: benzinli olan versiyonu 5 ileriymiş yanılmışım. 

Anıl Polat tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Güzel güzel ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hb olanı 5 ileri yani trend donanım. mercekli farlara, multimedia ekrana, dijital klima ve renkli gösterge ekranına sahip. showroom'a özel olsa gerek böyle bi donanım. vazgeçilemeyen anten çubuğu, elektronik olmayan el freni ve kaput üzerindeki püskürtme memeleri. neden bu konuda direndiklerini anlayabilmiş değilim.

5 ileri ile trend'i nasıl bağladınız bilmiyorum ama bu bildiğin full model :D 1.6 benzinli.

Yanıtlama zamanı:

2015 ağustosta ciddi ciddi almayı kafama taktım kaldı 11 ay :)

Yanıtlama zamanı:

5 ileri ile trend'i nasıl bağladınız bilmiyorum ama bu bildiğin full model :D 1.6 benzinli.

yeteri kadar araştırmamam o bağlantıyı kurmama yetti de arttı :)

Yanıtlama zamanı:

Bu fotolar, ekranda da görüldüğü üzere 3-4 gün önce bölge müdürü (hangi bölge bilmiyorum :D ) tarafından çekilmiş.

iç anadolu ford bölge müdürü tarafindan çekilmiş bayram dolayisiyla arayamadim ilk firsatta arabalarin nerde olduğunu sorcam ;)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Araçlar İstanbul Anadolu yakasında Ford Eğitim merkezinde.

Yanıtlama zamanı:

Araçlar İstanbul Anadolu yakasında Ford Eğitim merkezinde.

Acaba kaç tane araba var? Birde bunu duydunuz mu yoksa gidip gördünüz mü? Gittiyseniz fotoğraf cektiniz mi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.