Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266615 Yeni sedan arka stop farları bir an Jetta ya benziyor gibi geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266618 Genelde makyaj her arabada güzelleştirme amaçlıdır. Eksikler giderilir ama burda dış güzellikten çok iç yapılmış. Yolda görsem Ford dışında bir arabam olsa Fordla ilgili bilgim olmasa ne biçim yapmışlar derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266619 Kafadan fiestaya fazla benzemesi hariç bir sorun yok bence. Zamanla göz alışır daha çok. Bu arada içerdeki o ekran aşırı büyük geldi gözüme çıplak gözle görmek lazım. Biraz görgüsüz olmuş gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl Yazar comment_266620 Genelde makyaj her arabada güzelleştirme amaçlıdır. Eksikler giderilir ama burda dış güzellikten çok iç yapılmış. Yolda görsem Ford dışında bir arabam olsa Fordla ilgili bilgim olmasa ne biçim yapmışlar derim. Ama daha görmedin ? Bana ve bu arabayı tipi için almamış bir çok kişiye göre bu daha başarılı. Güncel tüm review'lerde tip konusunda soru işareti konulduğunu bilmeyen yoktur heralde Özellikle işlevsiz 2 ön üçgen parçalar. Bence yerinde nokta atış yapıldı zaten rakamlar bunu gösterir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266627 Ama daha görmedin ? Bana ve bu arabayı tipi için almamış bir çok kişiye göre bu daha başarılı. Güncel tüm review'lerde tip konusunda soru işareti konulduğunu bilmeyen yoktur heralde Özellikle işlevsiz 2 ön üçgen parçalar. Bence yerinde nokta atış yapıldı zaten rakamlar bunu gösterir. Tabi daha görmedim. Haklısın tipi için almayan biri için bu daha başarılı ama alanın %90ıda bakıyordur yani Ben bizim kasaya o saçma üçgenler yerine Fiestadaki ve makyajlıdaki ızgara olsa yeterdi tek eksiği oydu bence Zaten yanyana koy STvari bir tampon bu Ford amblemi tampon üzerinde bizde krom bi parça üzerinde Ekim 7, 201411 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266641 Formül çok basit: Fiesta güzel-makyajlı fiesta daha güzel. Focus güzel- makyajlı focus daha güzel. Şu yarım LEDler dışında pek kusur yok Ben kefilim alın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266645 hb olanı 5 ileri yani trend donanım. mercekli farlara, multimedia ekrana, dijital klima ve renkli gösterge ekranına sahip. showroom'a özel olsa gerek böyle bi donanım. vazgeçilemeyen anten çubuğu, elektronik olmayan el freni ve kaput üzerindeki püskürtme memeleri. neden bu konuda direndiklerini anlayabilmiş değilim. edit: benzinli olan versiyonu 5 ileriymiş yanılmışım. Ekim 7, 201411 yıl Anıl Polat tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl Yazar comment_266648 hb olanı 5 ileri yani trend donanım. mercekli farlara, multimedia ekrana, dijital klima ve renkli gösterge ekranına sahip. showroom'a özel olsa gerek böyle bi donanım. vazgeçilemeyen anten çubuğu, elektronik olmayan el freni ve kaput üzerindeki püskürtme memeleri. neden bu konuda direndiklerini anlayabilmiş değilim. 5 ileri ile trend'i nasıl bağladınız bilmiyorum ama bu bildiğin full model 1.6 benzinli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266649 2015 ağustosta ciddi ciddi almayı kafama taktım kaldı 11 ay Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266650 5 ileri ile trend'i nasıl bağladınız bilmiyorum ama bu bildiğin full model 1.6 benzinli. yeteri kadar araştırmamam o bağlantıyı kurmama yetti de arttı ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266658 Bu fotolar, ekranda da görüldüğü üzere 3-4 gün önce bölge müdürü (hangi bölge bilmiyorum ) tarafından çekilmiş. iç anadolu ford bölge müdürü tarafindan çekilmiş bayram dolayisiyla arayamadim ilk firsatta arabalarin nerde olduğunu sorcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl comment_272982 Araçlar İstanbul Anadolu yakasında Ford Eğitim merkezinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl comment_273007 Araçlar İstanbul Anadolu yakasında Ford Eğitim merkezinde. Acaba kaç tane araba var? Birde bunu duydunuz mu yoksa gidip gördünüz mü? Gittiyseniz fotoğraf cektiniz mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın