Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Makyajlı Yeni Ford C-Max Fotoğrafları Ve Detayları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yeni C-max ülkemize hayırlı olsun.. Sanırım otomatik dizel henüz gelmedi c-max e. bir de 5 kapılı versiyonda arka kol dayama ve farklı renkte döşeme yok?  Cam tavan da açılmıyor sanırım? umarım focus a göre arasında çok fiyat farkı olmaz.

Döşeme rengi mantığı muhtemelen aynı olur, açık gövde rengi için koyu, koyu gövde rengi için krem döşeme şeklinde..

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 64,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Canlı vatandaş çekimleri daha fazla hoşuma gitti sanırım yollarda çok şık olacak, n'olur beyaz almayın şunları   Yurt dışında lansman var, darısı başımıza            

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Trend 1,5 Dizel PS alınır (Beyaz renk) güle-güle binilir, benim de araba değiştirme zamanım da geldi sayılır  (..aslında benim değil de Hanımın...) anlayacağınız tek gözümü kısarak bakıyorum C-Max'e,

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

+1   ...bu arada CD yükleme ağzını yukarı almışlar ... değişik olmuş.     ...ve de İSMİ LAZIM DEĞİL AMA SİZ KİMİ KASTETTİĞİMİ ANLADINIZ! ... duymasın ... kuZu 17" Jant ile geliyor.     mu

Posted Images

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

İlk defa böyle Grand Cmax görüyorum. Engelliler için dizayn edilmiş.

102fa9aa-56c6-427e-8f25-b4b7822e6880_image_for_silan_7892927_1920x1080.jpg

87947e8a-8837-4939-8541-fff38e10449f_image_for_silan_7892927_1920x1080.jpg

2095af01-da65-4f8b-9ae4-e7d02feec0b4_image_for_silan_7892927_1920x1080.jpg

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

C-Max ın yakın gelecekte daha üretilmeyeceğine dair yazılar. Konunun doğruluğu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? 

Murat Civelek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
23 dakika önce, Murat Civelek yazdı:

C-Max ın yakın gelecekte daha üretilmeyeceğine dair yazılar. Konunun doğruluğu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? 

Foruma yazmış olmam lazım bunları şu an nerede bulamayacağım ancak forumda okursanız doğrudur. 

Yanıtlama zamanı:
22 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Foruma yazmış olmam lazım bunları şu an nerede bulamayacağım ancak forumda okursanız doğrudur. 

o zaman cmax ikinci el işine hiç girmesek iyi olur herhalde.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, Murat Civelek yazdı:

o zaman cmax ikinci el işine hiç girmesek iyi olur herhalde.

Etrafınız 3+1 ev alıyor siz tek kişi yaşıyorsunuz yine de 3+1 mi alırsınız yoksa size yeteni mi? Ne yönde karar vermek isterseniz o iyidir diyelim.

Bu arada benim cümlem evet öyle demek değildi. Olumlu veya olumsuz yazmış olmam lazım bu kategoriye veya haber bölümüne.

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Etrafınız 3+1 ev alıyor siz tek kişi yaşıyorsunuz yine de 3+1 mi alırsınız yoksa size yeteni mi? Ne yönde karar vermek isterseniz o iyidir diyelim.

Bu arada benim cümlem evet öyle demek değildi. Olumlu veya olumsuz yazmış olmam lazım bu kategoriye veya haber bölümüne.

Sizin sözünüzün üzerine tekrar bir arama yaptım ve böyle bir bilginin doğruluğunu teyit ettim. En azından dergide öyle yazıyordu diyelim. Aile aracı istiyorum ve bütceye en uygun cmax oluyor. Etrafım CUV yada SUV alıyor ama ben oralara çıkamıyorum. Cmax ında geleceği yoksa almanın bir mantığı olmaz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.