Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Civelek

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat Civelek tarafından yazılan her şey

  1. c-max lar için 4 yıl yada 135000 km ibaresi ford un sayfasında halen daha geçerli.
  2. Arkadaşlar c max a uygun bildiğiniz havuzlu paspas var mı?
  3. İyi günler arkadaşlar. Sonunda 2012 C-Max Titanıum X Paket ile aranıza katıldım. Aracı tanıma aşamasında sık sık sizlerin bilginize ihtiyacım olacak.
  4. Sizin sözünüzün üzerine tekrar bir arama yaptım ve böyle bir bilginin doğruluğunu teyit ettim. En azından dergide öyle yazıyordu diyelim. Aile aracı istiyorum ve bütceye en uygun cmax oluyor. Etrafım CUV yada SUV alıyor ama ben oralara çıkamıyorum. Cmax ında geleceği yoksa almanın bir mantığı olmaz.
  5. o zaman cmax ikinci el işine hiç girmesek iyi olur herhalde.
  6. C-Max ın yakın gelecekte daha üretilmeyeceğine dair yazılar. Konunun doğruluğu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?
  7. Araca zararı yoksa sıkıntı olmaz tabiki.
  8. peki çözüm üreten oldu mu? Kardeşimde 2017 focus var. Onda da vardı ses. Servis baskı balata değişti ama ses devam ediyor.
  9. Focus larda kronik bir sorun olan araç kalkışlarındaki uğultu sesi cmax lerde de var mı?
  10. O zaman sıcaklık etkisine katlanacağız demek ki ?? --3 dakika sonra eklendi-- 2012 ve 2013 modellerde de aynı liste geçerli mi?
  11. Trabzon da yaşadığım için sıcaklık sorunu olmayacağını düşünüyorum( istisnalar hariç). Peki titanium la x paket arasında cam tavan harici donanım farkı yok mu?
  12. Aslında benim focus takıntım vardı. Kardeşim 2017 1,6 tdci titanyum focus aldı. İçine bindim çok dar geldi. Nerdeyse benim getz kadardı. Cmax terciğimin ilk sebebi iç ferahlığıdır.
  13. Teşekkürler. Evet yere yakınlığının farkındayım ama görüntü olarak daha hoş duruyor.
  14. İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1-1,5 ay içinde 2012 yada 2013 ( bütçe o kadar yetiyor ? ) c-max 1,6 tdci titanyum x modelini almayı planlıyorum. Araçla ilgili birçok forumda araştırma yaptım fakat en sağlıklı bilgiyi buradan alacağımı düşündüm. Araç hakkında görüşlerinizi ( olumlu, olumsuz, kronik sorun vb.) yazarak bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.