Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hocam yolda sizin arkanıza düşmek istemem....Sonra gaza gelip ''Bende para yok ama araba cillop...'' yazarım..Geçerkende biraz sürterim aval aval bakacağıma.... :)

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 543,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yarın ALLah Nasip ederse focus3 styLe, hb, beyaz, aracımı tesLim aLacam. Tabi pLaka işLemLeri erken biterse öbür güne sarkmassa. Dikkat etmem gerekn hususLarı öğrenebiLirmiyim. TavsiyeLeriniz neLerdir ?

Yanıtlama zamanı:

Focus Wagon Titanium "2.0 TDCI 163 hp":

15945.jpg

15939.jpg

15940.jpg

15948j.jpg

15949g.jpg

15944.jpg

15936.jpg

15937.jpg

15952.jpg

15938.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hocam bence bu renk 18' jant ile sedana muhteşem gidiyor.... Hatta Active City Stop reklamında vardı bi tane.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Mekanda özel seçilmiş,gri gri gri..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Şu mondeonun lansman rengi bir koyu kahve var. Kül kahverengi diye satıyor bizimkiler İngiliz lunar sky , alman da galiba Brisbane Braun diyor. O renk bence çok yakışır...O renk focus SW hires resmini gören varsa bi yüklesin veya bana PM atsın Allah rızası için :naughty:

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar ben de stil plus aldım . fakat bu cam çıtalarının krom olmasını istiyorum.bulunur mu servis te falan.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ford'a bak sen...

Mangal reklam yapmış ;

E-5 üzeri Uzuncayir metrobüs durağını geçince .. Gercek boyda 2 Focus ve on arka yollarını kapsayacak uzunlukta reklam panosu yapmış

Aktif sehir ici güvenlik sisteminin reklamı var tabi ki :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bu aralar sedanını daha sık görür oldum pek hb göremiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Türkiyede satılan focusların yarısı istanbulda satılıyor siz hala 1-2 focus gördüm diyorsunuz..Ya çok albenisi yok bunun yada siz körsünüz beyler...Gençliğinize yakıştıramıyorum bak...Bon Jovi-Whitesnake-Judast Priest Konseri için 3 gün İstanbula gittim geçen hafta sonu,en az 30 ytane focus gördüm taksimde,ortaköyde Cihangirde eminönünde....Hatta Candy Red focus 3 hatchbacki Çırağan Sarayının önünde fotolamaya çalıştım ama eleman çok kötü kaptırmıştı karşıdan... :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.