Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201115 yıl Yazar comment_12714 Benim trend dede basili tutunca hem açılıyor hemde kapanıyor. Bunu bilmiyordum..Çok iyiymiş.. Güzell Buarada Yeni focus'da Alarm yok iç sensör kalkmış durumda.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201115 yıl comment_12715 Bunu bilmiyordum..Çok iyiymiş.. Güzell Buarada Yeni focus'da Alarm yok iç sensör kalkmış durumda.. İlla bi yerlerden kırpacaklar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201115 yıl Yazar comment_12717 İlla bi yerlerden kırpacaklar Şimdi öyle deme adamlara belki avrupa'da da öyledir bilmiyoz ki Ama adamlar kararlı son bilgilere göre herşey gelecek..Jant ops. dışında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201115 yıl comment_12718 Şimdi öyle deme adamlara belki avrupa'da da öyledir bilmiyoz ki Ama adamlar kararlı son bilgilere göre herşey gelecek..Jant ops. dışında. Hadi bakalım inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201115 yıl comment_12751 Şimdi öyle deme adamlara belki avrupa'da da öyledir bilmiyoz ki Ama adamlar kararlı son bilgilere göre herşey gelecek..Jant ops. dışında. süper süper.. jantlar büyümeyecek değil mi?... 17' Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201115 yıl Yazar comment_12752 süper süper.. jantlar büyümeyecek değil mi?... 17' Sony yerine bunu mail atmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201115 yıl comment_12755 Sony yerine bunu mail atmak lazım Sonra size hiçbirşey getirmiyoruz...Burnumuzdan getirdiğiniz demesinler boss...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201115 yıl comment_12784 Buarada Yeni focus'da Alarm yok iç sensör kalkmış durumda.. Yani Yakup,bunu söööleyeli 2 aydan fazla oluyor,sen hatta zaten eskisi ne işe yaruyordu ki diye cevapta vermiştin...Şimdi sanki yeni öööörenmiş gibi yazıyon...Seni gidi seniiiii.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201115 yıl Yazar comment_12785 Biliyorum biliyorum ama tekrar ettim konu açılmışken (kumanda mekanzması ) yoksa biz test ettik focus'u Serdar abi ile... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201115 yıl comment_12833 Arkadaşlar x pakette olan statik köşe lambaları dediği nedir.Dün bayiye sordum sağlıklı cvp veremedi kafama takıldı dünden beri Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201115 yıl comment_12834 Gündüz farları olarakda geçen ledlerdenmi bahsediyor acaba? Yakup daha iyi bilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201115 yıl comment_12835 Statik köşe lambaları benim bildiğim(bizim octilerde olan) ne tarafa dönersen o taraftaki sislerin yanması....(tam sis değil sisin yanında başka bir ampül var.....) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201115 yıl comment_12836 Bende öyle düşünmüştüm hatta bayide öyle bişelerden bahsetmişti ama focus sisleri yuvarlak değilmi.Octilerin sislerinin yanında var tamamda focusların sislerin yanında ekstra bi lamba yok x paket focus resimlerden gördüğüm kadarıyla.Bence başka bişe bu arada amerika focuslarında aynalar altında ekstre bir sinyallerden ayrı bir lamba daha var o nedir acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201115 yıl Yazar comment_12846 Arkadaşlar x pakette olan statik köşe lambaları dediği nedir.Dün bayiye sordum sağlıklı cvp veremedi kafama takıldı dünden beri Direksiyonun çevrildiği yöndeki farların iç kısmında viraj aydınlatması bulunuyor ve o tarafı aydınlatıyor...Resimde gösterdiğim yerdedir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın