Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Bu videodaki araca bittim resmen. Ama bu beyaz sanırım bizden farklı olarak metalik türü bir beyaz. Çok tatlı duruyor. Ve F3 e giden en iyi jant bu 5 kollu yıldız gibi görünen jantlar bence. Zaten alırsam beyaz düşünüyordum bu şekilde olmasada bizdeki beyazda çok güzel gidiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Ego Boost Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Reklam videosu reklam başlığına taşındı.. Burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 bizdekilerde son videodaki gibi aynı şekilde aynı yeden açılıp kapanıyo bi bilgisi olan varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Ford Focus Titanium "Amerika icin full option paketli": Bagajı bile otomatik acılıyormuş, bilmiyodum my sweeat dreams.............ohhhh yeahhh ama müziğini sevmedim ya.......sesini kısıp bide bu videoayla seyredelim bakalım nasıl gelecek...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 HaHa Otosan bizi hayallerle yaşamaya mecbur bırakıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 patron... F2.5 larda sedanla hb arasındaki fiyat farkı 5000 tl ye çıkmış çok ilginç değilmi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2011 Benden yana yorum yok Uydurmaya çalışuyorlar resmen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Trabzon da Focuslanmis.... Beyaz tit. Bu ne Yaw beyaz moda mi oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcoskun_17 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Vaaay vay vay vay vay focuslara bak Maşallah Beyaz stil+plus donanıma gittikce isınmaya başladım bu fotolarla birlikte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Vaaay vay vay vay vay focuslara bak Maşallah Beyaz stil+plus donanıma gittikce isınmaya başladım bu fotolarla birlikte. Titanium + park Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Titanium + park O ısıtmaz yakar valla, zamanı gelince bakarız neden olmasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap