Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Her geçişimde ögle yapıyorum abi hergün Vole spor'a gidiyorum yol üstü ama yollar rezalet. Vole de Recep e "Tolga Karaca senle yeni yardımcını (bebeğini) görmeye gelmiş geçen selamı var" dersen çok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Bu cümleyi ses ile kulağımda duydum şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yaşlılık erdem sahibi olabilmektir, gençlik çok güzel ama fıldır fıldır bir toy olmaktansa ağırbaşlı ama tecrübeli olmak daha iyi zanımca. cümle güzel.......sonu yine aynı......yaşlanıyoruz.........önemli olan güzel ve sağlıklı yaşlanmak....gençlik hiç önemli değilmiş......insanın geri kalan ömrünü sağlıklı geçirmesi............ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Vole de Recep e "Tolga Karaca senle yeni yardımcını (bebeğini) görmeye gelmiş geçen selamı var" dersen çok sevinirim A.selam abi başım üstüne söylerin... Gel abi sende çalışalım beraber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Gelmem şart Mehmet ama işlerim de çok yoğun. Gerçi Recep kardeşim bu lafa çok kızıyor ya aman duymasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 günde 2 bilemedin 3 saatini ayıracaksn abi ama sonuçlar pahabiçilemez senin dedikodunu yaparız recep abiyle p.tesi günü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Haklı olarak kızıyor bana düzenli gitmediğim için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Haklı olarak kızıyor bana düzenli gitmediğim için Düzene bindirmeni öneririm abi kışları baya zevkli oluyor. gelişmeye başlayınca hele ohh ohh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Geçenlerde bir uğradım ama yoktu, gelmek isterim ama çok da kalabalık yahu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Akşamları 7gibi geliyo recep abi gündüzleri başka birisi duruyor abi. akşam üstüne doğru kalabalıklaşıyor mağlum gündüz sıcağında yüzmek varken 60-70kilo agırlık kaldırmak zor oluyor abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Selamımı söyle bu aralar hiç uğramıyor, tanıdığı bir avukat vardı o avukat bir ev daha boyatacakmış gelsin benden malzeme alsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Selamımı söyle bu aralar hiç uğramıyor, tanıdığı bir avukat vardı o avukat bir ev daha boyatacakmış gelsin benden malzeme alsın söylerim abi. anlatım bu konuşmaları. Bizim ewde yeni boyanda komple iş yerini bilseydim senden alırdık abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Sağlık olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Bugün 2 yeni focus daha gördümmm , abovv istanbul teorim sürecek gibi... Şu idi : Genelde istanbul sokaklarında yeni araçlar çıktıkça eskiler kayboluyor 3-4 Ay içinde veya eski Focus satışı durunca sokaklar da eskini arayacaz gibii.. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Benim yeni Focus'um olsunda ben eskisini falan aramam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap