Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
11 June 2011 - 20:12 tarihinde, mehmet10 yazdı:

Sevgilerle Akçay'ın ilk Focus III'ünü sunarım

Cep telefonu ile bu kadar oluyor görüntü kalitesi

Kazasız belasız güle güle kullanın , beyaz HBe yakışıyor..

Fakat bu jant ne? Focusta böyle bir jant yok ki..Bu jant Kuga ve mondylerde kullanılıyordu yanılmıyorsam

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun bugün Ankara da tam 2 tane yeni Focus gördüm.Şu araca hiç dikkat çekmiyor,yeni olduğu belli değil diyenlere buradan sesleniyorum:"Lan ayıp be daha 100 metre öteden aha yeni Focus bu" diyorsun. :)

Yanıtlama zamanı:

Beyaz gerçekten çok yakışıyor focus hb e. Jantlar style ama araç titanium kafam karıştı yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Beyaz gerçekten çok yakışıyor focus hb e. Jantlar style ama araç titanium kafam karıştı yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Araç Titanium ama jant'ı değiştirmiş adam...Yani normalde bir değişiklik yok hocam...Kuga'nın olması lazım bu yada başka bir Ford

Yanıtlama zamanı:

Kordon daki parkın orası..

Focus un durduğu yerin az gerisinde yarım bir kasis vardır yolda, kasisi bilen Focus un durduğu yere doğru direksiyon kırarak kasisin yarım kısmından geçerler :naughty:

Yanıtlama zamanı:

Focus'a kötü diyenler kendileri uçak mı kullanıyor acaba merak ediyorum.Focus bence C sınıfının en iyi aracı,D sınıfındaki çoğu araçtanda daha iyi bir araç bence.Golf,Jetta,Astra Focus'tan daha uygun bir fiyatta olsa üstüne para koyar yine Focus alırım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus un durduğu yerin az gerisinde yarım bir kasis vardır yolda, kasisi bilen Focus un durduğu yere doğru direksiyon kırarak kasisin yarım kısmından geçerler :naughty:

Dağılın :) Balıkesir Fatihi geldi :)

Yanıtlama zamanı:

Benden Fatih olmaz eskiden deseydin belki, şimdi Kordon a bile çıkmıyorum bir bezmişlik bir heryere doymuşluk edaları...

Yanıtlama zamanı:

Benden Fatih olmaz eskiden deseydin belki, şimdi Kordon a bile çıkmıyorum bir bezmişlik bir heryere doymuşluk edaları...

bunlar yaşlılık alametleri.........hiç dert etme......:naughty:

Yanıtlama zamanı:

Yaşlılık erdem sahibi olabilmektir, gençlik çok güzel ama fıldır fıldır bir toy olmaktansa ağırbaşlı ama tecrübeli olmak daha iyi zanımca.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yaşlılık erdem sahibi olabilmektir, gençlik çok güzel ama fıldır fıldır bir toy olmaktansa ağırbaşlı ama tecrübeli olmak daha iyi zanımca.

Ya bırak şimdi abi :( mantığı dinleme içini dinle bir daha gelmeyecen ki dünyaya :D

Herşey yaşında cüzel daaaaaaa :)

Yanıtlama zamanı:

Sen penum zamaninda yaşaduklarımi pilseydun yusüme pakmazdun daaa...

Yanıtlama zamanı:

Focus un durduğu yerin az gerisinde yarım bir kasis vardır yolda, kasisi bilen Focus un durduğu yere doğru direksiyon kırarak kasisin yarım kısmından geçerler :)

Her geçişimde ögle yapıyorum abi :D hergün Vole spor'a gidiyorum yol üstü ama yollar rezalet.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.