Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11031 11 June 2011 - 20:12 tarihinde, mehmet10 yazdı: Sevgilerle Akçay'ın ilk Focus III'ünü sunarım Cep telefonu ile bu kadar oluyor görüntü kalitesi Kazasız belasız güle güle kullanın , beyaz HBe yakışıyor.. Fakat bu jant ne? Focusta böyle bir jant yok ki..Bu jant Kuga ve mondylerde kullanılıyordu yanılmıyorsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11032 Hayırlı olsun bugün Ankara da tam 2 tane yeni Focus gördüm.Şu araca hiç dikkat çekmiyor,yeni olduğu belli değil diyenlere buradan sesleniyorum:"Lan ayıp be daha 100 metre öteden aha yeni Focus bu" diyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11052 Beyaz gerçekten çok yakışıyor focus hb e. Jantlar style ama araç titanium kafam karıştı yoksa ben mi yanlış biliyorum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl Yazar comment_11054 Beyaz gerçekten çok yakışıyor focus hb e. Jantlar style ama araç titanium kafam karıştı yoksa ben mi yanlış biliyorum? Araç Titanium ama jant'ı değiştirmiş adam...Yani normalde bir değişiklik yok hocam...Kuga'nın olması lazım bu yada başka bir Ford Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11085 Kordon daki parkın orası.. Focus un durduğu yerin az gerisinde yarım bir kasis vardır yolda, kasisi bilen Focus un durduğu yere doğru direksiyon kırarak kasisin yarım kısmından geçerler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11088 Focus'a kötü diyenler kendileri uçak mı kullanıyor acaba merak ediyorum.Focus bence C sınıfının en iyi aracı,D sınıfındaki çoğu araçtanda daha iyi bir araç bence.Golf,Jetta,Astra Focus'tan daha uygun bir fiyatta olsa üstüne para koyar yine Focus alırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl Yazar comment_11097 Kordon daki parkın orası.. Focus un durduğu yerin az gerisinde yarım bir kasis vardır yolda, kasisi bilen Focus un durduğu yere doğru direksiyon kırarak kasisin yarım kısmından geçerler Dağılın Balıkesir Fatihi geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11113 Benden Fatih olmaz eskiden deseydin belki, şimdi Kordon a bile çıkmıyorum bir bezmişlik bir heryere doymuşluk edaları... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl Yazar comment_11119 Benden Fatih olmaz eskiden deseydin belki, şimdi Kordon a bile çıkmıyorum bir bezmişlik bir heryere doymuşluk edaları... Hmmm o zaman kim olsun Eski Fatih Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11122 Benden Fatih olmaz eskiden deseydin belki, şimdi Kordon a bile çıkmıyorum bir bezmişlik bir heryere doymuşluk edaları... bunlar yaşlılık alametleri.........hiç dert etme...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11140 Yaşlılık erdem sahibi olabilmektir, gençlik çok güzel ama fıldır fıldır bir toy olmaktansa ağırbaşlı ama tecrübeli olmak daha iyi zanımca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl Yazar comment_11146 Yaşlılık erdem sahibi olabilmektir, gençlik çok güzel ama fıldır fıldır bir toy olmaktansa ağırbaşlı ama tecrübeli olmak daha iyi zanımca. Ya bırak şimdi abi mantığı dinleme içini dinle bir daha gelmeyecen ki dünyaya Herşey yaşında cüzel daaaaaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11166 Sen penum zamaninda yaşaduklarımi pilseydun yusüme pakmazdun daaa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11170 Kordon daki parkın orası.. Focus un durduğu yerin az gerisinde yarım bir kasis vardır yolda, kasisi bilen Focus un durduğu yere doğru direksiyon kırarak kasisin yarım kısmından geçerler Her geçişimde ögle yapıyorum abi hergün Vole spor'a gidiyorum yol üstü ama yollar rezalet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl Yazar comment_11172 Sen penum zamaninda yaşaduklarımi pilseydun yusüme pakmazdun daaa... Bu cümleyi ses ile kulağımda duydum şuan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın