Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomobiliniz Yaza Hazır Mı?

Featured Replies

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 23k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Diyorsun ki servise uğramadan etmeyin, hazır kampanya kumpanya var. Naçizane, 1. Yazın silecek değiştirmeyin, güneşin altında kısa sürede ömrünün yarısını tamamlar 2. Kışın basan akü ya

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

An itibariyle 10 bin bakım ve otomatik şanzıman yağ değişimi başladı.

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ben de geçen hafta tüm alt takım yürüyen ( @Mert Yürüyen değil) aksamı kontrol ettirdim.  Akümüz zayıflamıştı şarj ettirdik. Üstüne direksiyon ve el freni için değişim istedik. El freni halloldu direk

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Cumartesi günü saat 16:00'da Eskişehir Otokoç'a gittim, malum yaz kontrolleri için. Ancak ya benim gittiğim saat nedeniyle ya da çalışanların işgüzarlığı nedeniyle filtreleriniz elimizde kalır yetişmez gibi cümlelerle karşılaştım. Bir de 2 gün öncesinden telefon yoluyla randevu talep ettim, hiç randevu almanıza gerek yok geldiğinizde 30 dk da kontrol eder değişmesi gereken filtreleri değiştiririz demişlerdi.

Sonuç olarak ilk kez gittiğim Otokoç'tan ilk darbeyi yedim. Yardımcı olmamalarını geçtim, sepetler gibi ordan oraya ordan oraya devlet dairesini geçmiş bir kurum izlenimi verdi bana. Daha da gider miyim bilemem.

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Ozan Şimşek yazdı:

devlet dairesini geçmiş bir kurum izlenimi verdi bana

Otokoç'u, hatta Otosan'ı en iyi tarif eden söylemin bu olduğunu düşünüyorum yıllardır. 

Kurumsallığın müşteri aleyhine kullanıldığı bir yapılanmaları var sanki. 

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Otokoç'u, hatta Otosan'ı en iyi tarif eden söylemin bu olduğunu düşünüyorum yıllardır. 

Kurumsallığın müşteri aleyhine kullanıldığı bir yapılanmaları var sanki. 

Kesinlikle...

Saat 16:00 - 18:00 arası kaç araç yaz kontrolüne girer çıkar kimse hesaplamıyor, sorgulamıyor. Filtreleriniz elimizde kalır cümlesi abest bir cümle. İstiyorlarki aracı bırak tüm gün biz işlemler bitince ve ya biterse sizi arayalım gelin alın aracı. Oldu paşam derler adama.

Yanıtlama zamanı:
51 dakika önce, Ozan Şimşek yazdı:

Eskişehir Otokoç

Şu iki kelime bile koşarak uzaklaşmak için yeterli. 

Sırf bu arkadaşlar yüzünden 45bin bakımını Ankara'da yaptırmıştım bakımı,60bin içinde oraya gideceğim muhtemelen.

Yaz kontrolü kampanyasını değerlendiresim var ama sizin karşılaştığınız durumla karşılaşmamak için uzak duruyorum bu yerden. 

Yanıtlama zamanı:

Otokoç larda boyle sorumsuzlar malesef var adamlarin musteriye hic minneti yok gibi tavirdalar. 

Yetkili servis tercihinde sahis firmalari daha ilgili sanki. 

Yanıtlama zamanı:

Yahu bir de 30.000 km bakım ücretini soruyorum, 800 küsur diyor 700'e düşer diyor. Ne değişecek peki diyorum, değişmesi gerekenler değişecek diyor. 10 numara 5 yıldız cümleler silsilesi. Artık ben de gitmeyeceğim sanırım Otokoç'lara. Bi an aracı farklı bir marka ile değiştirmeyi bile düşündüm. soğudum, tiksindim, lanet ettim.

Artık önlem alsınlar, bir şeyler yapsınlar, boş gezenin boş kalfası değil kimse. Para da vakit de kolay kazanılmıyor.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
12.06.2017 - 10:28 tarihinde, Ozan Şimşek yazdı:

Bi an aracı farklı bir marka ile değiştirmeyi bile düşündüm. soğudum, tiksindim, lanet ettim.

hemen de kızmışsınız ozan bey durun daha bi çay içelim buyurun ? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.