Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235339 Vignale Modelleri: & Yöneticiler diyor ki; ''Müşterilerimiz bizi diğer markalardan ayıran tasarımı için yeni yaklaşımlar bekliyor'' bu sebeple vignale'ye başladık vs vs fazla uzatmayacağım aşağıya aksesuar ve deri detaylarını ekliyorum. Yukardaki başlıklarda ise araç detayları mevcut yeni bilgiler geldikçe o başlıklara ekleyeceğim. İyi Seyirler Vignale Aksesuarları Deri çeşitleri ve işçiliği Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235345 Güzelmiş.. Gerçi çantanın o kenarlarındaki şeyleri beğenmedim ama genel olarak fena değil.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235370 Amaaaaan iyiki eşim üyedeğil buraya yoksaaa...saç saç paraları olacaktı:): Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235372 Amaaaaan iyiki eşim üyedeğil buraya yoksaaa...saç saç paraları olacaktı :): çok şanslıyız Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235385 Amaaaaan iyiki eşim üyedeğil buraya yoksaaa...saç saç paraları olacaktı :): Abi yengeyle benim hatunu tanıştırmayalım bence.Yoksa birbirlerini ateşleyip bitirirler bizi.Bu saatten sonra lpg li şahine binmeyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235392 nafile bir çabadır bu Forda vignale de vursan ford forddur. sen sat jaguarı astonu fordla upmarket olucam diye çabala dur. Aşık Cenk :D :D Nisan 8, 201412 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235597 Bu tür çabalar bence satış için değil de imaj için. Ve bence başarılı. Devamını bekliyoruz. Hatta Fiesta dan Mondeo ya, Mustang den F serisine kadar her aracına vignale uygulamarını koymalı. Hatta en üst donanımlı araçlarında vignale dokunuşlarından bazılarını opsiyon olarak sunmalı. İmajına olumlu katkı yapacağını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235598 Bu tür çabalar bence satış için değil de imaj için. Ve bence başarılı. Devamını bekliyoruz. Hatta Fiesta dan Mondeo ya, Mustang den F serisine kadar her aracına vignale uygulamarını koymalı. Hatta en üst donanımlı araçlarında vignale dokunuşlarından bazılarını opsiyon olarak sunmalı. İmajına olumlu katkı yapacağını düşünüyorum. Ford koyarda otosan getirmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235602 Ford koyarda otosan getirmez Getirir getirir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235604 Getirir getirir. Yahu Ümit Sony'i bile makyaja ramak kala getirdi... Yeni dokunmatik ekran f4'e anca gelir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın