Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Konforunu Nasıl Buluyorsunuz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Buarada makyajlı versiyonda yalıtım artı. Hem cam hem döşeme

Bu arada makyajlı olan kasanın bazı özellikleri bizim kasaya uygulanabilirmi acaba.Mesela otomatik park (burundan yada geri geri giriş için) yada kapı yalıtımda kullanılan malzemeler.

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 17,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu araç sınıfı için beklentileri fazlası ile karşılar.  Kötü yola düşünce her marka model sevimsizleşir... Lastik havaları düzgünse süspansiyon konforu yeterlidir. Rüzgar sesi alır, lastik ve yol s

• şoför koltuğu haricinde yolculuk yapmadım, o yüzden gerisini bilemem ama sürücü olarak hiçbir şikayetim yok. hele bir de ecoboost olarak, yol tutuş olarak, dört dörtlük sürüş zevki, bir de buna sahip

• Serdar yaman
    Serdar yaman

içinden gelen tıkırtı harici 10 numara 5 yıldız bence

Yanıtlama zamanı:

içinden gelen tıkırtı harici 10 numara 5 yıldız bence :D

Fare falandır o :D

sen olmayasın o :D

Benim arabaya da girmiş o fare :D

Yanıtlama zamanı:

1.Direksiyon üzerindeki ses sistemi kontrolleri sol tarafta olsaydı daha ergonomik olurdu diye düşünüyorum. Genelde sol elle, sağ el viteste kullandığımdan dolayı.

2.Orta konsolda yine ergonomiden çok tasarıma önem verilmesinden dolayı sağ diz sürekli konsola yapışık oturmak zorunda kalıyorum. Bu durumu biraz hafifletmek için koltuğu geri çektiğimde ise arka diz mesafesi fazlasıyla daralıyor.

Bunlar dışında; kasislerde gelen tok ses, motor sesi, aracın genel yalıtımı( asfalt ve rüzgar sesi) ve konforu, yol tutuş, iç-dış dizayn, yakıt sarfiyatı konularında oldukça başarılı buluyorum.

Yanıtlama zamanı:

iri bir adam için ön yolcu koltuğuna binmek gerçekten biraz zor ama UMURUMDA BİLE DEĞİL :-D çünkü ben kokpit'te oturuyorum. beğenmeyen binmesin focusuma...

:-D

Yanıtlama zamanı:

Bence ön yolcu koltuğu dışında sıkıntı yok. Orası biraz konsoldan dolayı dar genişletmek istersek arkası çok daralıyor. Ha stabilize yollardaki tıkırtıları unutmayalım ama bunların haricin çok iyi. Süspansiyonlar ise gayet başarılı darbe emmeleri var.

Yanıtlama zamanı:

Arkaya oturanların şikayetleri dışında ben bir sıkıntı yaşamadım. 2006 Focusumda orta konsol beni arabadan bezdirmişti. Sağ bacağım uzun yolculuklarda acıyordu neredeyse. Ama son kasada değse de bacağım acımıyor. Ayrıca kendimi yarış aracında ya da uçakta gibi hissediyorum. Koltuk çok güzel kavrıyor ve rahat. Koltukta sabit olunca virajlarda arabayı hissedebiliyorum. Eleştirilebilir bir sıkıntı bozuk yollarda ki çıtırtılar dışında bence yok.

Yanıtlama zamanı:

şoför koltuğu haricinde yolculuk yapmadım, o yüzden gerisini bilemem ama sürücü olarak hiçbir şikayetim yok. hele bir de ecoboost olarak, yol tutuş olarak, dört dörtlük sürüş zevki, bir de buna sahip olma anlamında uygun bir fiyata sağlamak, bu aracın herhangi bir alternatifi kalmıyor

Yanıtlama zamanı:

sürüş dinamikleri açısından f3 sınıfında çok iyi.Önceki kasalara göre iyileştirme yapılmış ama hala bir yalıtım sorunu var.Hyundai i30 a bindim inanın çok daha sessiz dizel olmasına rağmen.Süspansiyon sertliği yol tutuştaki başarısı gözönüne alındığında hoşgörülebilir özetle sınıfının en konforlusu değil

Yanıtlama zamanı:

Bana bu sınıfta hangi aracın süspansiyonu daha konforlu yazabilir misiniz...

Renault ların (megane, fluence) daha yumuşak ve konforlu. Sadece süspansiyon konforundan bahsediyorum. hız kesici tümseklerden geçerken daha yumuşak ve sarsıntısız geçiyorsunuz, ama focus da daha sert bu geçişler. Dediğim gibi sadece süspansiyon konforu, öte yandan genel konfor açısından renault grubundan daha başarılı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.