Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu gün bu config listesine bakarken #23 Cruis Control kısmında adaptive cruise control seçeneğini gördüm. Acaba bizim 2012 style versiyonunda bu aktif hale getirilebilirmi ? yoksa ayrıca ek bir radar donanımına ihtiyacı bulunmaktamı ? Bilgisi olan yada deneyen oldumu ? 

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu gün bu config listesine bakarken #23 Cruis Control kısmında adaptive cruise control seçeneğini gördüm. Acaba bizim 2012 style versiyonunda bu aktif hale getirilebilirmi ? yoksa ayrıca ek bir radar donanımına ihtiyacı bulunmaktamı ? Bilgisi olan yada deneyen oldumu ? 

Evet bulunmakta. Çalışmaz parçasız.

Yanıtlama zamanı:

Evet bulunmakta. Çalışmaz parçasız.

Yakup gerçekten anlamadım. Bizim araçlarda radar var mı yani çalışabilirmi ? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Epey de karışık görünüyor, şimdilik bu kısma bulaşmayalım o zaman. Kablolarında kendi içinde türleri var, belki doğru hızı vs yakalamak gerekiyordur. Bir ara olmadı serviste şansımı deneyeyim. Gerçi bir sorun yok, gösterge tıkır tıkır çalışıyor. Amaç biraz değişiklik olsun.

Bendekinin cipi silicon labs, ftdi cipliler daha iyiymis. Enaz 500000 bitrate olcak dedi.

Serviste yarım saat filan sürüyor :)

Hem on tampondaki radar hemde on camdaki kamera lazim(soldaki)
Yanıtlama zamanı:

Camda benim kamera falan yok tabiki :) sadece yağmur ve gece sensörü var o bölgeyide update edemiyeceğime göre yapacak bir şey yok

Yanıtlama zamanı:

Bendekinin cipi silicon labs, ftdi cipliler daha iyiymis. Enaz 500000 bitrate olcak dedi.

Serviste yarım saat filan sürüyor :)

500K imiş, yaklaşık 100 lira :)

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-USB-Modified-ELM327-Elmconfig-Forscan-Ford-Focus-Mondeo-Kuga-S-Max-/221463042712?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item339039da98

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Biraz ayarla bendekide 500k calisiyor ama bunun cipide farklıdır muhtemelen. Rus forumundakiler kendi adaptorlerini yapmışlar, 2M de calisiyor ve sanırım MS HS geçişini otomatik yapıyor.
Yanıtlama zamanı:

İyi akşamlar...

Giray Aksen arkadaşım sağolsun bu akşam benim C-Max in yazılım işlerini halletti...

Hill holder, kapı kilitleme ve lastik basınç olayı tamamdır...

Tekrar teşekkürler Giray...

Yanıtlama zamanı:

herkese merhaba drl  gündüz farı nasıl aktif ediliyor

Tuncay Tunca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

herkese merhaba drl  gündüz farı nasıl aktif ediliyor

#16 numarada "always headlights" seçeceksiniz. kontak açıldığı anda kısa farlar açılacak, kontak kapanınca sönecek. farlar kapalı konumda bile yanacak. farlarrı tamamen kapatmak mümkün olmuyor, ancak park konumuna getirince park ışıkları yanıyor.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada #23 ile sakin oynamayın cruse control devre dışı kalıyor ben denedim patladı serviste güncelleme yapıldı. :)

Yanıtlama zamanı:

aklımda kalanlar;

anlık yakıt

otomatik kapı kilitleme

tek basışta çift kilitleme

2.5ta

ecomode

radyo/cd bilgilerini göstergede de gösterme

Modifiyeli kablo lazım abi, read from BCM sonra write to IPC. o kadar :)

Çok sağol abi sayende hem bütün özellikleri aktif ettim hemde artık silinmeyen IPC leride sildim :)

etesaqez.jpg

Yanıtlama zamanı:

Acaba aktif edile bilinecek başka bir şeyler daha var mı yada aktif edebilen var mı paylaşımda bulunurlarsa çok iyi olur.

Tuncay Tunca tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hem on tampondaki radar hemde on camdaki kamera lazim(soldaki)

Bizim Style Pluslarda bu kameranın olduğu söyleniyor biz yapabilir miyiz bu güncellemeyi ozan? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.