Engin Korkmaz tarafından yazılan her şey
- Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]
-
Masaüstlerini Görelim ! )
- Cruise Control, Sis Farı, Tft Ekranlı Gösterge Montajı (Ankara)
Orda gökmen usta var onunla görüşebilirsen forumdan görüpte geldim ücreti bu kadarmış dersen yaparlar herhalde abi- Cruise Control, Sis Farı, Tft Ekranlı Gösterge Montajı (Ankara)
90 dı ama herzaman gittiğim servis olduğu için 50 tlye bağladık- Cruise Control, Sis Farı, Tft Ekranlı Gösterge Montajı (Ankara)
Ben göstergeyi kendim değiştirip km ayarını büyükçekmece çetaş servisinde ayarlattım- Er-ol Otomotiv Focus 3 Tft Genis Ekranlı Gösterge
- Er-ol Otomotiv Focus 3 Tft Genis Ekranlı Gösterge
- Er-ol Otomotiv Focus 3 Tft Genis Ekranlı Gösterge
- Focus 3 Hb Geri Görüş Kamerası
- Anlık Yakıt Tüketimi
Öncelikle herkeze merhabalar focusclubtr forumuna yeni katıldım ve 2011 model bi focus aldık ama birşey merak ettim yeni alınan araç resimlerinin birinde anlık yakıt tüketimi 0.3l/h görmüştüm ve bizim araca baktığımda klima kapalı rolantide 0.6l/h görünüyor ve sizin rolantide anlık yakıt tüketiminiz nedir ? Umarım gereksiz konu açmamışımdır. Saygılarımla - Cruise Control, Sis Farı, Tft Ekranlı Gösterge Montajı (Ankara)
Önemli Bilgi
Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.