Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127913 Merhaba Focus 3 için geri görüş kamerası takmayı düşünüyorum. Bu iş için renkli sony ekranım var geriye kalan kamera ve modül'ün parça numaraları Modül: CV6Z-19H405-B Kamera:CV6Z-19G490-B Merak ettiğim konu bagajın oradan müzik sisteminin oraya kadar tesisat varmıdır. Eğer varsa Sony deki ekran kamerayı destekliyormudur. Son olarak kamerayı ford dan değilde kaliteli farklı bir marka alsak uyarmıki ford da biraz pahalı Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127925 Sanıyorum Sony ekranı kamerayı desteklemiyordu, kesin bilgim yok, Gerçi C-Max e bakmak lazım, onda görüntüyü nereye veriyor, sonuçta o da sony. Ama ekran farkı var mı bilemiyorum, bir keresinde C-Max'in aynada ekranının olduğunu duymuştum, (bilgilerimin herhangi bir kesinlik değeri yoktur, hevesinizi kırmak istemem asla, sadece duyumlarımı ve öngörülerimi yazdım.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127933 Sony sistemli C-max'larda geri görüş kamerası bulunuyor. Örnek video linki : http://www.youtube.com/watch?v=n5mn_5IE43E&feature Tabi bu videodaki ekran bizim araçlardaki ile aynı mı, onu ben de bilmiyorum. Daha önce bu konu C-max konu başlığında tartışılmıştı. Özellikle son sayfada Öcal Beyin yazdığı ilginizi çekebilir: Geri görüş kamerası İcin gerekli olan kablo tesisatı aracın içinde varmış.Fabrikasyon olarak bagaja kadar çekilmiş,sadece ekrana bağlanmamış.Tesisatı bulması biraz şans oldu.torpidonun arka kısmına gizlemişler.Şimdi tek eksik modül ve kamera kaldı. (C-max'larda böyle bir tesisat var ise Focus'larda da vardır diye düşünüyorum.) Konu linki : Ekim 17, 201213 yıl Emre YAKUT tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127941 (C-max'larda böyle bir tesisat var ise Focus'larda da vardır diye düşünüyorum.) Varsayımda bulunmak yanlış olur, mutlaka bakmak lazım, çok değişkenlik gösterebiliyor, aynı donanım düzeyinde bile farklar olabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl Yazar comment_127945 u'> u videoda geri görüş kullanan focus var [/media] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127969 Sizin aracınızda gelen ekran 4.2 inc, Videodaki ekran 5.0 inc farklılar.Uyar mı bilmem Yani bu sistem navili araçlarda opsiyon sunuluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131098 arkadaşlar bende var bu sistem yeni aldım kamarası modülü ancak elimdeki ekran 4.2 oldugu için olmuyor çünkü 4.2 de bir adet soket yeri bir adet de anten girişi var ama 5.0 da 1 soket 3 anten girişi var be buların 1 tanesi kamera için şimdi 5.0 ekran bekliyecegim geldigi zaman takmayı düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131477 mustafa bey sony çerçeveyi bulmaya calisiyorum siz cerceveyi hangi hurdacidan bulmustunuz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131629 ben hurdacıdan bulmadım bora bey almanyadan gettirdim bi sorayım elinde daha varmı diye fiyatıda 200 250 tl arasında bişey ve çerceveler sıfır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131735 ben hurdacıdan bulmadım bora bey almanyadan gettirdim bi sorayım elinde daha varmı diye fiyatıda 200 250 tl arasında bişey ve çerceveler sıfır Hocam sen Serhatın arkadaşı değilmisin, parçalarıda Ümit abiden almıyormusun? Serhat sağolsun Ümit abiyle bizde tanıştık, şuan elinde çerçevede ekranda yok bildiğim kadarıyla olsa bora abide biliyor olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131736 Buarada konuya açıklık getirelim. Geri dönüş kamerası sadece 5.0'' TFT ile çalışmaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131743 kardeş serhata sor bakalım ümitin yanına kim götürmüş bide ümite sor parçaları kim getirtmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131745 kardeş serhata sor bakalım ümitin yanına kim götürmüş bide ümite sor parçaları kim getirtmiş. Bisey demedim hocam biliyorum Serhat'a senin verdigini. Parçaları Almanya'dan aldım yapınca başka Mustafa'mı diye sordum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131746 kardeş ankarada ümitten başka focus 3 orjinal parçası getiren adam bullamasın ümite de zorla bu parçaları ben gettirdim almanyadan tırcılarla getiriyor istanbuldan getirmiyor. bu arada o aldıgın göstergeyide o kadar ucuza alamazdın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın