Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Melih M.

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Melih M. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    focus 2014 trendX
  • Meslek:
    ticaret
  • Cinsiyet:
    Bay

Melih M.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. #16 numarada "always headlights" seçeceksiniz. kontak açıldığı anda kısa farlar açılacak, kontak kapanınca sönecek. farlar kapalı konumda bile yanacak. farlarrı tamamen kapatmak mümkün olmuyor, ancak park konumuna getirince park ışıkları yanıyor.
  2. biraz daha zorlarsak bedavaya bulacağız. kargo dahil 6,42$ http://www.aliexpress.com/item/Factory-Price-2014-New-100-Vgate-USB-ELM327-OBD2-OBDII-ELM-327-V2-1-Auto-Diagnostic/1603560961.html
  3. Ozan Karsavuran dostumuza çok çok teşekkürler hill holder, otomatik kilit, lastik basınç ve DRL ışıkları aktive ettim. Sorunsuz çalışıyor. DRL aktif hale gelince kontağı açınca farlar yanıyor, anahtarı çıkarınca ışıklar sönüyor. lastik basınç sistemine gelince, sanırım kalibrasyon için direksiyondan ayar yapmak gerekiyor. ayarlar sonra sürücü destek, lastik basınç kısmına gelip ortadaki düğmeye uzun süre basılı tıutup lastik basınç ayarını kaydetmek lazım. hilholder özelliği de yine ayarlar kısmından deaktive veya aktive edilebiliyor.
  4. "eğer hill holder ve lastik basınç aktive ederseniz evet, yoksa ABS yi initialize etmeye gerek yok." demiştiniz otomatik killit ve DRL (daylight running lamp;iskandinav tipi gündüz açık far, kontağı kapatıp tüm farların sönmesi durumu) tekrar okudum mesajınızı, göremedim. otomatik kilit ve DRL için de ABS init ecu gerek var mı onu merak etmiştim, teşekkürler
  5. bunlara ilave otomatik araç kilitleme ve DRL gündüz farı yapacağım. ABS init ecu gerek var mı ?
  6. Selam, cihaz elime geçti, emin olmadan başlamak istemedim. ilk mesajda anlatılan programla güncel program biraz farklı. işlemleri adım adım yazıyorum doğru mudur ? 1.read bcm 2. %100 e gelmesini bekliyoruz. 3: değişiklik yapıyoruz. 4. write BCM buraya kadar tamam yeni versiyonda ilave olarak ABS sekmesine gelip inialize ECU mu yapacağız ?
  7. teşekkürler, fakat anahtarı delikten çekince ve kapıyı kapatıp kilitleseniz bile park ışıkları ve göstergeler yanmaya devam ediyor. Şu ODB II cihazını alacağım da piyasada Ver 1,5 birde ver II var. Ver II stokta yokmuş, ver 1,5 alsam olur mu ?
  8. Merhaba Değerli Arkadaşlar, Şirket uzun dönem kiralık aracı olarak Focus Trend X kullanmaya başladım. Bu aktif hale getirilen hill holder otomatik kilit gibi özellikleri uygulamak istiyorum OBD cihazı alınca. 1.Bu işlemi yapmamız aracın garantisini bozar mı ? 2.Hill holder sadece yokuş kalkarken mi çalışıyor, ? Golf araç kullanmıştım onun sistemi şöyleydi, diyelim yokuştasınız, durdunuz, trafik var bekliyorsunuz, Siz ayağınızı frenden çekseniz bile araç duruyordu, ancak siz aracı yürütüne kadar freni bırakmıyordu, hem yokuş yukarı hem yokuş aşağı. Trafikte büyük rahatlık veriyordu. Focusta da bu şekilde mi çalışıyor yoksa birkaç saniye frene basılı tutup mu bırakıyor ? 3.Gündüz farları daima açık kullanıyorum, Focusta farları açtıktan sonra kontağı kapatınca iç gösterge ışıkları ve park lambaları sönmüyor. Nasıl düzeltebilirim ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.