Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201412 yıl comment_253354 Daha önce IDS ile benzer değerlerle oynarken araç kafayı yemişti, sanki aküsü yokmuş gibi davranıyordu. Bu yüzden bilmediğiniz veya gereksiz değerleri değiştirmeyin. Böyle bir durumda aracı çektirmek veya usta getirmek gerekebilir. Neyseki, araç o halde iken bile OBDden ulaşılıp fabrika çıkışlı değerler geri yüklenip düzeltilebiliyor, bu programda bunu yapabiliyormu bilmiyorum. Eğer bunda da araç ile bağlantı kurulmasında sıkıntı yaşanmıyorsa FoCCCus.exe programını açıp "Load From file" tıklanarak önceden yedeklemiş olduğumuz xml ' i yükleyebiliriz diye düşünüyorum. Ben senin vermis oldugun http://ford.xtlt.ru/ab/ make XML ile ayarları pc ye export ettim oradan da araca gönderilebilir mantıken. Temmuz 15, 201412 yıl Süleyman Altın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201412 yıl Yazar comment_253361 Eğer bunda da araç ile bağlantı kurulmasında sıkıntı yaşanmıyorsa FoCCCus.exe programını açıp "Load From file" tıklanarak önceden yedeklemiş olduğumuz xml ' i yükleyebiliriz diye düşünüyorum. Ben senin vermis oldugun http://ford.xtlt.ru/ab/ make XML ile ayarları pc ye export ettim oradan da araca gönderilebilir mantıken. yapılması gereken işlem o ancak, araç o şekilde iken bu program BCMe ulaşamayabilir. IDS bu işi önceki bağlantı bilgilerini kullanarak yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201412 yıl comment_253430 Kablo bugun geldi ve hemen uygulamayı yaptım gayet başarılı oldu ilk işlem sırasında motor arızası v.s hatalar verince yusufladım biraz ama işlem tamamlanınca hepsi düzeldi hata yok.Lastik basıncı denemedim sadece kaç bar kadar hava azalınca uyarı yapıyor biraz indireyim bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201412 yıl comment_253445 Biraz ayarla bendekide 500k calisiyor ama bunun cipide farklıdır muhtemelen. Rus forumundakiler kendi adaptorlerini yapmışlar, 2M de calisiyor ve sanırım MS HS geçişini otomatik yapıyor. Bu çubuk MS-HS geçişi için olmalı o zaman. Dene abi program 2M olarak açılırsa çalışır, arabaya bağlamadan deneyebilirsin. Arabaya herhalde ancak haftasonu bağlayacağız. Ama evde denedim. 500K maksimum hız görünüyor.. Temmuz 15, 201412 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201412 yıl Yazar comment_253467 Bu çubuk MS-HS geçişi için olmalı o zaman. Arabaya herhalde ancak haftasonu bağlayacağız. Ama evde denedim. 500K maksimum hız görünüyor.. Evet abi HS-MS switchi. Aygıt yöneticisinden gelişmiş ayarlara girip bi bakabilirmisin bu şekildemi? Eğer benzer ekran çıkarsa bu ayarlarda en iyi çalışıyormuş. Eğer öyleyse nerden almıştın? Bende alayım bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201412 yıl comment_253478 Ozan bu kabloyu modifiye ettigimizde yine eskisi gibi kullanabiliyoruz değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201412 yıl Yazar comment_253486 Ozan bu kabloyu modifiye ettigimizde yine eskisi gibi kullanabiliyoruz değil mi? Evet, switchin bir tarafı orjinal hali, diğer tarafı modifiyeli hali oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201412 yıl comment_253491 Evet abi HS-MS switchi. Aygıt yöneticisinden gelişmiş ayarlara girip bi bakabilirmisin bu şekildemi? Eğer benzer ekran çıkarsa bu ayarlarda en iyi çalışıyormuş. Eğer öyleyse nerden almıştın? Bende alayım bari Yukarda linkini verdiğim hazır modifiyeli olan (http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-USB-Modified-ELM327-Elmconfig-Forscan-Ford-Focus-Mondeo-Kuga-S-Max-/221483544912?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item339172b150) Aygıt yöneticisinden bol rakamlı seçenekler vardı ama tam olarak hatırlamıyorum. Akşam açıp, senin Paruski ekranla karşılaştırayım, sonucu yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201412 yıl Yazar comment_253588 Yukarda linkini verdiğim hazır modifiyeli olan (http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-USB-Modified-ELM327-Elmconfig-Forscan-Ford-Focus-Mondeo-Kuga-S-Max-/221483544912?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item339172b150) Aygıt yöneticisinden bol rakamlı seçenekler vardı ama tam olarak hatırlamıyorum. Akşam açıp, senin Paruski ekranla karşılaştırayım, sonucu yazarım. Iyiymis ama bi okadarda pahaliymis Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201412 yıl comment_253637 Ben bu kabloyu modifiye edemedim dun modifiyesiz olarak araca baglanan kablo artik baglanamiyor Kablo siralamasinda bi hata yaptim sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201412 yıl comment_253667 Evet abi HS-MS switchi. Aygıt yöneticisinden gelişmiş ayarlara girip bi bakabilirmisin bu şekildemi? Eğer benzer ekran çıkarsa bu ayarlarda en iyi çalışıyormuş. Ben de daha basit bir ekran çıkıyor. Burada 64 olarak görünen değerler maksimum 16. Diğer seçenekler hiç yok. Buradaki driver farklı sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201412 yıl comment_253676 V1.4 olanlardan uzak durulmalı diye biliyorum. V1.5 olanlarda da taklit uyumsuz olanlar varmış. Focus için en uygunu V1.5a http://www.aliexpress.com/item/Wholesales-OBD-OBDII-scanner-ELM-327-USB-car-diagnostic-interface-scan-tool-ELM327-Bluetooth-interface/601278938.html bu cihazda sorun yaşamazsınız. Fiyat 7.20 ama 7usd teklif edin kabul eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201412 yıl Yazar comment_253687 Ben de daha basit bir ekran çıkıyor. Burada 64 olarak görünen değerler maksimum 16. Diğer seçenekler hiç yok. Buradaki driver farklı sanırım.. O zaman benim ki gibi. Modul Güncelleme işine pek girmemek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201412 yıl comment_253842 var yada yok olarak seçilebiliyor ancak var olan birşeyi yok olarak tanımlayınca ne yapar bilmiyorum. var yada yok olarak seçilebiliyor ancak var olan birşeyi yok olarak tanımlayınca ne yapar bilmiyorum. Şimdi benim arabam Trend X start-stop özelliği yok onu aktif edebiliyormuyum? Edebiliyorsan kodu kaç acaba bilgilendirebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201412 yıl comment_253844 Şimdi benim arabam Trend X start-stop özelliği yok onu aktif edebiliyormuyum? Edebiliyorsan kodu kaç acaba bilgilendirebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler... Edemezsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın