Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
17.03.2019 - 08:52 tarihinde, Ümit.Çakır yazdı:

Merhaba arkadaşlar

Dün akşam my focus istanbul grubundaki 4 tane arkadaşımın aracında özellik aktivasyonu yapmaya çalıştım aldığım sonuçlar şöyle

1. Araç 2016 model ecobost st line alarm aktivasyonu yaptım arac kaput acik uyarısı verdi. Alarmı kapatınca uyarı gitti

2.Araç 2016 model titanyum 1. Araç ile aynı uyarıyı verdi.

3.Araç 2017 model courrier forscan ile baglandım alarm aktivasyonu yaptım kapi acik uyarısı verdi. Kumandadan cam açma kapamayi bulamadim.

4. Araç 2017 model trend x bu araçta foccus programi ile bağlanmayı başaramadım. Forscan ile alarmı aktiflestirdim diğer özelliklerin nasil yapılacağını bilmediğim için yapamadım.

Bu konular ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. 

Bu arada yapılan işlemler için herhangi bir bedel talep etmiyorum etmemde bu işlerin para karşılığı yapılmasına karşıyım. Istanbul avrupa yakasında bu isi para ile yapan kişiye inat olsun diye en ince ayrıntısına kadar işlemleri öğrenmek istiyorum. Bilen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 

1 ve 2. soruların cevabını alarm konularında bulabilirsin.

3. soruda kumanda cam açma kapamayı bilmiyorum.

4. soruda 2017 modele focccus ile bağlanamazsın. focccus bu konuda güncelleme yapmadı öyle kaldı. 2017de birçok modül değişti. 2016 6. ay üretim ve sonrasına bağlanamazsın. Para ile yapanlara kızmıyorum çünkü ciddi derecede risk. İşlem yaparken yanlış bir şeyler yaparsanız ciddi sıkıntılar yaşarsınız. Bazı püf noktaları bilmeniz lazım. Beyne yeni işlem yazdırırken kesinlikle gücün kesilmemesi lazım beyne zarar verirsiniz araç çalışmaz. O yüzden riski göze alıyorsalar yapabilirler. Yoksa bu iş öyle basit bir iş değil. 

Yanıtlama zamanı:

Selam arkadaşlar bu gizli özellikleri aktif edebilmek icin yardimci olabilecek arkadaş var mi? Istanbul anadolu takasındayım. Mail adresim [email protected]  

Yanıtlama zamanı:

s.a yeni buldugum bikaç özellik daha 

aracında global kapatma olmayanlara kilitlemeye uzun basınca camların açılıp kapanması. 

184 #   02  degiştirilecek.

panic fren yani debriyaj fren kökleme ?  ani frende 4 lüleri yakıyor...

https://www.youtube.com/watch?v=gNeIhHZo2Ao

106#  04  degişecek

2 3 güne parayla yapanlarin listelerinde görürüz 106 panik frenide .. 147 korna slm yi ilk ben yazdim forumda 1 haftaya parayla yapanlar listelerine eklendi ? gurur verici ekleyin tabi öle yada böle insanlar yararlansın..

İlker Çelik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, İlker Çelik yazdı:

aracında global kapatma olmayanlara kilitlemeye uzun basınca camların açılıp kapanması. 

106#  04  degişecek

2 3 güne parayla yapanlarin listelerinde görürüz 106 panik frenide .. 147 korna slm yi ilk ben yazdim forumda 1 haftaya parayla yapanlar listelerine eklendi ? gurur verici ekleyin tabi öle yada böle insanlar yararlansın..

Elin değmişken viraj aydinlatma (direksiyonu sağa çevirince sağ sis sola çevirince sol sis yanacak) formülü bulsan çok makbule geçer ??

Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, İlker Çelik yazdı:

106#  04  degişecek

Süpersin hocam devamını bekliyoruz 

Yanıtlama zamanı:

Herkese selamlar, hillholder ve birkaç özelliği daha aktif etmek istiyorum konunun ilk sayfalarında bluetooth ile işlem önerilmiyordu ama deneyen yapan oldu mu? Ona göre elm cihazı alıcam. Konuyuokuyabildiğim kadar okudum kullanan yapan veya sorun yaşayan varmı ? 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Emre Akbs yazdı:

Herkese selamlar, hillholder ve birkaç özelliği daha aktif etmek istiyorum konunun ilk sayfalarında bluetooth ile işlem önerilmiyordu ama deneyen yapan oldu mu? Ona göre elm cihazı alıcam. Konuyuokuyabildiğim kadar okudum kullanan yapan veya sorun yaşayan varmı ? 

Bt cihaz ile özellik açılmıyor. Modifiyeli elm veya els alabilirsin. Hiç almayayım dersen ben yardımcı olurum ?

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Bt cihaz ile özellik açılmıyor. Modifiyeli elm veya els alabilirsin. Hiç almayayım dersen ben yardımcı olurum ?

Öncelikle teşekkür ederim Gürkan abi, istanbul ataşehirdeydin sanırım doğrumu hatırlıyorum ? ?

Yanıtlama zamanı:

eyüp civarı olan varsa yardımcı olurum ama kısa bir süre için birde laptop getirsin laptobum  arızalı ?

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, İlker Çelik yazdı:

eyüp civarı olan varsa yardımcı olurum ama kısa bir süre için birde laptop getirsin laptobum  arızalı ?

Eyüpte nerdesin ustam ?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar 2018 focus trend x elm327 yi takiyorum  tam akuyacagi zaman araci kapatiyor sorun ne aceba

Yanıtlama zamanı:

istanbul bağcılarda yardıma ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum.

Yanıtlama zamanı:
21 saat önce, Ercan yasar yazdı:

Arkadaslar 2018 focus trend x elm327 yi takiyorum  tam akuyacagi zaman araci kapatiyor sorun ne aceba

Bcm değiştiği için foccus programı 2017 modellerde çalışmıyor. Forscan denemelisiniz. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.