Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
01.03.2019 - 15:32 tarihinde, Teoman S. yazdı:

4 lü ekran ok onu yaptık ta. ekran teması? neyse saol.

ilk mesajda yazıldığı gibi mi yaptınız.

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aux bağlamak için aldığım kabloyla 2015 model aracıma bağlanma aşamasında bu uyarıyı alıyorum.(program focccus 8.6 sürümü) Bağlanırken maximize speed tikini kaldırdım, auto tiki aktifti.

IMG_20190325_213047.jpg

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Elm üzerindeki switch i hs-can moduna al diyor. Elm cihazın modifiyeli olmalı.

Forumdaki başka bir konuda bu iş için cihazın modifiye edilmesine gerek yok yazıyordu. Focccus programına bağlandığımda "read form BCM" seçeneğine tıkladığım da bu uyarıyı alıyorum. Henüz değişiklik yapamadan.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Alper Sert yazdı:

Forumdaki başka bir konuda bu iş için cihazın modifiye edilmesine gerek yok yazıyordu. Focccus programına bağlandığımda "read form BCM" seçeneğine tıkladığım da bu uyarıyı alıyorum. Henüz değişiklik yapamadan.

O zaman kullandığın elm cihazını beğenmedi. Daha önce forumda elm alan arkadaşlarda da çalışmama durumu olmuştu.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

O zaman kullandığın elm cihazını beğenmedi. Daha önce forumda elm alan arkadaşlarda da çalışmama durumu olmuştu.

Hay allah cihazın içini de açtım artık geri iade edemem. ?

Yanıtlama zamanı:

Hız ikaz 44 parametresine girdiğimde without speed warning yazıyordu  yanındaki parametre 01 ve pasifti. Şimdi sorum şu unknown yaptığımda değiştirdikten sonra tekrar without speed warning mi yapacağım. Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Yücel Yaman yazdı:

Hız ikaz 44 parametresine girdiğimde without speed warning yazıyordu  yanındaki parametre 01 ve pasifti. Şimdi sorum şu unknown yaptığımda değiştirdikten sonra tekrar without speed warning mi yapacağım. Teşekkürler.

44 parametresi 120km sesli uyarı ikazıdır. uknown yapın yanına 03 yazın kayıt edin tekrar without speed warning yapmayın.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler. Bir sorum olacak. Siyah ekran yapınca ne gibi problemler çıkıyor, bilginiz var mı?

Yücel Yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

selam arkadaşlar ben niğdeden yazıyorum style 2013 model aracıma ELM ile yokuş kalkış desteği özelliğini yüklemeyi başardım.

--28 dakika sonra eklendi--
‎25‎.‎11‎.‎2018 - 13:51 tarihinde, Kadirhan Demir yazdı:

Arkadaşlar modifiyeli Elm cihazında ms scan ve md scan ne oluyor elm deki anahtar dışa doğru ise ne anlama geliyor.

--30 dakika sonra eklendi--

olur

Yanıtlama zamanı:

Selamlar ist anadolu yakasında bu konuda yardımcı olabilicek birisini arıyorum zira yeni aldıgım ve ilk kez kullandıgım fokus 3 2014 model araçımda giderken kapıların otomatik kitlenmemesi Bluetooth olmaması vb.. donanımsal eksikleri tamamlamak istiyorum yardımcı olabilicek birileri varsa cok sevinirim

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Hasan altunsöz yazdı:

Selamlar ist anadolu yakasında bu konuda yardımcı olabilicek birisini arıyorum zira yeni aldıgım ve ilk kez kullandıgım fokus 3 2014 model araçımda giderken kapıların otomatik kitlenmemesi Bluetooth olmaması vb.. donanımsal eksikleri tamamlamak istiyorum yardımcı olabilicek birileri varsa cok sevinirim

Ataşehir e yolun düşerse hallederiz Hasan...

Yanıtlama zamanı:

Düşer hocam beykozdan pendiğe git gel yapıyorum müsait bi zamanda

2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Ataşehir e yolun düşerse hallederiz Hasan...

Tmm hocam  size nasıl ulaşabilirim ? Müsait bi zamanda görüşmek için 

Yanıtlama zamanı:
30.01.2019 - 17:35 tarihinde, Alper Sakallı yazdı:

63700000 yazdım istediğim gibi oldu arkadaşlar. 

IMG_20190130_173436.jpg

Benim araçta DE03 deyip yazdığımda D0 yazdı. Bende 63700000 yazdım ve yazdır butonuna bastığımda hata dedi ve yazmadı. Acaba benmi hata yaptım.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar 2018 focusa foccus programi hic bi ise yaramiyor forscan ile camlarin anahtarla suresinin kisalmasi ve araci kitler iken alarm sesi nasil ayarlaniyor yardimci olurmusunuz?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.