Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, İlker Çelik yazdı:

2015 trend x hocam bende çift kilitleme var 06 kodunumu yapmam lazım

Bilmiyorum. Çift kilit mk3 ile Türkiye’ye hiç gelmedi olduğundan eminseniz yanlışlıkla gelmiştir. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 saat önce, Doğan Kestel yazdı:

Çift kilit yazılım ile aktif edilebilirmi.? Hill holder gibi.

hayır donanımsal bir özellik, kilitlerin (ve belki tesisatın, modüllerin) değişmesi lazım.

Yanıtlama zamanı:
01.03.2019 - 14:11 tarihinde, Alper Sakallı yazdı:

Els27 diye Google'da aratın. Ya da varsa size yakın muhitte kablosu olan bir forumdaştan rica edin. Yokuş kalkış, otomatik kapı kilidi, xenon far tipi, lastik basınç uyarısı, kumandadan camları açma-kapama süreleri, geniş ekran gösterge taktıktan sonra göstergenin türü ve 4'lü ekrana istediğiniz bilgiyi koyma, lastik ebatları, kapı kilit geri bildirimi.

Varmiki forumda yada bu yaziyi okuyan zonguldakli yada bartindan bir arkadaş els27 kablosu olan

Yanıtlama zamanı:

slm arkadaşlar aranızda sync 3 sisteme interface sistemi eklemiş olan var mı ?

telefon yansıtma, video aktarma, arka görüş kamerası aktivasyonu gibi sistemleri eklemek istiyorum.

görüşlerinizi bekliyorum 

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Berk B. yazdı:

slm arkadaşlar aranızda sync 3 sisteme interface sistemi eklemiş olan var mı ?

telefon yansıtma, video aktarma, arka görüş kamerası aktivasyonu gibi sistemleri eklemek istiyorum.

görüşlerinizi bekliyorum 

Sadece ELM ile aktif edilebilecek şeyleri burada sorarsanız iyi olur ? Diğer başlıklara yazabilirsiniz, yoksa yeni konu açabilirsiniz. Özetle tüm donanımlar alınırsa SYNC 3 çalışır, ve özellikleri aktif olur.

Örnek konu:

Yanıtlama zamanı:
20 saat önce, Turgay Eliçora yazdı:

Varmiki forumda yada bu yaziyi okuyan zonguldakli yada bartindan bir arkadaş els27 kablosu olan

Turgay İstanbul’a yolun düşerse yardımcı olurum. Senede bir kaç kez Zonguldak merkeze de geliyorum ama en yakın ne zaman gelirim belli değil.

Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Turgay İstanbul’a yolun düşerse yardımcı olurum. Senede bir kaç kez Zonguldak merkeze de geliyorum ama en yakın ne zaman gelirim belli değil.

Gürkan bey geldiginiz zamanda yapabiliriz 

Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar etiste aracın bazı modullerinde güncelleme görünüyor elm327 ile etisten yada farklı yazılımla güncelleme yapılabiliyormu?

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Ümit.Çakır yazdı:

merhaba arkadaşlar etiste aracın bazı modullerinde güncelleme görünüyor elm327 ile etisten yada farklı yazılımla güncelleme yapılabiliyormu?

Bu tür işlemleri evinizde yapmayınız yarın cebinizi yakabilir. Ayrıca bu konu ile ilgili bir şey değil bu.

Yanıtlama zamanı:

merhabalar internette bakınırken ford mustang araca viraj aydınlatma özelliğininde forscan programı ile açıldığını göstreren video buldum. bu bizim focuslara uygulanabilirmi? deneyen oldu mu acaba?

Yanıtlama zamanı:
21 saat önce, Semih O. yazdı:

Uygulanamaz.

Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Gruba yeni katıldım. C max 2012 trend benzinli model aracımın bazı özellikleri açmak istiyorum. 

Els27 mi almalıyım ya da

Elm327 modifiyelimi almalıyım. 

Önerdiğiniz model varsa adresini yollarmısınız. Tşk. 

Oğuz Tüfekçi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar

Dün akşam my focus istanbul grubundaki 4 tane arkadaşımın aracında özellik aktivasyonu yapmaya çalıştım aldığım sonuçlar şöyle

1. Araç 2016 model ecobost st line alarm aktivasyonu yaptım arac kaput acik uyarısı verdi. Alarmı kapatınca uyarı gitti

2.Araç 2016 model titanyum 1. Araç ile aynı uyarıyı verdi.

3.Araç 2017 model courrier forscan ile baglandım alarm aktivasyonu yaptım kapi acik uyarısı verdi. Kumandadan cam açma kapamayi bulamadim.

4. Araç 2017 model trend x bu araçta foccus programi ile bağlanmayı başaramadım. Forscan ile alarmı aktiflestirdim diğer özelliklerin nasil yapılacağını bilmediğim için yapamadım.

Bu konular ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. 

Bu arada yapılan işlemler için herhangi bir bedel talep etmiyorum etmemde bu işlerin para karşılığı yapılmasına karşıyım. Istanbul avrupa yakasında bu isi para ile yapan kişiye inat olsun diye en ince ayrıntısına kadar işlemleri öğrenmek istiyorum. Bilen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.