Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özcan Çakar

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Özcan Çakar tarafından yazılan her şey

  1. ön kamera için bağlantı şeması varmı elinizde?
  2. 2 sene önce aliexpresten almıştım. çizgileri hareket eden tipten. o zamanın fiyatı 400 TL idi. Bagaj brakelet ile değiştirdim. ELM ile kamera özelliğini açmıştım. Eskişehirde sadece 3 tane kablo bağlamak için fiyat sorduğumda 600 TL demişlerdi. kendim yapmaya karar verdim. Rus forumlarında kablo bağlantı şemaları var. oraya bakıp kendiniz yapabilirsiniz. benim araç Titanyum. bagajın sağ kısmına kadar bağlantı geliyor. diğer taraftanda elektrik almak gerekiyor. şu an hatırlamıyorum üzerinden zaman geçtiği için. orjinal değil ama ne su alma, ne titreme gibi bir durumla karşılaşmadım çok memnunum. otomatik park özelliği sensörlerde de sıkıntı olmadı.
  3. merhabalar internette bakınırken ford mustang araca viraj aydınlatma özelliğininde forscan programı ile açıldığını göstreren video buldum. bu bizim focuslara uygulanabilirmi? deneyen oldu mu acaba?
  4. çok teşekkür ederim semih bey. öncelikle bayramınız kutlu olsun şimdiden.özelden yazamıyorum şu an için. özelden ulaşırsanız bana çok mutlu olurum. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
  5. Merhabalar. Bende focus alarak aranıza katıldım. bu klima kontrolünün gelmesi için yardımcı olabilir misiniz. Eskişehirdeyim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.