Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sergen A.

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sergen A. tarafından yazılan her şey

  1. anadolu yakasını bilmiyorum fakat herhangi bir sanayide kilometreciye sorarsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum. ben Topkapı sanayide kilometreciye yaptırmıştım.
  2. Hocam ben istanbulda Kilometrecide yaptırdım. Ankarada da Kilometreciye götürürsen yardımcı olurlar.
  3. Evet yaptım arkadaşlar. @Eşref R. @Cengiz Altunbulak Gen modülünde bulunan Mavi sokette Turuncu beyaz kabloları siyah sokette bulunan turuncu mavi kabloya paralel çektim. ve yine mavi sokette bulunan Siyah beyaz kabloları siyah sokette ki Siyah Sarı kabloya paralel çektim ve aydınlatmalar aktif oldu. Mavi soket Siyah Soket 2x Turuncu Beyaz > Turuncu Mavi 2x Siyah Beyaz > Siyah Sarı Kablolara paralel yapın.
  4. 2 ay önce flan İnci akü 72 ah aldım eski aküyü verip 350 TL tuttu. şimdiye kadar sorun yaşamadım.
  5. şu anlık bir işlem yapmadım hocam. öylece duruyor haftasonu bakacağım. çözersem sizede bildiririm.
  6. link var mı hocam ben bulamadım
  7. Arkadaşlar merhaba, Focus 2.5 aracım var ve akşam kontrol ettiğimde ayak tarafında T10 ampul girişi mevcut taktım fakat yanmıyor sanırsam araştırdığıma göre bağlantısı yokmuş. bende gen modülünden çekmeyi düşündüm arkadaşların çoğu öyle yapmış ve iç tavan aydınlatmaya giden kabloyu da gen modülünden buldum ve resmi aşağıya ekledim fakat bu üç kablodan hangisine bağlantı yapmam lazım? Yapan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa bana çok sevinirim.
  8. Teşekkürler bilgi için fakat hepsini denemiş değilde en azından değiştiripte memnun kalan biri varsa ve banada önerebilirse sevinirim.
  9. Bende Topkapı sanayide kilometreciye götürdüm 600 TL fiyata ekranı değiştirdiler şükür sorun yok şu anda.
  10. ikitelli çıkmacıdan orjinal aldım ve çokta iyi oldu. sıfır fiyat 480 TL civar ben 50 TL temiz orjinal çıkma aldım ?
  11. Merhaba arkadaşlar, 2010 sedan focusum için bagaj amortisörü alıcam ama internetten baktığımda BSG, CEY ve İthal olmak üzere 3 tane buldum. bunlardan hangisini önerirsiniz ?
  12. Usta bende de aynı sorun dünden beri var. Sorunu nasıl cozdunuz yardımcı olur musunuz?
  13. 8M51 olarak arattığımda AA olarak çıkıyor yurtdışı sitesinde. yarın sipariş vereceğim teşekkür ederim desteklerin için.
  14. Bilgi için çok teşekkür ederim. internette hep BB olarak buldum siz AA olarak karşılaştınız mı linkini bana atabilir misiniz ?
  15. Merhaba arkadaşlar, ön sol kapı kolumda parça kırıldı ve yapılmıyor bu sebeple servisi aradım ve parçayı tamamen değiştirmem gerektiğini ve epey bir fiyat çektiler. bu sebep ile parçanın arkadasında yazan numara ile arama yaptım internette fakat "3M51 R22601 BB" olarak buldum ama benim parçanın arkasında "AA" ibaresi var. bu sebeple BB ile AA arasında ki fark nedir ? BB olarak sipariş versem aracıma uyar mı ? Not : parçacılara baktım hep yan sanayı var bu sebeple krom olarak ellerinde yok ve yan sanayide çok sırıtıyor bu sebeple almak istemiyorum. Orjinal olarakta parçacıların hiç birinde bulamadım parçayı bu sebeple yurtdışından alıcam parçayı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.